geany scrie:gata buni mi-au trecut pandaliile:D....ce faci buni meu ubit?
croxana scrie:pai cum sa fie o zi pt o tipa de 26 de ani fara pic de timp liber, o sefa stresanta care tipa ca nebuna la subalterni .... haioasa, nu?
croxana scrie:da si azi m-am santierit ... si am mai bagat si vreo 10 km de perpedes:)
carmen scrie:Mai fratilor, luati o pauza desa va ajung din urma ca ajung sa va spun noapte buna cand intrati dimineata
croxana scrie:pai am ajuns la 8:45 la job, mi-am baut cafeaua, am ridicat un pic vocea la secretara ( saraca n-avea ea nici o vina )....apoi am fost pe santier sa faca niste verificari la niste rezervoare, am dat niste avertismente, apoi la 4 am avut o sedintza si pe la 7 am ajuns acasa?
carmen scrie:ca de-aia sunt cat casa.
Si eu incep maine serviciuNu-i asa ca o sa fie bine?
Astept imbarbatari
croxana scrie:stai linistita carmensita ca e ok si eu eram cat casa dar de cand am inceput job-ul is cat furnica :))
nynna scrie:carmen scrie:Mai fratilor, luati o pauza desa va ajung din urma ca ajung sa va spun noapte buna cand intrati dimineata
Da zana, o mika pauza samai dau o fuga la teoviziune...apoi sa revin la sueta de noapte!
croxana scrie:adiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fa ceva cu poza ,mea si bag-o la avatar nus micsoreaz-o , mareste-o , decupeaz-o coloreaza la ea ... numai sa fie .... numai anunta-ma si pe mine unde iti trimit poza plssssssssssssssssssssssssssssssss
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori