VASILICA INACHE scrie:Ce-mi place cum cinta copilul asta Catalin cistigatorul de la Megastar,a cintat cu Maria Marinescu pe Kiss Tv. si are melodia aceea " Vrei nu vrei vei fi a mea"care-mi place la nebunie,e talentat pustiul,e dragutz,e super la virsta lui si de asmenea Dan Balan de la Ozon cinta si el super ok.
carmen scrie:
Ar fi super sa putem sa stam undeva la munte cateva zile cu totii. Intr-o cabana, afara sa ninga, noi sa stam la gura sobei depanand povesti cu un pahar de vin fiert cu scortisoara. Cat imi doresc
ofelia scrie:uraaaaaaa, 300 pagini sa sarbatorim , si la cat mai multe mesaje
si sa ciocnim cate un pahar cu sampanie si
mirelutz@ scrie:sury claudia, neata! ce mai faci? ai intrat sa bei cafeluta cu mine? ohoooo..de mult nu am mai baut-o impreuna...chiAR IMI ERA DORRRRRRRRRRRRRR
CLAUDIA scrie:ofelia scrie:uraaaaaaa, 300 pagini sa sarbatorim , si la cat mai multe mesaje
si sa ciocnim cate un pahar cu sampanie si
iar am ratat petrecerea,poate mai gasesc totusi un paharel de sampanie ca sa am chef de treaba azi si sa imi fac antrenamentul ca diseara merg la o aniversare
alfa scrie:
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 39 vizitatori