gabrielle scrie:Jokep scrie:telenovela nora pentru mama
vasile in rolul principal interpretat de adi
fanica rol secund zana
elena -ofelia
si asa mai departe...................................................
vasile e suspendatca la batut pe adrian
CLAUDIA scrie:am terminat treaba,m-am odihnit si am trecut sa va salut ,vad ca nu e nimeni ,oare unde sunteti plecatinu-i nimik ma duc sa ma odihnesc mai departe ca diseara chefuiesc
VASILICA INACHE scrie:CLAUDIA scrie:am terminat treaba,m-am odihnit si am trecut sa va salut ,vad ca nu e nimeni ,oare unde sunteti plecatinu-i nimik ma duc sa ma odihnesc mai departe ca diseara chefuiesc
Waw,ce sarbatoresti Clau?
CLAUDIA scrie:VASILICA INACHE scrie:CLAUDIA scrie:am terminat treaba,m-am odihnit si am trecut sa va salut ,vad ca nu e nimeni ,oare unde sunteti plecatinu-i nimik ma duc sa ma odihnesc mai departe ca diseara chefuiesc
Waw,ce sarbatoresti Clau?
buna sily,suntem invitati la ziua de nastere a unei prietene,imediat ce se termina meciul la tv. plecam, tu ce faci sambata seara?
CLAUDIA scrie:buna dimineata zana buna,mi-e asa dor de tine si uite cum au trecut cateva zile bune decand nu ti-am spus cat de mult ''te iubesc'' te iubesc
CLAUDIA scrie:am terminat treaba,m-am odihnit si am trecut sa va salut ,vad ca nu e nimeni ,oare unde sunteti plecatinu-i nimik ma duc sa ma odihnesc mai departe ca diseara chefuiesc
Jokep scrie:bine i-a facut sa il suspende,afara afara cu .................(cenzura)![]()
la asta ma si refeream cu nora pentru mama.Azi la cat e?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori