Adina scrie:gabrielle scrie:?HAHA!luam unu gen Gigi Becali
![]()
O, nuuu , ca de-ncepe sa cante pier toate ciorile
nu ca am avea nevoie de ele, dar dispar toti din preajma
CRISSTINICA scrie:cand sa zic si eu ca-n poza suntem toti mi-a luat-o zana inainte! acu ne-a lasat sefu fara indicii si cu o abundenta de prichindei!
gabrielle scrie:?HAHA!pai daca e asa pot fi toate bunetele de pe aici
![]()
Adina scrie:gabrielle scrie:?HAHA!pai daca e asa pot fi toate bunetele de pe aici
![]()
Asa, asa, ia mai spune, iar stii ceva ce nu stim noi ? Haide , Gabita, spune tot ca nu te dau de gol
Cine zici ca-i in poza ? Mataluta , Myha sau Fliiiiii ?
gabrielle scrie:pai daca ati cerut tort atunci tort sa fiee plin de glazura care are pusa multa iubire in ea
Adina scrie:gabrielle scrie:?HAHA!detergent nu are dar are o picatura de iubire si una de sampon
![]()
Tot e bine, important e sa faca clabuci
CRISSTINICA scrie:spumante bunatati astazi pe-aici! am convocat agentia de detectivi care a studiat poza din toate punctele de vedere si cu cele mai moderne mijloace de investigatie si a ajuns la concluziile urmatoare:
a) sefu ne-a pus la deruta o poza de la el din clasa I ca sa ne exersam talentele in dat cu presupusul
b) in poza este elodia in tinerete, alaturi de viitorul ei amant care a ajutat-o sa se ascunda la crevedia de unde rade cu gura pana la urechi vazand cum o cauta toata lumea.
CRISSTINICA scrie:spumante bunatati astazi pe-aici! am convocat agentia de detectivi care a studiat poza din toate punctele de vedere si cu cele mai moderne mijloace de investigatie si a ajuns la concluziile urmatoare:
a) sefu ne-a pus la deruta o poza de la el din clasa I ca sa ne exersam talentele in dat cu presupusul
b) in poza este elodia in tinerete, alaturi de viitorul ei amant care a ajutat-o sa se ascunda la crevedia de unde rade cu gura pana la urechi vazand cum o cauta toata lumea.
Adina scrie:gabrielle scrie:![]()
il punem sa cante in punga
![]()
atunci sigur nu fuge nimeni
![]()
Nu merge nici asa, ca se sparge punga sigur si se amplifica tipetele de se sperie si luna, soarele si stelele de pe cer
CRISSTINICA scrie:vaaaai! nici habar n-aveam ca-i premiu!ce pot castiga? o lupa si-un bilet de germania? sau un fir de par gasit pe bancheta din spate a masinii sotului banuit?
CRISSTINICA scrie:vaaaai! nici habar n-aveam ca-i premiu!ce pot castiga? o lupa si-un bilet de germania? sau un fir de par gasit pe bancheta din spate a masinii sotului banuit?
Adina scrie:CRISSTINICA scrie:spumante bunatati astazi pe-aici! am convocat agentia de detectivi care a studiat poza din toate punctele de vedere si cu cele mai moderne mijloace de investigatie si a ajuns la concluziile urmatoare:
Daca tot sunt doua variante ce-ar fi s-o alegem pe a treia ?
Adina scrie:CRISSTINICA scrie:vaaaai! nici habar n-aveam ca-i premiu!ce pot castiga? o lupa si-un bilet de germania? sau un fir de par gasit pe bancheta din spate a masinii sotului banuit?
Lupa si bilet de Germania , hai ca mai merge, dar cu un fir de par n-ai cum croseta o peruca
CRISSTINICA scrie:exact, adina. a treia varianta: GABI! da' trebuie sa ne spuna la ce ora s-a facut poza respectiva si ce nota a luat.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori