carmen scrie:Buna dimineata dragilor . Ce buna este cafeluta asa de dimineata. Multumesc gabrielle. E luni? Cred ca da ca n-am nici un chef de munca dar e musai sa ma duc pentru ca, astazi, este marea schimbare. Ma duc sa vad ce fac ca sa trec pe click net. Sa-mi tineti pumnii, da? M-am intins la vorba si am uitat sa fac cafeluta. Pun repede pe foc si, pentru ca este luni, pun in el mult chef de treaba ca mie tare imi lipseste. Mai adaug un pic de inviorare si insufletire. Asa. Parca incep sa vad ziua asta mai altfel. Hai sa mai pun surprize placute, un strop de chef de viata, altul de buna dispozitie, cateva zambete, speranta, emotii si succes, realizari si mult calm. Este inceput de saptamana asa ca va las si pe voi sa mai adaugati ceea ce va trebuie pentru a avea o saptamana buna. Ma gandesc sa indulcesc cafeluta cu o doza maaaaaaare de succes pentru ca toti avem nevoie de el.
Sa aveti succes in tot ceea ce faceti
CRISSTINICA scrie:LA NOI NINGE!!
adi scrie:Bucurosul de astazi este Gabita, pana luni nu avem tema. Weekend placut!
florina scrie:A fost minunat intradevar ! Bunul S-a indurat de noi si ne-a trimis zapada . Multumesc Doamne ca mi`ai ingaduit sa gasesc asa prieteni !
carmen scrie: Si am jucat pietre si am ghicit
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, cred ca-s masochista
carmen scrie:Sunt melancolica. De ce? Nu ma intrebati ca n-as putea sa va spun dar este atat de bine. Ma gandeam la ‘frumos’. In toate exista frumoasul trebuie doar sa-l vedem. In durere si dezamagire care ne fac mai puternici, in lacrima de suparare sau fericire care ne arata cat de ‘oameni’ putem fi, in tot ceea ce ne inconjoara daca umblam prin viata cu ochii deschisi, in acest inceput de clip daca avem curajul sa privim cerul cand este suparat, in tot si toate din ceea ce vedem sau nu vedem, intelegem sau incercam sa intelegem, simtim sau traim, in noi sau dincolo de noi. pentru voi
Buna Adina!!ai dreptate!!!Adina scrie:carmen scrie:Sunt melancolica. De ce? Nu ma intrebati ca n-as putea sa va spun dar este atat de bine. Ma gandeam la ‘frumos’. In toate exista frumoasul trebuie doar sa-l vedem. In durere si dezamagire care ne fac mai puternici, in lacrima de suparare sau fericire care ne arata cat de ‘oameni’ putem fi, in tot ceea ce ne inconjoara daca umblam prin viata cu ochii deschisi, in acest inceput de clip daca avem curajul sa privim cerul cand este suparat, in tot si toate din ceea ce vedem sau nu vedem, intelegem sau incercam sa intelegem, simtim sau traim, in noi sau dincolo de noi. pentru voi
Da, surioara, frumosul exista in tot si in toate, trebuie doar sa-l vedem !
Adina scrie:
Cin' sa fie in poza ? Parca-i ghicitoarea Maslina da' seamana si cu zana noastra draga Frumos surioara, nu stiam ca ai asa haruri
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 44 vizitatori