alfa scrie:Buna Gabrielle,Ofelia,Nyna,GeanyEU maretrag,vaspun noapte buna si un somn linistit
Tuturor BUCUROSILOR. Mii de pupici!
ofelia scrie:gabrielle scrie:buna seara bucurosii mei dragi![]()
pup , GABRIELLE![]()
![]()
alfa scrie:Buna Gabrielle,Ofelia,Nyna,GeanyEU maretrag,vaspun noapte buna si un somn linistit
Tuturor BUCUROSILOR. Mii de pupici!
ofelia scrie:alfa scrie:Haideti sa ma laud si eu ce mancare am facut cand aveam 4ani!MAMALIGA la rece!Eram in vacanta la bunici(acolo ma simteam eu cea mai rasfatata)si intamplarea a facut ca bunica mea sa fie internata in spital.Eram mai multi mucosi pe acolo dar dintre fete eu eram cea mai mare si m-am gandit sa o fac pe gospodina.Am pus in soba cu plita(aflata intr-o alta casa sau bucatarie de vara ca sa spun asa)lemnisoare,coceni,ziare,am pus zavorul si m-am pus pe gatit:am pus apa in tuci,am pus malai pana sus,culmea nu am uitat nici de sare.Am luat facaletul si m-am asezat cu fundul pe plita si am inceput sa amestec,ptr. mine era f.greu ca eram mica dar nu conta si dai si dai si dai,pana a venit bunicul acasa(avea o herghelie de cai si era plect cu ei la pascut)si bineinteles ma intrebat ce fac.Eu am raspuns:mancare ca tu esti plecat iar bica e bolnava si are nevoie de papa.Bineinteles ca sa speriat crezand ca am dat foc la soba ceea ce nu sa intamplat,prababil erau chibriturile ascunse
Mama ma intreaba si acum ce a fost in mintea mea?
![]()
![]()
![]()
BUNAAAAAAAAAA, POVESTIOARA !
Cand eram mica nu faceam mancare ,in schimb faceam alte traznai ... Imi amintesc cum dintr-o cutie de pantofi am facut un leagan si... in leaganul improvizat am asezat puisori de gaina carora le daduse aripioarele , i-am asezat in leagan si am dat vant leaganului. In timp ce ,,leaganul,, era in miscare , bietii puisori isi ridicau aripioarele pe care le falfaia in aer .
nynna scrie:?itsme!
Va lasa nu inainte de a va spune somnik pufost uturor si nu uitati oriunde va aflati sunteti in sufletul si gandukl meu!![]()
![]()
![]()
aveti garija de voi !maine o zi frumoasa ca voi!
nynna scrie:?itsme!
Va lasa nu inainte de a va spune somnik pufost uturor si nu uitati oriunde va aflati sunteti in sufletul si gandukl meu!![]()
![]()
![]()
aveti garija de voi !maine o zi frumoasa ca voi!
gabrielle scrie:ofelia scrie:
Cand eram mica nu faceam mancare ,in schimb faceam alte traznai ... Imi amintesc cum dintr-o cutie de pantofi am facut un leagan si... in leaganul improvizat am asezat puisori de gaina carora le daduse aripioarele , i-am asezat in leagan si am dat vant leaganului. In timp ce ,,leaganul,, era in miscare , bietii puisori isi ridicau aripioarele pe care le falfaia in aer .
ce aveati cu puisorii![]()
eu nu aveam puisori in Capitala
gabrielle scrie:wow ce fain ofelianici la noi nu erau asa de multe jucarii dar erau cat de cat
ofelia scrie:GABRIELLE , eu ma retrag , iti spun noapte buna , somn usor , vise placute !![]()
![]()
carmen scrie:Buna dimineata bucurieoriunde te-ai afla. Va salutam, dupa o lunga absenta care a durat o seara, eu si net-ul meu, mama lui de rds.
Dar nu vreau sa ma intristez.
Cu o saptamana in urma oare exista un bucuros adevarat care sa nu fii avut emotii? Nu cred. Si pentru ca inca sunt vii amintirile, adun de la fiecare cate un strop de emotii si le pun in cafeluta gabriellei. Daca mai adaug intalniri de neuitat, bucuria revederii, sinceritate, bucurie, lacrimi de fericire, caldura sufleteasca, multa, multa iubire si tot atata prietenie, sigur o sa iasa o cafeluta pe cinste. Vreti sa vedeti ce-a iesit? Gustati si spuneti-mi daca n-am dreptate
prietenie si iubire
Sa aveti o viata plina de prieteni adevarati care sa dea valoare prieteniei voastre
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 34 vizitatori