CRISSTINICA scrie: acum ne concentram asupra urmatorului eveniment, care va avea loc pe la mijlocul lui ianuarie.
Atunci apare puiutul?
ofelia scrie:
uite , asta e p gustul tau???
multumesc pt admiratia pe care ai avut-o fata de costumatia purtata la teoviziunea![]()
![]()
carmen scrie:ofelia scrie:
uite , asta e p gustul tau???
multumesc pt admiratia pe care ai avut-o fata de costumatia purtata la teoviziunea![]()
![]()
Multumesc cucule drag. Tare buna este. Admiratia a fost pentru tine. Costumul m-a impresionat ca era tare fain
carmen scrie:
Atunci apare puiutul?
CLAUDIA scrie:gata cine a fost cuminte mana sus ca primeste ????????????????????????? calde,aveti grija la limba ca sunt fierbinti
carmen scrie:CLAUDIA scrie:gata cine a fost cuminte mana sus ca primeste ????????????????????????? calde,aveti grija la limba ca sunt fierbinti
adica am fost cuminte degeaba? Unde-s gogosile. Cine le-a mancat. Toata lumea pe cantar sa vad care-i hotul
CRISSTINICA scrie:nynna, nu mi s-a parut!!! ati fost cu totii frumosi, destepti si decenti, asa cum sunt adevaratii bucurosi! cum te mai simti, spuneai zilele trecute ca te durea ficatul, mai iei tratament?
nynna scrie:Acum ma simt un pik mai binisor !Da mai iau tratament hepatoprotector:silimarina.si aloevera capsule gelatinoase!manac regim si incercsa evit oboseala ,stresul si sa maodihnesc!daca ai sfaturi astept !
Adina scrie:nynna scrie: Buna Adina zana cea frumoasa ,sclipicioasa!doamne ,daca ma crezi ,fara exagerare chipul tau ingeresc mi-a ramas intiparit cu mare drag in minte si suflet .si mai ales felul tau delicat si pur!Te pupik dulce draga mea !O zi minunata !
Vai, Nynnuca , multumesc frumos, ma faci sa-mi creasca inima de bucurie . Insa nu stiu ce sa spun , cred ca asa ne-am vazut toti unul pe celalalt .
Si cum spunea si Cristinica , nu stiu ce faci de esti tot mai frumoasa !![]()
Te-mbratisez , draga mea si-ti doresc o zi tare frumoasa !
CRISSTINICA scrie:carmen scrie:CLAUDIA scrie:gata cine a fost cuminte mana sus ca primeste ????????????????????????? calde,aveti grija la limba ca sunt fierbinti
adica am fost cuminte degeaba? Unde-s gogosile. Cine le-a mancat. Toata lumea pe cantar sa vad care-i hotul
EU NU, EU NU! m-am limitat la averse locale( in gura) si m-am saturat cu mirosul.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 32 vizitatori