• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde Adina » Joi Noi 15, 2007 11:12 am

adi scrie:BUCUROSUL DE IERI ERA CRISTINICA

Sa bata tobele Imagine lume, lume, am ghicit din primaaaa, YEEEES Imagine
Adina
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde Adina » Joi Noi 15, 2007 11:17 am

CRISSTINICA scrie:sa nu uit sa te salut, adinutza! merge asa bine forumul ca tot as scrie pe aici.

Buna, Cristinica ! M-am distrat copios la faza cu "multumesc frumos! da' de ce-mi ziceti la multi ani? " ?HAHA! ?HAHA! si ce avant avea zana

carmen scrie:Zbor spre tine sa-ti daruiesc prietenia mea si un maaaaaaaare Imagine

?HAHA! va trebui sa schimbe cursul zborului spre Iasi ?ceamuzant!

Ai dreptate, fata de ieri , merge asa bine forumul, incat nu-mi vine sa cred, si eu as tot scrie !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 15, 2007 11:27 am

Romy scrie:Buna dimineata ! Imagine A aparut vedeta sa va salute .

Parerea mea e , ca prietenia si dragostea sint mai valoroase ! Normal si " zinele " Imagine

Asa ca noi sintem mai pretiosi si nu ne poate cumpara nimeni cu "sume" !

Popici dulcici tuturor Imagine !

Ce filozof am fost de dimineata ...Imagine Unde-s euroiiiii Imagine ! Imagine

Buna si tie, vedeta filosoafa ?ceamuzant! ce esti Imagine ! Asa-i , prietenia si dragostea sunt mai valoroase si nu pot fi cumparate pe nici o avere din lumea asta !

Iti doresc sa ai o zi cu mult soare in suflet , draga Romy ! ?pupasca!
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 15, 2007 11:37 am

CRISSTINICA scrie: da, recunosc, eu am fost in poza dar dezmint cu hotarare ultimele zvonuri aparute in presa. de altfel si biroul de presa din padurea fermecata va emite un comunicat in care se va lamuri ca niciodata nu a existat vreo discutie intre mine si scufita rosie nicidecum vreun conflict. ?colgate!

?HAHA! Asteptam comunicatul de presa ,pana atunci eu tot raman la parerea ca totusi a existat un conflict intre tine si scufita daca asa scrie in fisa de prezentare intocmita de boss Imagine stie el ce stie ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Joi Noi 15, 2007 11:44 am

posteritatea ma va razbuna! dar tot mi-e neclar ce-i cu piscota si sucul de mere...
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Noi 15, 2007 11:47 am

Adina scrie:
Romy scrie:Buna dimineata ! Imagine A aparut vedeta sa va salute .

Parerea mea e , ca prietenia si dragostea sint mai valoroase ! Normal si " zinele " Imagine

Asa ca noi sintem mai pretiosi si nu ne poate cumpara nimeni cu "sume" !

Popici dulcici tuturor Imagine !

Ce filozof am fost de dimineata ...Imagine Unde-s euroiiiii Imagine ! Imagine

Buna si tie, vedeta filosoafa ?ceamuzant! ce esti Imagine ! Asa-i , prietenia si dragostea sunt mai valoroase si nu pot fi cumparate pe nici o avere din lumea asta !

Iti doresc sa ai o zi cu mult soare in suflet , draga Romy ! ?pupasca!

Buna bucurosi sclipiciosi!buna romy,Adina,Crisstinica,Zana,Ofelia ,Mihasi tuturor!
Mi-am luat cescuta cu cafeluta magica a zanei si am duc sa culeg cuvinte!

?pupasca! ?pupasca!
Important sa stim pretuim dragostea si prietenia adevarata chiar daca suntem bogati sau saraci ...bogatia sufletului e cea mai imprtantat! ?pupasca!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde Adina » Joi Noi 15, 2007 12:16 pm

carmen scrie: ha ha ha, s-a crezi tu ca ma invart pe chestia aia Imagine. Eu la munca fac asta Imagine

