carmen scrie:Buna dimineata ofelia. Mai greu dar ma straduiesc
carmen scrie:Multumesc la fel
O duminica cum ti-o doresti
CLAUDIA scrie:buna dimineata,eii ce matinala sunt ,acum m-am intors de la petrecere si nu am somn,am dansat toata noaptea cu sotiorul meu drag si nu numai,am mancat si prajiturele buneee si am adus si la pachet ,cica pentru vali dar la ce parinti denaturati suntem nu cred ca mai gaseste copilul ceva cand vine acasa
ofelia scrie:Buna dimineata , zana , iti doresc sa ai o zi ca aceasta :
carmen scrie:Sunt melancolica. De ce? Nu ma intrebati ca n-as putea sa va spun dar este atat de bine. Ma gandeam la ‘frumos’. In toate exista frumoasul trebuie doar sa-l vedem. In durere si dezamagire care ne fac mai puternici, in lacrima de suparare sau fericire care ne arata cat de ‘oameni’ putem fi, in tot ceea ce ne inconjoara daca umblam prin viata cu ochii deschisi, in acest inceput de clip daca avem curajul sa privim cerul cand este suparat, in tot si toate din ceea ce vedem sau nu vedem, intelegem sau incercam sa intelegem, simtim sau traim, in noi sau dincolo de noi. pentru voi
VASILICA INACHE scrie:Buna Adita!te-am zarit la portita tocmai cind voiam sa plec .Vad ca bucurosii nu-s pe-acasa !Unde sunteti bucurosiloooooooooooooor ?Tu ce faci Adita ?Cum iti petreci duminica scumpete?
adi scrie:VASILICA INACHE scrie:Buna Adita!te-am zarit la portita tocmai cind voiam sa plec .Vad ca bucurosii nu-s pe-acasa !Unde sunteti bucurosiloooooooooooooor ?Tu ce faci Adita ?Cum iti petreci duminica scumpete?
Buna ziua draga mea si dragii mei.
Duminica mi-am petrecut-o la bucarie, sunt bucatarul de servici.
ofelia scrie:BUNA DUPA AMIAZA , BUCUROSILOR , pe vremea asta v-ati dus la plimbare de nu ati vizitat casuta noastra ?
Haideti la un fursec
si un ceai fierbinte
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori