carmenstelutac scrie: drops a plecat si nu stiu daca a inteles bine ce am vrut sa spun. Ultimul lucru pe care mi-l doresc este ca cineva sa plece de aici suparat.
Romy scrie:Pa !!!
Va urez o noapte !Frumoasa
)
Romy scrie:O mica serenada sa nu fiti suparatesi voi iesiti afara!....Pe balcon ! ( Sa fim ca Romeo si....
)
carmenstelutac scrie:
Noapte buna prieteni. Pe maine.
carmenstelutac scrie:
O noua zi ne asteapta asa ca ma grabesc sa fac cafeluta. Asa. Prima data sa punem cateva lingurite de copilarie, candoare, vise, dorinte, magie, iubire, sinceritate. Sa nu uit credinta, speranta, incredere, intelepciune. O indulcim cu multa, multa DRAGOSTE. Sa le amestecam. Pentru caimac am sa presar PRIETENIE.
Acum e gata. Sa aveti parte de prieteni adevarati, care sa dea valoare prieteniei voastre.
carmenstelutac scrie:Adina scrie:... oameni inimosi, prietenosi, bucurosi de a fi impreuna. TEO este "cuvantul cheie" pentru ca ea ne uneste si scoate din noi toate aceste sentimente minunate.
La multi ani Adina. Ma gandeam ca aceste cuvinte ale tale ar putea sa fie Motto-ul clubului nostru.
Jokep scrie:carmenstelutac scrie:Fuge baiatul asta de ce nu se mai poate. Jokeeeeeeeeeeep Opreste-te mama ca am ametit fugind dupa tine. Ma fluiera calculatorul de cate ori postezi ceva.
Vedeti ca sunt fata ca sa nu mai incurcati borcanele.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori