CLAUDIA scrie:crisstinica tare ne-ai lipsit ,de cateva zile nu mai stiam nimik de tine,te pup
asa-i caludia,si le-am simtit lipsa tuturor bucurosilor !
CLAUDIA scrie:crisstinica tare ne-ai lipsit ,de cateva zile nu mai stiam nimik de tine,te pup
nynna scrie:ofelia scrie:buna ziua bucuroaselor , sclipitoarelor , am intrat sa va pupicesc uite-asa si apoi sa ma duc sa fac nanita , sunt f obosita !
sa aveti o dupa amiaza frumoasa !
buna draga mea ofelia,cucul nostru drag si sclipitor!
La reluare ti-am admirat si eu portul pupular apicuntele fota ..etc! toate aratau impecabil ,ca acolo in platou aveam emotii incat totul se invartea in jurul meu!Cred ca esti obosita dupa toatea ceste zile plus treburile pe caretreb sa le faci ,gradinita ,casa etc!
CLAUDIA scrie:da, aveti dreptate ofelia a aratat asa cum trebuie sa arate o artista si a cantat cum nu se poate mai frumos,sunt asa mandra ca am cd-ul ei ca mai putin si invat melodiile pe de rost
Adina scrie:Buna si voua , bucuroaselor , CLAUDIA, NYNNUCA si OFELIA ! Eram putin prin alte camarute si acum v-am zarit ! Pentru fiecare
CRISSTINICA scrie:nynna, ce faci draga mea ca arati din ce in ce mai bine?
ofelia scrie:Adina scrie:Buna si voua , bucuroaselor , CLAUDIA, NYNNUCA si OFELIA ! Eram putin prin alte camarute si acum v-am zarit ! Pentru fiecare
tepupicesc , adina, gata cu recoltarea cuvintelor ?
ofelia scrie:dragele mele , gata , am plecat , nu mai pot sa imi tin ochii deschisi ,va iubesc de nu mai pot vb mai spre seara
CRISSTINICA scrie:in sfarsit, pot si eu sa felicit pe cineva! adina, te pup si te astept cu drag! cum ti-ai revenit? cum ati mers, ca am vazut ca la voi s-a cam pus pe iarna. la noi e foarte frig dar e soare.
nynna scrie: Buna Adina zana cea frumoasa ,sclipicioasa!doamne ,daca ma crezi ,fara exagerare chipul tau ingeresc mi-a ramas intiparit cu mare drag in minte si suflet .si mai ales felul tau delicat si pur!Te pupik dulce draga mea !O zi minunata !
CRISSTINICA scrie:buna dimineata! hop si eu la pranz! frumosilor, sclipitorilor, de cand nu v-am mai spus cat de mult va iubesc? imi venea sa iau televizorul in brate de bucurie! v-am vazut ieri in reluare, de la 10.30 m-am trezit si nu am mai putut dormi, chit ca-mi picau ochii-n gura dupa ce am ajuns acasa dupa nunta la 6 dimineata. sunt si acum in extaz. ati fost senzatie! ofelia, ce voce ai! ana maria, o frumoasa! nynna arata splendid, de zana si adina, ce sa mai zic! adi, ce idee grozava cu cheia bucuriei! n-ai zis nimic, secretosule!
sa stiti ca sunteti tari daca ati reusit sa nu cadeti lati de emotie. va iubesc de nu mai pot, si va astept!
CRISSTINICA scrie:ati fost exact asa cum trebuie, mai zic o data, ce daca ma repet! frumosi, destepti, decenti! oameni obisnuiti dar ridicati prin faptul ca sunt prietenii lui teo. ai avut dreptate, e singura vedeta care are prieteni, nu fani. inca o confirmare a cat de deosebita este. m-am trezit si mi-am pus scobitori special ca sa va vad. muream de oftica altfel. mi-a placut enorm ce a spus teo si ati repetat aici si tu si nynna. este sinteza a ceea ce reprezinta acest club si poate ar trebui sa fie deviza noastra. ce ziceti?
CRISSTINICA scrie:a fost foarte frig, dar frumos. o mireasa frumoasa foc( dar care fata nu-i frumoasa cand e mireasa) un mire rusinos si disperat la un moment dat ca nu prea venea lumea, doi nasi emotionati si in rest aventuri: marius si-a patat costumul proaspat cumparat cu visinata, deci pana la urma s-a imbracat tot cu cel pe care-l avea. eu m-am coafat dupa miresica si cand m-am vazut in oglinda am intepenit: una zisesem si cu totul altceva era in capul meu! ca sa nu ofensez coafeza am tacut dar cum a plecat mi-am pus mainile in cap la propriu si mi-am rearanjat freaza ca muream de nervi, dar mi-a iesit ceva super pana la urma.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 43 vizitatori