Si eu te sarut draga mea!ofelia scrie:buna seara lumeeeeeeeeeee , ce bine ca si-a revenit netul !hai sa va pupicesc pe toate cate sunteti in casuta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

alfa scrie:Si eu te sarut draga mea!ofelia scrie:buna seara lumeeeeeeeeeee , ce bine ca si-a revenit netul !hai sa va pupicesc pe toate cate sunteti in casuta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alfa scrie:Si eu te sarut draga mea!ofelia scrie:buna seara lumeeeeeeeeeee , ce bine ca si-a revenit netul !hai sa va pupicesc pe toate cate sunteti in casuta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ofelia scrie:buna seara gabrielle , ce faci draguta ? cum stai cu ghicitul? m-am tot uitat la ochii ei si zic ca e crisstinica .
alfa scrie:E TEO la CRONICA CARCOTASILOR!!!!!URAAAAAAAAAAA!
carmen scrie:pe carcotasi toata lumea
VASILICA INACHE scrie:Noapte buna bucurosii mei dragi !pooop dulce !
myha c scrie:Noapte buna Vasilica
Noapte buna dragele mele,somn usor si linistit si maine sa aveti o zi asa cum va doriti
myha c scrie:Noapte buna Vasilica
Noapte buna dragele mele,somn usor si linistit si maine sa aveti o zi asa cum va doriti
alfa scrie:Spre parerea mea de rau dar trebuie sa ma retrag in aceasta seara!Vadoresc noapte buna si un somn cat mai linistit iar
ingerasii sa va vegheze !!!!!PUPICI LA TOATA LUMEA!!!!!!!
![]()
![]()
gabrielle scrie:ofelia scrie:buna seara gabrielle , ce faci draguta ? cum stai cu ghicitul? m-am tot uitat la ochii ei si zic ca e crisstinica .
![]()
eu numai stiu o iau ca zana mami ca la cat ne am pacalit
cine mai stie cine e
poate esti chiar tu
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 36 vizitatori