Scuze Adita daca te-am deranjat cuvintul "aham".L-am folosit si eu ieri o data dar nu cu intentie rea sau din plictiseala cum zici tu.Ok nu se va mai repeta !adi scrie:Si sa imi fac si tema:
Se intampla deseori sa vin acasa, sa vorbesc cu mama sa ii povestesc una alta, si o intreb ce pare ai despre ce ti-am zis? Si ea spune, ce ai zis?
Deci neatentia, ma enerveaza la maxim, sau eu vorbesc de un lucru si in toiul discutiei mi se zice, a pai stii ieri am plantat flori, urasc asta!
Dupa cum spuneam in tema minunatul "aham" ma seaca rau de tot, am impresia ca interlocutorul este extrem de plictisit de ce spun eu.
Ma enerveaza tinerii din ziua de azi care spun "nimik", "ma duc la sc", "tyne", "u", vai sunt nebun rau de tot.
Nu imi place sa se bage cineva cu o parere total contrarie intr-o tema pe care nu o cunoaste/
Exemplu:
Vorbeam cu domnul profesor de informatica despre grila de scolarizare, si propunea ca la informatica sa ne puna un anume program, se trezeste colega mea de banca sa fie "Gica Contra" si sa zica ca la cel sa-l punem pe ala, cand ea habar nu are ce face respectivul program...
Ma enerveaza sa fiu gadilat, e moartea, oamenii care ma gadila sunt dusmanii mei![]()
Urasc tonul de ordin "Fa aia!" de parca suntem in sclavagism..