CLAUDIA scrie:cum ai tu dreptate mereu,ca bine zici ,ce daca dadea si e o prajiturica si un pahar de suc de struguri?of si acum spui cand a plecat?las ca o prindem maine si nu mai scapa
carmen scrie:gabrielle scrie:?hm! ati disparut cu toti
nu stiu cine a disparut dar eu doar ce am intrat. Mi-am pus cenusa-n cap si am venit sa vaun pic. Haideti, amandoua la
pana nu va incurc si voua numele
CRISSTINICA scrie: da, recunosc, eu am fost in poza dar dezmint cu hotarare ultimele zvonuri aparute in presa. de altfel si biroul de presa din padurea fermecata va emite un comunicat in care se va lamuri ca niciodata nu a existat vreo discutie intre mine si scufita rosie nicidecum vreun conflict.![]()
Adina scrie:carmen scrie: trebuie sa stii ca si daca uneori ceva nu iese asa cum vrei tu, chiar daca viata te indoaie si te face un mic ghemotoc, tu continui sa fii la fel de important cum ai fost intotdeauna... Ceea ce trebuie sa te intrebi este cat valorezi in realitate, nu cat de mult poti sa fii abatut intr-un anumit moment.
De cate ori ne indoim de valoarea noastra, de ceea ce meritam intr-adevar si de ceea ce putem realiza? Sa aveti o zi incare sa va descoperiti pe voi insiva
am sa mi le repet ori de cate ori am indoieli, am sa mi le repet de atatea ori pana cand imi raman intiparite in minte si in suflet, pana cand le voi trai ca pe propria-mi existenta !
Multumesc din suflet , surioara, pentru inca o lectie de intelepciune !
CLAUDIA scrie:ma retrag in plina glorie a calculatorului meu,astep o prietena de-a mea cu fetitele ei mici si dulci ,vb mai tarziu pana atunci va![]()
cu mult dor
carmen scrie:gabrielle scrie:
![]()
![]()
![]()
mult mult vreau
Stai asa.pentru 'buna',
pentru ca te iubesc si restul arata-te la mures si ii primesti
CLAUDIA scrie:ma retrag in plina glorie a calculatorului meu,astep o prietena de-a mea cu fetitele ei mici si dulci ,vb mai tarziu pana atunci va![]()
cu mult dor
gabrielle scrie:carmen scrie:gabrielle scrie:
![]()
![]()
![]()
mult mult vreau
Stai asa.pentru 'buna',
![]()
ma multumesc cu asta
carmen scrie:gabrielle scrie:carmen scrie:gabrielle scrie:
![]()
![]()
![]()
mult mult vreau
Stai asa.pentru 'buna',
![]()
ma multumesc cu asta
Nu ne-ai spus (sau n-am citit eu?) ce au spus copii si sotul dupa o noapte de stat in vecini
nynna scrie:Romy scrie:
Parerea mea e , ca prietenia si dragostea sint mai valoroase ! Normal si " zinele "
Asa ca noi sintem mai pretiosi si nu ne poate cumpara nimeni cu "sume" !
Important sa stim pretuim dragostea si prietenia adevarata chiar daca suntem bogati sau saraci ...bogatia sufletului e cea mai imprtantat!
gabrielle scrie:pai ce sa zica ,eu vreiam doar patu si ei vroiau sa le povestescsi cand m am trezit le am povestiti si sau bucurat ca m am simtit bine intre voi
![]()
CRISSTINICA scrie:soferita iadului loveste din nou!caci, sincer, nu stiu cum de nu s-a dat ala jos la mine!
gabrielle scrie:mai zana mami cum sa dorm ca era doar o zi cand va vedeam pe toate si nu imi ajungea sa va sorb pe toateca eu nu venisem sa dorm venisem sa stau cu voi cat mai mult
carmen scrie:gabrielle scrie:?pupasca!asa e zana mami a fost super bine
![]()
se poate si o intalnire de o saptamana
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, daca gasesc un sponsormama ei de distanta
gabrielle scrie:sti zana mami ce mi am adus aminte acum faza cu mamicile cand am zis eu ca nu am de cine vorbi si tu ai zis dar eu ce sunt aici asa de mult mi ai placut![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori