ofelia scrie:ce faci , BOSS, ca eu pana acum am muncit prin bucatarie , am facut dulceata de gutui .
am incercat, astazi sa fac o schimbare la forum. dar nu mi-a reusit.
da, carmen stiu, forumul inca merge! de data asta! data viitoare nu garantez
ofelia scrie:ce faci , BOSS, ca eu pana acum am muncit prin bucatarie , am facut dulceata de gutui .
gabrielle scrie:si ca sa nu dezamagesc pun masa festivaca deh la 10.000 se merita
![]()
ce bine e alaturi de voi cum imi vin ideeile
![]()
adi scrie:ofelia scrie:ce faci , BOSS, ca eu pana acum am muncit prin bucatarie , am facut dulceata de gutui .
gabrielle scrie:pai daca ati cerut tort atunci tort sa fiee plin de glazura care are pusa multa iubire in ea
CRISSTINICA scrie:spumante bunatati astazi pe-aici! am convocat agentia de detectivi care a studiat poza din toate punctele de vedere si cu cele mai moderne mijloace de investigatie si a ajuns la concluziile urmatoare:
a) sefu ne-a pus la deruta o poza de la el din clasa I ca sa ne exersam talentele in dat cu presupusul
b) in poza este elodia in tinerete, alaturi de viitorul ei amant care a ajutat-o sa se ascunda la crevedia de unde rade cu gura pana la urechi vazand cum o cauta toata lumea.
carmen scrie:gabrielle scrie:si ca sa nu dezamagesc pun masa festivaca deh la 10.000 se merita
![]()
ce bine e alaturi de voi cum imi vin ideeile
![]()
Iarta-ma adi ca citez cu imagini dar trebuie sa le aduc mai aproape ca bine mai arata. Afla gabrielle ca mi-am luat si eu ecler astazi, parca stiam ca ma ispitesti cu ceva. Dar sticlele alea de ce nu le-ai deschis?
Oare doar ni le arati?
adi scrie:Bucurosul de astazi este Gabita, pana luni nu avem tema. Weekend placut!
adi scrie:am incercat, astazi sa fac o schimbare la forum. dar nu mi-a reusit.
da, carmen stiu, forumul inca merge! de data asta! data viitoare nu garantez
nynna scrie:buna sera bucurosi sclipiciosi!Ma tot uit la
http://www.youtube.com/user/carmnenstelutac si retraisc fiecare clipa intens ,si emotiile ma cuprind ,nostalgia si dorul ma fac sa lacrimez!clipe indite!![]()
VASILICA INACHE scrie:
"LA MULTI ANI GABITZA!"pt. cele 10000 de mesaje postate!Speri ca nu te supri daca o sevesc pe zina cu un pahar de sampaniece zici zina si voi bucurosi ciocnim in cinstea Gabitzei?
carmen scrie:ofelia scrie:
Buna seara ZANAAAAAAAA, ce bine-ti sta in fotoliu !
buna seara ofelia
ofelia scrie:Buna seara , ZANA, ce faci?
Nu mai plange ca ninge la ARAD , vino la SINAIA , te astept acolo cu vin fiert si frigarui si cu specialitatea locului , ce-ai zice de un bulz , aaaaaaaaa? si este si zapada ,si ne putem da pe derdelus cu saniuta , s-a deschis si sezonul la schii,![]()
![]()
nynna scrie:Buna zna ,buna ,ofelia,buna vasilica,ady !buna tuturor!
Felicitari Gabrilelle ptr cele 10000 de mesaje esti tare!![]()
![]()
pe n
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 34 vizitatori