COSTINA scrie:Buna dimineata, Bucurie!
Sunt mai vesela astazi pentru ca in timpul noptii i-a spart o parte din furunculul din nasucul lui Victor si acum e mai bine, nu a mai facut nici febra. Sper sa mai coaca si azi ca sa isi revina in cateva zile.
Oricum, maine mergem cu el la medic, avem programare. Dra, puiucul e vioi si asta e foarte bine.
Va pupic pe toti![]()
Azi, o sa revin mai des![]()
COSTINA scrie:Ioana, bine ai venit! Uite ca suntem si noi online si iti pot dori toate cele bune !O zi pe masura sufletului tau, cum spune Tushi
![]()
Sa stii ca Ioana e numele meu preferat
COSTINA scrie:Tu, ce faci?Eu sunt cand pe forum, dar in primul rand ma fatai prin casa dupa printisorul meu. Vai,ce ma bucur ca a revenit la vioiciunea lui!!!![]()
hai sa-ti spun ce facem noi zilnic, adica ce face el?ceamuzant!
Victor a descoperit de ceva vreme sertarele, iar eu am descoperit ca tot ce se gasea prin sertare e acum pe sub pat. Puiucul meu imi face ordine si arunca pe jos tot ce gaseste in sertar, apoi le baga sub pat. Dupa ceva timp, muta dintr-un sertar in altul si cand am si eu nevoie de ceva:nu gasesc.![]()
a, la bucatarie e alta poveste. Ia tacamurile si le arunca pe jos.Eu le spal de zeci de mii de ori, dar mai conteaza?el e asa vesel si mandru ca fura cate o lingura si se uita la mine usor vinovat,dar si cu o privire smechera, ca si cum:uite am luat,dar ma lasi?
CRISSTINICA scrie:multumesc, nynna. ma bucur daca va plac cele ce va povestesc. nu pot sa le pastrez doar pentru mine.
ioana, ce-ai facut bun de mancare ieri?
ioana1986 scrie:
Crisstinica draga ieri am facut de papa ficatei de pui si mamaliguta
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori