ofelia scrie:videoclipul cu bucurosii este superb , amintiri de neuitat cu prieteni bucurosi lalturi de frumoasa noastra ,TEO![]()
![]()
Multumesc, l-am facut cu mare drag si emotii
nynna scrie:buna sera bucurosi sclipiciosi!Ma tot uit la
http://www.youtube.com/user/carmnenstelutac si retraisc fiecare clipa intens ,si emotiile ma cuprind ,nostalgia si dorul ma fac sa lacrimez!clipe indite!![]()
carmen scrie:ofelia scrie:videoclipul cu bucurosii este superb , amintiri de neuitat cu prieteni bucurosi lalturi de frumoasa noastra ,TEO![]()
![]()
carmen scrie:ofelia scrie:videoclipul cu bucurosii este superb , amintiri de neuitat cu prieteni bucurosi lalturi de frumoasa noastra ,TEO![]()
![]()
gabrielle scrie:asa e adina e acum o saptamana dar parca a trecut prea repedeeu as mai vrea hai nu din saptamana in saptamana dar macar la 2 saptamani sau trei se poate ce ziceti
Adina scrie:gabrielle scrie:?HAHA!da asa e sa gasim un sponsor
![]()
Cred ca ne trebuie mai multi , la ce familie numeroasa suntem
Adina scrie:gabrielle scrie:si ca sa imi fac tema ,cred ca in poza esury costina sau o fi baiatu saimir
pe cine trebuie sa aflam
ca sunt cam multii copii pe acolo
Eu stau pe gandurias spune ca in prim plan este Myha C dar daca este tot Florina ?
Sau nu esti cumva tu, Gabita ?
Promotia am ghicit-o , este din secolul trecut sigur
florina scrie:nynna scrie:Buna florina .buna jokep!
buna Ninus , buna dragelorsfintico sper ca macar noaptea asta esti cu noi daca acum o saptamana n`a fost sa fie
![]()
florina scrie:buna seara slipiciosilor! facem neste poze???hai ca vin taxiurile sa ne ia
![]()
Adina scrie:gabrielle scrie:?HAHA!pai daca e asa pot fi toate bunetele de pe aici
![]()
Asa, asa, ia mai spune, iar stii ceva ce nu stim noi ? Haide , Gabita, spune tot ca nu te dau de gol
Cine zici ca-i in poza ? Mataluta , Myha sau Fliiiiii ?
nynna scrie:Jokep scrie:am racit
Da-i cu ceai ,lamaiie ,supe si bai calde la picioruse !paracetamol si stai la caldurica!
nynna scrie:Doamne zna faza cu pantofii a fost dura zau.sa pleci tu fara pantofii cuban??![]()
![]()
Dar noroc cu bossul ..ca i-ai recuperat dar nu a venit printul asa-i?![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori