carmen scrie: Da, da da
Draga mea, retete am topuri intregi, da? dar nu vreau sa le spun ca sa nu-mi furati ideile. E bine?
Da ??? Pai atunci poate scoti si tu un retetar, ceva, macar sa castigi cat sa-ti iei alte oale

carmen scrie: Da, da da
Draga mea, retete am topuri intregi, da? dar nu vreau sa le spun ca sa nu-mi furati ideile. E bine?
carmen scrie:Iar intram in casa nurorilor? Daca-i musai, cu placere![]()
Sunt la nora, tipati cand vreti sa vorbim
adi scrie:
cand ziceam ca florina munceste mult, ma refeream ca si tu la fel, tot la stat. muncesti de rupi
pe albastra no bagam in seama
Adina scrie:adi scrie: cand ziceam ca florina munceste mult, ma refeream ca si tu la fel, tot la stat. muncesti de rupi
pe albastra no bagam in seama
Ceeee ???Pan-aici v-a fost, scot
artileria grea
xen@ scrie:eu va las cu bine, seara buna in continuare
adi scrie:Si pentru ca ne apropiem de final, de acum de la ora 17, pana maine la ora 21:30
trebuie sa va ganditi cine este bucurosul din imagine?
Adina scrie:carmen scrie: iubire, de atata implementare am ajuns sa gatesc in punga. Stii ce buna mancare iese?
Ramane si ceata in punga ?![]()
Altfel pompierii sunt tot la usa ta
carmen scrie:Dragilor, ma topesc dupa tema asta. Ia priviti si voi cat este de simpluadi scrie:Si pentru ca ne apropiem de final, de acum de la ora 17, pana maine la ora 21:30
Care sunteti trei frati in familie doua degete in sus
Adina scrie:carmen scrie:Dragilor, ma topesc dupa tema asta. Ia priviti si voi cat este de simpluadi scrie:Si pentru ca ne apropiem de final, de acum de la ora 17, pana maine la ora 21:30
Care sunteti trei frati in familie doua degete in sus
![]()
S-a deschis adresa de mail si au dat navala toti ?
carmen scrie:gabrielle scrie:?cine! cine zana mai?ca eu nu stiu
tema? nu stii? tu si cu mine si o vecina
carmen scrie:Adina scrie: Poate va sterg userele din greseala
Hai sa tesurioara ta, frumoasa, harnicuta, buna mea albastra
COSTINA scrie:Buna dimineata, Bucurie!?pupasca!
Doamne, ce DOR imens, nebun mi-a fost de voi!!!Zilnic m-am gandit la voi pentru ca zilnic inima mea avea un gol:imi lipseau discutiile cu voi, prietenii mei de suflet?pupasca!
Cred ca ati primit mesajele mele prin intermediul Zanei si a lui Tushi.
VA IUBESC MULT, MULT DE TOT, DRAGII MEI![]()
![]()
M-am trezit si mi-a zis iubi formula magica:Avem net! In sfarsit!!!ca deja simteam ca innebunesc!![]()
![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 36 vizitatori