nynna scrie:Vasilica ,ce harnicuta ai fost !bv![]()
Imi pare rau ca sotul e anchilozat dar sper ca tratamentulsa isi faca efectul cat mai repede si bine!
Iti doresc toate cele bune si o duminika frumoasa!![]()
![]()

nynna scrie:Vasilica ,ce harnicuta ai fost !bv![]()
Imi pare rau ca sotul e anchilozat dar sper ca tratamentulsa isi faca efectul cat mai repede si bine!
Iti doresc toate cele bune si o duminika frumoasa!![]()
![]()
carmen scrie:geany scrie:dapz...mai ales k de ieri si pana azi am stat doar o ora aksa cu ai mei:D...
Vai nepotica draga, s-au plans copii mei la mine ca esti scumpa la vedere dar n-am vrut sa-i cred.
geany scrie:super bine...doar ce am ajuns aksa...am fost la un suculet ..dar e prea urat afara ...u ce faci?
CLAUDIA scrie:m-am mai odihnit o repriza si tot nu a aprut nimenioare a cazut reteaua in toate orasele
VASILICA INACHE scrie:.Sint totusi suparata ca-l am pe Florin,sotul inchilozat cu mijlocul asa deodata s-a trezit din somn intepenit si treb. sa-i fsc injenctii cind o veni fiica mea din oras ca i-am dat sa-i cumpere injectii si seringi .Tu esti ok nu?
carmen scrie:Buna vasilicaCe-ti face spatele?
nynna scrie:?pupasca!![]()
![]()
Va doresc o seara minunata alturi de cei dragi si maine o zi plina de bucurii si impliniri !Va sarut cu mare dra oriunde v-ati afla si nu uitati tare imi e dor de voi!aveti grija de voi !![]()
![]()
geany scrie:ce sa fac bunii??m-am saturat de atat scoala...si de ieri si pana azi pe la 8 nu am prea dat pe aksa..am dormit la sora mea si am fost si prin club:D
carmen scrie:VASILICA INACHE scrie:.Sint totusi suparata ca-l am pe Florin,sotul inchilozat cu mijlocul asa deodata s-a trezit din somn intepenit si treb. sa-i fsc injenctii cind o veni fiica mea din oras ca i-am dat sa-i cumpere injectii si seringi .Tu esti ok nu?
Nu e bine. Voi faceti cu schimbul? Cand tu, cand el. Dragii de voi. N-ar fi bine sa faceti un tratament complex sa scapati de problema?
VASILICA INACHE scrie:carmen scrie:Buna vasilicaCe-ti face spatele?
buna carmen,zina buna !eu ma simt bine,dar acum a dat-o sotul in bara cu mijlocul,s-a trezit din somn asa deodata anchilozat. e intepenit de nu se poate indrepta si-i fac injectii,sper sa-si revina repede.tu ce mai faci zina mea draga ?
carmen scrie:geany scrie:ce sa fac bunii??m-am saturat de atat scoala...si de ieri si pana azi pe la 8 nu am prea dat pe aksa..am dormit la sora mea si am fost si prin club:D
Ei, hai ca nu te mai cert daca ai fost la nepotica cea mare. Stiu eu ca are grija de tine dar mai stai un pic si cu mami si tati ca le-o fi dor. Chesti cu scoala te inteleg dar asta e. Mai ai putin si cand o sa fii studenta ai sa vezi viata adevarata
geany scrie:eee...maine e ziua lor...fiind si cea mai mik chiar imi duc lipsa...dar nici pe sisu dak nu o vad 2 zile mi e super dor de ea..si de fratior(viitoru cumnat)
carmen scrie:VASILICA INACHE scrie:carmen scrie:Buna vasilicaCe-ti face spatele?
buna carmen,zina buna !eu ma simt bine,dar acum a dat-o sotul in bara cu mijlocul,s-a trezit din somn asa deodata anchilozat. e intepenit de nu se poate indrepta si-i fac injectii,sper sa-si revina repede.tu ce mai faci zina mea draga ?
Am aflat de ghinionul sotului tau. Multa sanatate sa-i transmiti de la noi.
carmen scrie:ofelia scrie:Buna seara , ZANA ,
AM INTRAT SA TE SALUT SI SA ITI SPUN
SA AI O SEARA MINUNATA !
NOAPTE BUNA TUTUROR !![]()
![]()
Buna seara ofeliaSa ai un somn linistit
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori