• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde nynna » Mar Noi 13, 2007 2:22 pm

CLAUDIA scrie:crisstinica tare ne-ai lipsit ,de cateva zile nu mai stiam nimik de tine,te pup ?pupasca!

asa-i caludia,si le-am simtit lipsa tuturor bucurosilor ! ?pupasca!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."
Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde ofelia » Mar Noi 13, 2007 2:23 pm

nynna scrie:
ofelia scrie:buna ziua bucuroaselor , sclipitoarelor , am intrat sa va pupicesc uite-asa ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! si apoi sa ma duc sa fac nanita , sunt f obosita !
sa aveti o dupa amiaza frumoasa ! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!

buna draga mea ofelia,cucul nostru drag si sclipitor! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
La reluare ti-am admirat si eu portul pupular apicuntele fota ..etc! toate aratau impecabil ,ca acolo in platou aveam emotii incat totul se invartea in jurul meu!Cred ca esti obosita dupa toatea ceste zile plus treburile pe caretreb sa le faci ,gradinita ,casa etc! ?pupasca!

salut , ninnuta , imi pica ochii de somn , aseara am stat la vorbe cu catutza. ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Noi 13, 2007 2:24 pm

CLAUDIA scrie:da, aveti dreptate ofelia a aratat asa cum trebuie sa arate o artista si a cantat cum nu se poate mai frumos,sunt asa mandra ca am cd-ul ei ca mai putin si invat melodiile pe de rost

buna , claudia , asa te vreau mama , sa inveti toate cantecele mele poate punem de un duiet , ce zici ? a ? ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mar Noi 13, 2007 2:24 pm

bravo, ofelia, trebuie sa te mandresti cu ce esti si ce ai! felicitari! am citit ce spuneai si de radio, iti doresc succes! poate pleci si in turneu...
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Noi 13, 2007 2:24 pm

Buna si voua , bucuroaselor , CLAUDIA, NYNNUCA si OFELIA ! Eram putin prin alte camarute si acum v-am zarit ! Pentru fiecare ?pupasca!
Adina
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mar Noi 13, 2007 2:26 pm

daaaa, catutza, ce m-am bucurat cand l-am vazut la hora! pacat ca-i cam rar pe-aici!
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Noi 13, 2007 2:29 pm

Adina scrie:Buna si voua , bucuroaselor , CLAUDIA, NYNNUCA si OFELIA ! Eram putin prin alte camarute si acum v-am zarit ! Pentru fiecare ?pupasca!

tepupicesc , adina, ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! gata cu recoltarea cuvintelor ? ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Noi 13, 2007 2:30 pm

CRISSTINICA scrie:nynna, ce faci draga mea ca arati din ce in ce mai bine?

Crisstinica ,multumesc draga mea !Dar machiajul de acolo face minuni,zau.!La cate straturi de pudre si alea alea mi-au pus ..credeam ca imi crapa si cade tencuiala de pe fata daca zambeam putin ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! De aceeia eram asa de "intepata" ?HAHA! ?HAHA! ,plus emotiile ma copleseau chiar daca am luat 3 extraverale!abia amreusit sa leg doaua cuvinte coerente.. ?rusini! ?rusini!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Noi 13, 2007 2:31 pm

dragele mele , gata , am plecat , nu mai pot sa imi tin ochii deschisi ,va iubesc de nu mai pot ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! vb mai spre seara ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Noi 13, 2007 2:34 pm

ofelia scrie:
Adina scrie:Buna si voua , bucuroaselor , CLAUDIA, NYNNUCA si OFELIA ! Eram putin prin alte camarute si acum v-am zarit ! Pentru fiecare ?pupasca!

tepupicesc , adina, ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! gata cu recoltarea cuvintelor ? ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!

Buna Adina zana cea frumoasa ,sclipicioasa!doamne ,daca ma crezi ,fara exagerare chipul tau ingeresc mi-a ramas intiparit cu mare drag in minte si suflet .si mai ales felul tau delicat si pur!Te pupik dulce draga mea !O zi minunata !
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Noi 13, 2007 2:36 pm

ofelia scrie:dragele mele , gata , am plecat , nu mai pot sa imi tin ochii deschisi ,va iubesc de nu mai pot ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! vb mai spre seara ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!

Odihnestete draga noastra si revin-o cu forte proaspete!
te pupic! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mar Noi 13, 2007 2:40 pm

nynna, nu mi s-a parut!!! ati fost cu totii frumosi, destepti si decenti, asa cum sunt adevaratii bucurosi! cum te mai simti, spuneai zilele trecute ca te durea ficatul, mai iei tratament?
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Noi 13, 2007 2:58 pm

CRISSTINICA scrie:in sfarsit, pot si eu sa felicit pe cineva! adina, te pup si te astept cu drag! cum ti-ai revenit? cum ati mers, ca am vazut ca la voi s-a cam pus pe iarna. la noi e foarte frig dar e soare.

Multumesc, Cristinica ! ?pupasca! Nu cred ca mi-am revenit inca din toata 'nebunia' aia frumoasa ! Calatoria a fost tare placuta, incolo am mers cu masina , am avut de admirat niste peisaje de vis pe acordurile unor melodii superbe . Drumul a fost bun si frumos , pana cand am ajuns in Bucuresti , unde circulatia este nebunia de pe lume Imagine iar la intoarcere eu am luat trenul . In final , a fost bine, am ajuns cu totii acasa in siguranta !
Iarna, da, insa pe la Brasov, Sinaia , unde nu te mai saturi sa privesti peisajul .
Si la Alba este frig , a tot nins zilele astea insa nu s-a asezat inca omatul . Mai este vreme ;)
Adina
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mar Noi 13, 2007 3:03 pm

asa e, adina! nu stiu daca ti-am zis cat m-am bucurat ca am vorbit cu tine ?hm!
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Noi 13, 2007 3:03 pm

nynna scrie: Buna Adina zana cea frumoasa ,sclipicioasa!doamne ,daca ma crezi ,fara exagerare chipul tau ingeresc mi-a ramas intiparit cu mare drag in minte si suflet .si mai ales felul tau delicat si pur!Te pupik dulce draga mea !O zi minunata !

Vai, Nynnuca , multumesc frumos ?rusini! , ma faci sa-mi creasca inima de bucurie . Insa nu stiu ce sa spun , cred ca asa ne-am vazut toti unul pe celalalt .

Si cum spunea si Cristinica , nu stiu ce faci de esti tot mai frumoasa ! ?pupasca!
Te-mbratisez , draga mea si-ti doresc o zi tare frumoasa !
Adina
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Noi 13, 2007 3:12 pm

Buna ziua dragutilor ?pupasca! Ma duc sa-mi iau o Imagine si vin la povesti
carmen
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Noi 13, 2007 3:15 pm

carmen scrie:Buna ziua dragutilor ?pupasca! Ma duc sa-mi iau o Imagine si vin la povesti

Buna ziua, surioara ! Te-ai repatriat ? ;) Pana te-ntorci la povesti sa-ti las un ?pupasca! sau nu, mai multe ?pupasca! ?pupasca!
Adina
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mar Noi 13, 2007 3:15 pm

saru mana zana buna nu te mai duce ca am aici pregatita pentru tine oImaginecalda
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mar Noi 13, 2007 3:16 pm

"mama lui stefan cel mare"! plecaciune, distinsa doamna!
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Noi 13, 2007 3:16 pm

CRISSTINICA scrie:buna dimineata! hop si eu la pranz! frumosilor, sclipitorilor, de cand nu v-am mai spus cat de mult va iubesc? imi venea sa iau televizorul in brate de bucurie! v-am vazut ieri in reluare, de la 10.30 m-am trezit si nu am mai putut dormi, chit ca-mi picau ochii-n gura dupa ce am ajuns acasa dupa nunta la 6 dimineata. sunt si acum in extaz. ati fost senzatie! ofelia, ce voce ai! ana maria, o frumoasa! nynna arata splendid, de zana si adina, ce sa mai zic! adi, ce idee grozava cu cheia bucuriei! n-ai zis nimic, secretosule!
sa stiti ca sunteti tari daca ati reusit sa nu cadeti lati de emotie. va iubesc de nu mai pot, si va astept!