Pai in pijama, surioara ? ?HAHA! Sigur ca faci asta la munca dar dupa ce depui mult efort cu Imagine dupa cum spuneam ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Joi Noi 15, 2007 12:20 pm

soferita iadului loveste din nou! ma duc ieri sa duc pe cineva acasa si nimeresc in plin bombardament. sau cel putin asa arata strada respectiva. las la lume sa treaca( desi eu aveam prioritate) si cand sa trec si eu pe langa o pancarta care se afla pe sensul opus ma trezesc cu un camion care se baga in fata mea, iar soferul imi face semne disperate sa ma dau la o parte. ma umplu de nervi si-i fac semn:" am prioritate, nu ma misc de aici!" ?suparatsuntdoamne! in cele din urma, vazand ca nu are spor cu mine trage in dreapta si ma lasa sa trec. am trecut la 2 centimetri(nu exagerez) pe langa coltul din spate al camionului si am intepenit:in spatele lui alte 5 masini. m-am strecurat numai eu stiu cum, numai ca pe dreapta se gasise un destept sa parcheze. drept pentru care trecand pe langa el am auzit un harjait. mi-a stat inima. cand am scapat in sfarsit de-acolo si s-a dat jos colega mea mi-a zis:"sunt doua dungi cam mari, dar nu cred ca-i rau". pe prima starda mai linistita m-am oprit sa evaluez pagubele. doua dungi negre infrumusetau usa din spate. m-a luat cu lesin dar cu ultimele puteri am dat cu degetul pe vopsea. se lua negreala! dau repede cu o carpa si constat ca nu patisem nimic grav. concluzia mea e clara: eu am vut dreptate!!!! dar voi sa nu faceti asa! ?rusini! caci, sincer, nu stiu cum de nu s-a dat ala jos la mine! ?fara!
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 15, 2007 12:27 pm

nynna scrie:Buna bucurosi sclipiciosi!

Buna si tie, Nynnuca ! Ce mai faci Imagine fata frumoasa ?
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 15, 2007 12:30 pm

CRISSTINICA scrie:soferita iadului loveste din nou!

concluzia mea e clara: eu am vut dreptate!!!! dar voi sa nu faceti asa! ?rusini! caci, sincer, nu stiu cum de nu s-a dat ala jos la mine! ?fara!

Curajoasa soferita avem ?colgate! , bine ca s-a terminat cu bine si mai ales fara pagube ! ?toast!
Adina
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Joi Noi 15, 2007 12:41 pm

sunt necesare niste lamuriri. gospodarirea comunala in orasul nostru se ghideaza dupa niste reguli stricte: niciodata nu se schimba canalizarile inainte de a se turna un covor asfaltic nou si de cea mai buna calitate. niciodata nu se incep lucrarile inainte de jumatatea lui octombrie, eventual inceputul lui noiembrie. niciodata nu se semnalizeaza lucrarile corect si suficient( de ce sa nu ne distram si noi vazand cum exerseaza unii sportul:aruncarea cu masina in groapa). niciodata nu se reface asfaltul mai devreme de 2 luni de la terminarea lucrarilor, si atunci se folosesc doar plombe care sa se lase cat mai repede. nu am sa fiu deloc mirata daca intr-o zi buzaul se va prabusi in propria-i canalizare.
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde alfa » Joi Noi 15, 2007 12:43 pm

Buna fete frumoase!!!! eu sunt cu un ochi aici si cu restul fac munci!!!! ?HAHA! Va surut!
Bucuria este ratiunea existentei noastre!ImagineImagine
alfa
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 15, 2007 12:59 pm

carmen scrie:Adica sa-mi furati voi de la gura bunatate de painica? Neeeeeeeeeee, nu va spun.

La munca cu voi 'pentru tara mori, si-ti va fi mormantul, incoronat cu flori' ?HAHA!

Vezi, Cristinica ? Ti-am spus eu ca-i secretoasa rau , zana noastra ! :P ?ceamuzant!

Si uite ce indemn de mare arta ne zice :P , doar nu degeaba-i mama lui Stefan cel Mare ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 15, 2007 1:03 pm

alfa scrie:Buna fete frumoase!!!! eu sunt cu un ochi aici si cu restul fac munci!!!! ?HAHA! Va surut!

Buna, Gabriela ! Cam asa procedez si eu , mai arunc un ochi aici si ceilalti trei ?ceamuzant! la munca ?HAHA! Te pup ! ?pupasca!
Adina
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Noi 15, 2007 1:23 pm

Adina scrie:
nynna scrie:Buna bucurosi sclipiciosi!

Buna si tie, Nynnuca ! Ce mai faci Imagine fata frumoasa ?

Buna , frumoasa si sclipicioasa!eu azi am o zi plina !Am facut cratenie (asa pe nde vede soacra ?HAHA! ),am facut papika si naveta intre calculator sa vad ce se mai intimpla si sa adun cuvinte si bucatarie ,sa rusc sa o ard ..ca imi lasam copii nemancatii si te tii apoi atalie si uralete...
dupa amiza ma duc la Galerile de arta ,e un vernisaj a uni coleg ..apropo sunt in unuiunea artistilor amatori ?rusini! .iar apoi ma intilnesc cu Amelai si ina o colega si mergem la cenaclul literar "Mihail Sadioveanu" care se tine odata la 3 saptamani!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 15, 2007 1:27 pm

CRISSTINICA scrie:posteritatea ma va razbuna! dar tot mi-e neclar ce-i cu piscota si sucul de mere...

Imagine Cum asa ? Doar n-o sa spui ca ai uitat prima ta reteta celebra ? ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Noi 15, 2007 1:30 pm

buna ziua bucurosii mei dragi ?pupasca! ?pupasca! azi e o vreme de facut nani ?fara!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Noi 15, 2007 1:31 pm

adina unde iti e colegu de la firma cu detectivi?ca nu l am mai vazut de cateva zile bune ?hm!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 15, 2007 1:32 pm

nynna scrie: Buna , frumoasa si sclipicioasa!eu azi am o zi plina!

Harnicuta, harnicuta si cu multe activitati ! ?pupasca! Bravo, Nynnuca !
Adina
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Noi 15, 2007 1:32 pm

Imagine[/quote]
stiti ca de multe ori cuvintele sunt prea sarace sa ne exprimam sentimentele si gandurile!
Ce pot sa va spun ca sunteti minunati,prin simtul umaorului,prin prietenie si dragoste neconditionata si egala ptr toti,prib spiritualtate unik.!va mulumesc ca existati si ca datorita clubului am reusit sa o imabratisez pe draga mea TEO!

Va doresc o zi mnunata ca si voi cu multe realizari si va pupik multt de tot! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Joi Noi 15, 2007 1:33 pm

Adina scrie:
CRISSTINICA scrie:posteritatea ma va razbuna! dar tot mi-e neclar ce-i cu piscota si sucul de mere...

aaaa! nu! prima mea reteta celebra consta in oua ochiuri prajite pana la "ajutor! pompierii!" si pilaf de orez sub forma de bolovan cenusiu.
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 15, 2007 1:35 pm

gabrielle scrie:adina unde iti e colegu de la firma cu detectivi?ca nu l am mai vazut de cateva zile bune ?hm!

Buna, Gabrielle ! Mai , sa stii ca nu stiu pe unde-mi umbla colegul, dar cercetez cazul Imagine Sper totusi sa fie bine si sa ne dea de veste cat mai repede !
Adina
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Noi 15, 2007 1:36 pm

CRISSTINICA scrie:
Adina scrie:

aaaa! nu! prima mea reteta celebra consta in oua ochiuri prajite pana la "ajutor! pompierii!" si pilaf de orez sub forma de bolovan cenusiu.
..sunt bune si alea in lipsa de altceva..cecrezi ca noi nu am trecut prin peripetii culinare ?S apui zahar in loc sesare ,galustele din supa bune detras cu prastia.friptura scrum ,etc... ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! si culmea ca se mai si mananca uneori cand foame te taie la stomac!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Noi 15, 2007 1:39 pm

Adina scrie:
gabrielle scrie:adina unde iti e colegu de la firma cu detectivi?ca nu l am mai vazut de cateva zile bune ?hm!

Buna, Gabrielle ! Mai , sa stii ca nu stiu pe unde-mi umbla colegul, dar cercetez cazul Imagine Sper totusi sa fie bine si sa ne dea de veste cat mai repede !

sper sa aibe doar probleme cu ,calculatoru si sa fie sanatos ca asa a patit la un moment dat a fost la spital si am aflat de la surioara lui ?fara!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Joi Noi 15, 2007 1:40 pm

si-mi mai amintesc de-un chec in care am pus atata faina incat l-as fi putut folosi cu succes in loc de ciocan.
CRISSTINICA
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?