adi scrie:BUCUROSUL DE IERI ERA CRISTINICA
Sa bata tobele lume, lume, am ghicit din primaaaa, YEEEES
CRISSTINICA scrie:sa nu uit sa te salut, adinutza! merge asa bine forumul ca tot as scrie pe aici.
carmen scrie:Zbor spre tine sa-ti daruiesc prietenia mea si un maaaaaaaare
Romy scrie:Buna dimineata ! A aparut vedeta sa va salute .
Parerea mea e , ca prietenia si dragostea sint mai valoroase ! Normal si " zinele "
Asa ca noi sintem mai pretiosi si nu ne poate cumpara nimeni cu "sume" !
Popici dulcici tuturor !
Ce filozof am fost de dimineata ... Unde-s euroiiiii !
CRISSTINICA scrie: da, recunosc, eu am fost in poza dar dezmint cu hotarare ultimele zvonuri aparute in presa. de altfel si biroul de presa din padurea fermecata va emite un comunicat in care se va lamuri ca niciodata nu a existat vreo discutie intre mine si scufita rosie nicidecum vreun conflict.
Adina scrie:Romy scrie:Buna dimineata ! A aparut vedeta sa va salute .
Parerea mea e , ca prietenia si dragostea sint mai valoroase ! Normal si " zinele "
Asa ca noi sintem mai pretiosi si nu ne poate cumpara nimeni cu "sume" !
Popici dulcici tuturor !
Ce filozof am fost de dimineata ... Unde-s euroiiiii !
Buna si tie, vedeta filosoafa ce esti ! Asa-i , prietenia si dragostea sunt mai valoroase si nu pot fi cumparate pe nici o avere din lumea asta !
Iti doresc sa ai o zi cu mult soare in suflet , draga Romy !
CRISSTINICA scrie:soferita iadului loveste din nou!
concluzia mea e clara: eu am vut dreptate!!!! dar voi sa nu faceti asa! caci, sincer, nu stiu cum de nu s-a dat ala jos la mine!
carmen scrie:Adica sa-mi furati voi de la gura bunatate de painica? Neeeeeeeeeee, nu va spun.
La munca cu voi 'pentru tara mori, si-ti va fi mormantul, incoronat cu flori'
alfa scrie:Buna fete frumoase!!!! eu sunt cu un ochi aici si cu restul fac munci!!!! Va surut!
Adina scrie:nynna scrie:Buna bucurosi sclipiciosi!
Buna si tie, Nynnuca ! Ce mai faci fata frumoasa ?
Adina scrie:CRISSTINICA scrie:posteritatea ma va razbuna! dar tot mi-e neclar ce-i cu piscota si sucul de mere...
Cum asa ? Doar n-o sa spui ca ai uitat prima ta reteta celebra ?
gabrielle scrie:adina unde iti e colegu de la firma cu detectivi?ca nu l am mai vazut de cateva zile bune
..sunt bune si alea in lipsa de altceva..cecrezi ca noi nu am trecut prin peripetii culinare ?S apui zahar in loc sesare ,galustele din supa bune detras cu prastia.friptura scrum ,etc... si culmea ca se mai si mananca uneori cand foame te taie la stomac!CRISSTINICA scrie:Adina scrie:CRISSTINICA scrie:posteritatea ma va razbuna! dar tot mi-e neclar ce-i cu piscota si sucul de mere...
Cum asa ? Doar n-o sa spui ca ai uitat prima ta reteta celebra ?
aaaa! nu! prima mea reteta celebra consta in oua ochiuri prajite pana la "ajutor! pompierii!" si pilaf de orez sub forma de bolovan cenusiu.
Adina scrie:gabrielle scrie:adina unde iti e colegu de la firma cu detectivi?ca nu l am mai vazut de cateva zile bune
Buna, Gabrielle ! Mai , sa stii ca nu stiu pe unde-mi umbla colegul, dar cercetez cazul Sper totusi sa fie bine si sa ne dea de veste cat mai repede !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori