ioana1986 scrie:Iar vad mesajele cu intaziere...Despre mine?Sunt din Oradea,am 21 de ani si sunt studenta in ultimul an la FAcultatea de Stiinte Politice si Stiintele Comunicarii
Adina scrie:Uite, o invitatie la
ce frumos poate sa fie !
ioana1986 scrie:Si la Oradea ploua
Adina scrie:gabrielle scrie:![]()
buna adina
striga dupa numele de familie
Buna, Gabrielle ! Daca strig dupa numele de familietrebuie sa plec acasa pana ajung la litera T
asa ca mai bine
si facem adunarea !
adi scrie:Buna ziua bucurosilor!
ofelia scrie:
Buna ziua , ADINA , te invit si eu la un
sa ai o zi minunata si un inceput de saptamana cu multe realizari !![]()
![]()
ioana1986 scrie:Oare de ce nu vrea?Am fost cumva rele anul asta si noi nu stim???
adi scrie:Sambata aceasta, pe 17 noiembrie, a fost ziua de nastere a bunei mele prietene, surori de suflet, ANCA.
Ne-am ras, ne-am distrat a fost foarte frumos
LA MULTI ANI, ANCA!
CRISSTINICA scrie:LUME! LUME! pana nu plec sa va descriu ultima mea descoperire in materie de arta culinara: cartofii fierti -copti! atentie maxima si urmati intocmai reteta pentru rezultate uluitoare. deci:(orice enunt trebuie sa-nceapa cu deci):
se iau cativa cartofi de marime medie, se pun intr-o oala si se acopera cu apa. se aseaza pe un foc vioi si se asteapta sa fiarba. pentru a face asteptarea mai atractiva se incepe o alta activitate preferata: spalarea vaselor, aranjarea rufelor in dulap, stergerea prafului, etc. pentru rezultate optime se va alege o activitate in alta incapere. in momentul in care se simt primele urme de miros de fum se alearga gratios catre bucatarie (dar nu foarte rapid, mai ales daca aveti sosete in picioare si gresie pe jos, altfel s-ar putea sa va aratati talentele intr-ale patinajului) pentru a constata rezultatele procesului tehnologic. cu mare exactitate va pot spune ca apa din oala va fi disparut iar cartofii sunt fierti si putin copti(un deliciu!)
ramane un singur aspect, dar numai daca mai aveti nevoie de vasul respectiv: inainte de a-l curata lasati-l sa se raceasca. tixul si chiar clorul vor face(aproximativ) minuni.
CRISSTINICA scrie:LUME! LUME! pana nu plec sa va descriu ultima mea descoperire in materie de arta culinara: cartofii fierti -copti! atentie maxima si urmati intocmai reteta pentru rezultate uluitoare.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori