• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde geany » Joi Noi 15, 2007 7:56 pm

VASILICA INACHE scrie:
geany scrie:buna vasiiii....tzuper tzuper bine...u ce faci?

bine geany,uite un pic pe net pina vine fiica-mea de la scoala ca apoi intra ea si n-o sa mai am loc.

acum insa vad ca bucurosii nu sunt acasa si eu mai tirziu n-o sa mai pot intra .
...asa e...ce bine de mine k n-are cine sa ma dea de la calculator:D...
geany
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde Romy » Joi Noi 15, 2007 8:00 pm

Imagine Buna seara tuturor !
In primul rind vreau sa o ajut pe CRISSTINICA in citeva probleme !
In primul rind rind nu am decit 32 de ani si jumatate decind am carnetul de conducere si nu conduc in fiecare zi conduc toata ziua ! Am sa-ti spun ceva ce poate stii prioritate ai numai atunci cind ti-se acorda In alta ordine de idei dacit cu legalitate si la spital (in cel mai bun caz ) mai bine fara legalitate si sanatos si ajuns la destinatie !
In al doilea rind ! Daca ai probleme cu masina de spalat ai aici tehnician a masinilor de spalat Bosch Care o sa incerce sa te ajute numai daca ii dai numele masini tale de spalat rufe , unde are usa adica sus sau in fata si sa-i descrii ce nu face chear si pe privat O sa i-ti dau multe retete care te pot ajuta !
Nu te sfii si apeleaza! Imagine
De "linga" tara in care Sfincsi stau de vorba cu Nilul sfint
Va transmit mesaj de "pace" prosperitate si avint !
Imagine
"cine ma ia prea in serios, m-a inteles gresit!"
Romy
membru
membru

Mesajde geany » Joi Noi 15, 2007 8:06 pm

bunaaa romyyy
geany
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Noi 15, 2007 8:07 pm

?itsme!
Buna bucurie sclipiciaoasa!
Va pupik si ma duc sa vad TEO!
Revin indata! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde Romy » Joi Noi 15, 2007 8:08 pm

O seara placuta tuturor ! Imagine
Geany ce faci aici singurica!
Imagine
Romy
membru
membru

Mesajde Romy » Joi Noi 15, 2007 8:10 pm

Imagine Nynna eu nu pot sa o vad! Vizionare placuta! Imagine
Imagine
Romy
membru
membru

Mesajde Romy » Joi Noi 15, 2007 8:16 pm

Va lasa mosu sa o vedeti pe Teo si mai vorbim miine !
Imagine
Romy
membru
membru

Mesajde ofelia » Joi Noi 15, 2007 8:18 pm

Buna seara lumeeeeeeeeeee, sunteti bine ?
Am intrat sa va salut , acum ma duc sa vizionez TEOVIZIUNEA .

O sa revin mai tarziu ,dupa ce va citesc .
Buna seara Rmyyyyyyyyyyyy ... ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde VASILICA INACHE » Joi Noi 15, 2007 8:47 pm

am avut oarece probleme cu calculatorul iar acum va spun :o sera buna bucurosii mei dragi !poooop dulcic ! ?pupasca! ?larevedre!
Imagine Imagine
Domnul nostru Dumnezeu sa fie cu noi!Va doresc tot binele din lume !Va iubesc
BUCUROSILOR !
VASILICA INACHE
membru
membru

Mesajde ofelia » Joi Noi 15, 2007 8:50 pm

VASILICA INACHE scrie:am avut oarece probleme cu calculatorul iar acum va spun :o sera buna bucurosii mei dragi !poooop dulcic ! ?pupasca! ?larevedre!

O SEARA BUNA SA AI SI TU ,VASILICA ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde alfa » Joi Noi 15, 2007 9:06 pm

Buna seara dragutelor de fete frumoase ?itsme! Imaginesunt si eu timida pe aici ,nu ma vede nimeni ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Bucuria este ratiunea existentei noastre!ImagineImagine
alfa
membru
membru

Mesajde alfa » Joi Noi 15, 2007 9:22 pm

Buna Cristinica imi pare rau de pataniile prin care ai trecut,cu masina de spalat am patit-o si eu:mi s-anfundat pompa de apa si cand am inceput sa cred ca totul s-a rezolvat,parca oapucase nebuneala iar pe mine nervii.De trecut trec toate dar te umpli de ,,spume''cand ti-e lumea mai draga.ImagineTe sarut ?pupasca! ?pupasca!
alfa
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Noi 15, 2007 9:22 pm

carmen scrie:
gabrielle scrie:?pupasca! ?pupasca! asa e zana mami a fost super bine ?pupasca! ?pupasca! se poate si o intalnire de o saptamana ?rusini!

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, daca gasesc un sponsor ?uite-macatsufar! mama ei de distanta ?uite-macatsufar!

Ce bine ar fii .. ai sa cautam sponsorii? ?uite-macatsufar!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde ofelia » Joi Noi 15, 2007 9:29 pm

alfa scrie:Buna seara dragutelor de fete frumoase ?itsme! Imaginesunt si eu timida pe aici ,nu ma vede nimeni ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!

BUNA SEARA , ALFAAAAAA, UITE NISTE PUPICI DE LA MINE ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! sa vezi ca nu esti singura ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Joi Noi 15, 2007 9:30 pm

Buna seara , ninnutza ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Joi Noi 15, 2007 9:33 pm

a inceput festivalul ,,DANSSPATARU,, de la MEDGIDIA ce se transmite la ROMANTICA , Ma duc sa mai trag un ochi si pe la festival si mai trec si pe aici sa vb ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde alfa » Joi Noi 15, 2007 9:41 pm

Haideti sa ma laud si eu ce mancare am facut cand aveam 4ani!MAMALIGA la rece! ?HAHA! Eram in vacanta la bunici(acolo ma simteam eu cea mai rasfatata)si intamplarea a facut ca bunica mea sa fie internata in spital.Eram mai multi mucosi pe acolo dar dintre fete eu eram cea mai mare si m-am gandit sa o fac pe gospodina.Am pus in soba cu plita(aflata intr-o alta casa sau bucatarie de vara ca sa spun asa)lemnisoare,coceni,ziare,am pus zavorul si m-am pus pe gatit:am pus apa in tuci,am pus malai pana sus,culmea nu am uitat nici de sare.Am luat facaletul si m-am asezat cu fundul pe plita si am inceput sa amestec,ptr. mine era f.greu ca eram mica dar nu conta si dai si dai si dai,pana a venit bunicul acasa(avea o herghelie de cai si era plect cu ei la pascut)si bineinteles ma intrebat ce fac.Eu am raspuns:mancare ca tu esti plecat iar bica e bolnava si are nevoie de papa.Bineinteles ca sa speriat crezand ca am dat foc la soba ceea ce nu sa intamplat,prababil erau chibriturile ascunse ?hm! Mama ma intreaba si acum ce a fost in mintea mea? ;) ?hm!
alfa
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Noi 15, 2007 9:42 pm

Buna Ofeloa ,alfa ,geani ,romy,vasilika!Va pupik dragele mele !V-am citit si acum fug iar pe la sufrageriesa urmaresc festivalul pe roamantica!Multumesc Ofelia ptr informatie!
Felicitari nepoatei!E o dulceata de fata ,frumoasasi talentatata! ?pupasca!
Revin daca mai gasesc luber la calculici!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Noi 15, 2007 9:52 pm

carmen scrie:
gabrielle scrie:
sper sa aibe doar probleme cu ,calculatoru si sa fie sanatos ca asa a patit la un moment dat a fost la spital si am aflat de la surioara lui ?fara!

gabrielle, nu vrei sa o cauti pe surioara lui si sa vezi ce face petrica?

nu o vad pe mess ,ca as intrebao ?hm!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Noi 15, 2007 9:54 pm

carmen scrie:
gabrielle scrie:?HAHA! ?HAHA! a bine ca mi ai adus aminte adina noi cand eram mici eu si sora mea am adus in casa un pisic mic si pricajit si i am facut baie noi cum ne am priceput si apoi am zis ca sa il gaseasca mama frumos l am parfumat si bunanteles ca i am consumat lui mama si parfumul si oja ca pisoi nu vreoia sa stea la facut ghearele ?HAHA! si eram mai mult noi facute cu oja dar si zgariate ?HAHA!

?HAHA! acum inteleg de ce ai caine ?HAHA!

?HAHA! ?HAHA! normal zana mami
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde ofelia » Joi Noi 15, 2007 9:54 pm

nynna scrie:Buna Ofeloa ,alfa ,geani ,romy,vasilika!Va pupik dragele mele !V-am citit si acum fug iar pe la sufrageriesa urmaresc festivalul pe roamantica!Multumesc Ofelia ptr informatie!
Felicitari nepoatei!E o dulceata de fata ,frumoasasi talentatata! ?pupasca!
Revin daca mai gasesc luber la calculici!

du-te ninnutza sa vizionezi festivalul , a fost in recital Catalin Crisan , acum e pauza de publicitate .
Ma bucur ca ti-a placut de nepoata mea ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Noi 15, 2007 9:56 pm

VASILICA INACHE scrie:
carmen scrie:
gabrielle scrie:?HAHA! ?HAHA! a bine ca mi ai adus aminte adina noi cand eram mici eu si sora mea am adus in casa un pisic mic si pricajit si i am facut baie noi cum ne am priceput si apoi am zis ca sa il gaseasca mama frumos l am parfumat si bunanteles ca i am consumat lui mama si parfumul si oja ca pisoi nu vreoia sa stea la facut ghearele ?HAHA! si eram mai mult noi facute cu oja dar si zgariate ?HAHA!

?HAHA! acum inteleg de ce ai caine ?HAHA!

aaaaaaaaaaa,sa va povestesc ce-am facut eu cind eram micuta tare:impreuna cu vecina mea Dida de la tara am luat puisorii de la closca micuti cu puf galben pe ei si-i stringeam de git si apoi ii asezam jos pe pamint unul linga altul si ziceam ca faceau nani. ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! cind a venit maica-mea de la munca si a vazut ce isprava am facut mi-a luat-o pe vecina si pe mine ne-a tras citeva la fund ,ne-a certat bine si pe Dida a gonit-o acasa iar noi ii dadeam intr-una ca faceau nani. ?HAHA! ?HAHA! ?HAHA!

?ceamuzant! ?ceamuzant! doamne cum ne aducem aminte de trasnaiile care le faceam ?ceamuzant! saracii puisorii
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Noi 15, 2007 10:00 pm

alfa scrie:Haideti sa ma laud si eu ce mancare am facut cand aveam 4ani!MAMALIGA la rece! ?HAHA! Eram in vacanta la bunici(acolo ma simteam eu cea mai rasfatata)si intamplarea a facut ca bunica mea sa fie internata in spital.Eram mai multi mucosi pe acolo dar dintre fete eu eram cea mai mare si m-am gandit sa o fac pe gospodina.Am pus in soba cu plita(aflata intr-o alta casa sau bucatarie de vara ca sa spun asa)lemnisoare,coceni,ziare,am pus zavorul si m-am pus pe gatit:am pus apa in tuci,am pus malai pana sus,culmea nu am uitat nici de sare.Am luat facaletul si m-am asezat cu fundul pe plita si am inceput sa amestec,ptr. mine era f.greu ca eram mica dar nu conta si dai si dai si dai,pana a venit bunicul acasa(avea o herghelie de cai si era plect cu ei la pascut)si bineinteles ma intrebat ce fac.Eu am raspuns:mancare ca tu esti plecat iar bica e bolnava si are nevoie de papa.Bineinteles ca sa speriat crezand ca am dat foc la soba ceea ce nu sa intamplat,prababil erau chibriturile ascunse ?hm! Mama ma intreaba si acum ce a fost in mintea mea? ;) ?hm!

?HAHA! ?HAHA! gospodina de mica avea mama ?HAHA! ?HAHA! dar uite cum ai nostri parinti nu vroiau sa recunoasca ?ceamuzant! ?ceamuzant!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Noi 15, 2007 10:09 pm

buna seara bucurosii mei dragi ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde ofelia » Joi Noi 15, 2007 10:16 pm

alfa scrie:Haideti sa ma laud si eu ce mancare am facut cand aveam 4ani!MAMALIGA la rece! ?HAHA! Eram in vacanta la bunici(acolo ma simteam eu cea mai rasfatata)si intamplarea a facut ca bunica mea sa fie internata in spital.Eram mai multi mucosi pe acolo dar dintre fete eu eram cea mai mare si m-am gandit sa o fac pe gospodina.Am pus in soba cu plita(aflata intr-o alta casa sau bucatarie de vara ca sa spun asa)lemnisoare,coceni,ziare,am pus zavorul si m-am pus pe gatit:am pus apa in tuci,am pus malai pana sus,culmea nu am uitat nici de sare.Am luat facaletul si m-am asezat cu fundul pe plita si am inceput sa amestec,ptr. mine era f.greu ca eram mica dar nu conta si dai si dai si dai,pana a venit bunicul acasa(avea o herghelie de cai si era plect cu ei la pascut)si bineinteles ma intrebat ce fac.Eu am raspuns:mancare ca tu esti plecat iar bica e bolnava si are nevoie de papa.Bineinteles ca sa speriat crezand ca am dat foc la soba ceea ce nu sa intamplat,prababil erau chibriturile ascunse ?hm! Mama ma intreaba si acum ce a fost in mintea mea? ;) ?hm!

?HAHA! ?HAHA! ?HAHA! BUNAAAAAAAAAA, POVESTIOARA !

Cand eram mica nu faceam mancare ,in schimb faceam lte traznai ... Imi amintesc cum dintr-o cutie de pantofi am facut un leagan si... in leaganul improvizat am asezat puisori de gaina carora le daduse aripioarele , i-am asezat in leagan si am dat vant leaganului. In timp ce ,,leaganul,, era in miscare , bietii puisori isi ridicau aripioarele pe care le falfaia in aer . ?HAHA!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?