Wow, uite cine scrie aici. Buna nasico ?pupasca! Deci ti-a placut? De cand te astept sa ne spui cum ne-ai vazut.

Dar tu ca nasica, cum ai fost? Miri? Esti multumita? Spune tot
carmen
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mar Noi 13, 2007 3:22 pm

ati fost exact asa cum trebuie, mai zic o data, ce daca ma repet! frumosi, destepti, decenti! oameni obisnuiti dar ridicati prin faptul ca sunt prietenii lui teo. ai avut dreptate, e singura vedeta care are prieteni, nu fani. inca o confirmare a cat de deosebita este. m-am trezit si mi-am pus scobitori special ca sa va vad. muream de oftica altfel. mi-a placut enorm ce a spus teo si ati repetat aici si tu si nynna. este sinteza a ceea ce reprezinta acest club si poate ar trebui sa fie deviza noastra. ce ziceti?
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Noi 13, 2007 3:23 pm

CRISSTINICA scrie:"mama lui stefan cel mare"! plecaciune, distinsa doamna!

plecaciune si tie nasico ?toast! ?pupasca!
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Noi 13, 2007 3:29 pm

CRISSTINICA scrie:ati fost exact asa cum trebuie, mai zic o data, ce daca ma repet! frumosi, destepti, decenti! oameni obisnuiti dar ridicati prin faptul ca sunt prietenii lui teo. ai avut dreptate, e singura vedeta care are prieteni, nu fani. inca o confirmare a cat de deosebita este. m-am trezit si mi-am pus scobitori special ca sa va vad. muream de oftica altfel. mi-a placut enorm ce a spus teo si ati repetat aici si tu si nynna. este sinteza a ceea ce reprezinta acest club si poate ar trebui sa fie deviza noastra. ce ziceti?

te referi la caracterizarea facuta de TEO clubului, de fapt bucurosilor din club, atunci cand isi punea cheita la gat? Da, pentru mine a fost punctul culminant. Atunci m-am prostit ca plang, cred ca ti-ai dat seama, dar atunci imi venea sa sar direct in bratele ei si sa trag un plans viril. Noroc ca urma ofelia si aveam o gramada de treaba de facut.

Ai vazut ce frumos era imbracata ofelia? Si cat de fain a cantat? Tare mandra sunt de ea. Ea a fost vedeta noastra si merita toate aplauzele din lume. La machiaj cand am vazut-o in costum nu puteam sa-mi iau ochii de la ea. Frumoasa aparitie
carmen
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mar Noi 13, 2007 3:34 pm

ce sa mai zic de nunta? parca totul a fost pe "repede inainte". te-am ascultat si mi-am achizitionat un sirag de perle si doi cercelusi micuti, asa ca am facut senzatie. eu, care nu sunt o dansatoare de felul meu, m-am trezit topaind toata noaptea de am ajuns acasa cu picioarele praf. nici nu stiu cum am scapat fara basici, dar talpile inca ma dor.
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Noi 13, 2007 3:37 pm

CRISSTINICA scrie:a fost foarte frig, dar frumos. o mireasa frumoasa foc( dar care fata nu-i frumoasa cand e mireasa) un mire rusinos si disperat la un moment dat ca nu prea venea lumea, doi nasi emotionati si in rest aventuri: marius si-a patat costumul proaspat cumparat cu visinata, deci pana la urma s-a imbracat tot cu cel pe care-l avea. eu m-am coafat dupa miresica si cand m-am vazut in oglinda am intepenit: una zisesem si cu totul altceva era in capul meu! ca sa nu ofensez coafeza am tacut dar cum a plecat mi-am pus mainile in cap la propriu si mi-am rearanjat freaza ca muream de nervi, dar mi-a iesit ceva super pana la urma.

Si au iesit bine pana la urma copii? S-a adunat lume?

Chestia cu bagatul mainii in cap si aranjatul este sfanta. Cea mai buna metoda de pieptanat ?ceamuzant!
carmen
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?