croxana scrie:oare cand imi face si mie adi poza aia? sa ma vada si pe mine lumea la fata .... ziua buna bucurosilor
CRISSTINICA scrie:e bine!!! cand nu mi-l trimite de loc, cand mi-l pune de 2 ori! ma, nu stiu ce sa zic de poza.... nici nu-mi amintesc sa fi avut masini in proprietate pe vremea tineretii mele si ma si indoiesc sa fi existat poze color atunci. de piscota cu suc de mere..... si n-aveam nimic cu scufita! n-am inteles niciodata cum l-a taiat vanatorul pe lup s-o scoata pe bunicuta de acolo.
CLAUDIA scrie:vai ce suparata sunt am inceput sa scriu peripetiile de la bucuresti si dupa 20 de minute de istorisit mi s-a oprit calculatorul si am pierdut tot
Adina scrie:carmen scrie: eu trebuie sa la munci
Gata, surioara ? S-a terminat cu binele, ai ? Lasa, treci si presteaza munci , ce, numai altii sa se chinuie ? Priviti-o pe zana muncind . Si se mai plange Luati exemplu
Adina scrie:CRISSTINICA scrie:deci goangele au manifestari diverse! ce ziceai adina de zana? vreau si eu asa munci!
Da, da , sa stii ca asa presteaza zana noastra , iar in pauze Am tot incercat sa aflu cum a facut rost de asa munci si nimic ca-i secretoasa rau , poate ne spune ea astazi
gabrielle scrie:ce o fi cu saimir voi stiti ceva de el?
gabrielle scrie:in poza o fi asa: cristina ,zana ,sury clau,nynna din 4 o fi una
Adina scrie:CRISSTINICA scrie:sa mai fac o incercare pana nu-mi bag unghia-n gat sau pixu-n ochi. frate, n-am mai patit niciodata asa!
Te-nteleg prea bine deja mi se face rau cand vad "SpeedTouch" si ma tot la fiecare mesaj ! Cred ca raman si fara dejtute aude cineva ?
nynna scrie:Buna Zana!
Cum afost iua de azi??
Eu mis plina de ca netul face fite!
carmen scrie:VASILICA INACHE scrie:Buna Zina!
Ce mai faceti dragelor ca mi-a fost tare dor de voi ?
Buna vasilica Cum stai cu spatele
carmen scrie:Buna seara dragilor . Cica serverul a fost in razboi. Si dai si lupta si dai si lupta . S-ar parea ca suntem in perioada de armistitiu asa ca haideti la povesti. Sun pe aici, sunati cand veniti
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 46 vizitatori