CLAUDIA scrie:carmen scrie:Gabrielle ne-a incantat cu 10.000 de mesaje. gabrielle
felicitari ,sury,imi dai si mie o floare din buchetul de la zana?ca daca nu eram eu
Jokep scrie:gabrielle scrie:Jokep scrie:telenovela nora pentru mama
vasile in rolul principal interpretat de adi
fanica rol secund zana
elena -ofelia
si asa mai departe...................................................
vasile e suspendatca la batut pe adrian
bine i-a facut sa il suspende,afara afara cu .................(cenzura)![]()
la asta ma si refeream cu nora pentru mama.Azi la cat e?
CLAUDIA scrie:VASILICA INACHE scrie:CLAUDIA scrie:am terminat treaba,m-am odihnit si am trecut sa va salut ,vad ca nu e nimeni ,oare unde sunteti plecatinu-i nimik ma duc sa ma odihnesc mai departe ca diseara chefuiesc
Waw,ce sarbatoresti Clau?
buna sily,suntem invitati la ziua de nastere a unei prietene,imediat ce se termina meciul la tv. plecam, tu ce faci sambata seara?
VASILICA INACHE scrie:Aaaaaaaaa,petrcere frumoasa iubita ,sa te distrezi de minune si sa ne povestesti si noua cum a fost !Sa te distrezi si pentru noi !Eu azi am avut o zi incarcata:am luat tot apartamentul la o mica curatenie generala ca deh toata saptamina la serviciu si simbata trebiue sa mai dereticam un pic,am facut smotru ce mai peste tot,am facut mincarica ,am facut dulceata de gutui si acum am pe foc o peltea de gutui cu ce mi-a ramas de la dulceata,apoi vreu sa-mi fac o baie si odihna....Sint totusi suparata ca-l am pe Florin,sotul inchilozat cu mijlocul asa deodata s-a trezit din somn intepenit si treb. sa-i fsc injenctii cind o veni fiica mea din oras ca i-am dat sa-i cumpere injectii si seringi .Tu esti ok nu?
carmen scrie:Buna seara dragilor. Sa va spun la ce ma uit? La nora pentru socrele
carmen scrie:Jokep scrie:bine i-a facut sa il suspende,afara afara cu .................(cenzura)![]()
la asta ma si refeream cu nora pentru mama.Azi la cat e?
Este acum ana maria. L-a dat afara pe vasile si pe mama lui si i-a luat si banii. Toata lumea este relaxata acum
carmen scrie:Nu prea stiu ce-i cu ei, dar vine gabrielle maine si ne lumineaza cum e cu ei
carmen scrie:Nu, vasile a fost dat afara si automat a iesit si mama lui. Lasand gluma la o parte atitudinea fanicai a fost jalnica. Chiar daca a vazut cum vasile l-a batut pe pufulete, tot spunea ca a fost provocat. Ca om e zero, din punctul meu de vedere si la fel ca mama
carmen scrie:daaaaaaaaaaaaa si eu la fel. Tutusi cred ca a exagerat mama lui viorel
Dar de fanica si al ei odor ce zici?
adi scrie:carmen scrie:Buna adiDaaaaaaaaaaa, circ, circ si iar circ
Buna iubire, mi-a placut de showul viorel si masa lui viorel, de carmen nici nu mai zic, o "ador"
geany scrie:carmen scrie:geany scrie:ce sa fac bunii??m-am saturat de atat scoala...si de ieri si pana azi pe la 8 nu am prea dat pe aksa..am dormit la sora mea si am fost si prin club:D
Ei, hai ca nu te mai cert daca ai fost la nepotica cea mare. Stiu eu ca are grija de tine dar mai stai un pic si cu mami si tati ca le-o fi dor. Chesti cu scoala te inteleg dar asta e. Mai ai putin si cand o sa fii studenta ai sa vezi viata adevarata
eee...maine e ziua lor...fiind si cea mai mik chiar imi duc lipsa...dar nici pe sisu dak nu o vad 2 zile mi e super dor de ea..si de fratior(viitoru cumnat)
CLAUDIA scrie:si un ceai pentru ofelia ca stiu ca-i place
CLAUDIA scrie:si un mic dejun pentru cine se trezeste primul
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 38 vizitatori