florina scrie:ioana1986 scrie:
Crisstinica draga ieri am facut de papa ficatei de pui si mamaliguta
stii sa faci mamaliguta???? BRAVOOOOOOOOOOO eu abia acum vreun an am invatat![]()
![]()
si atunci fortata de imprejurari
CRISSTINICA scrie:buna idee, ioana!eu nu stiu nici acum sa fac mamaliga.
la alegeri cum sa fie? stiti cum se zice : voteaza fiecare cu cine vrea si iese cine trebuie
CLAUDIA scrie:salutare dragele mele,saru'mana tushica draga,aproappe am terminat macarica si am sunat la un laborator pentru exsudatul faringian lui vali si ne-am programat maine dimineata ,sper din tot sufletul sa nu fie nimic.
CLAUDIA scrie:asa e tushi ,totusi nu pot sa nu mor de dracii ca o mamaica isi aduce copilul la scoala in conditiile in care fratiorul lui de acasa are scarlatina,ce o fi fost in mintea ei ?
CRISSTINICA scrie:florina, la noi chiar asa a fost. astazi, insa, la protestele unora din candidati s-au numarat din nou voturile si a iesit o cu totul alta situatie. asa-i cand in comisia electorala e cine trebuie
florina scrie:Doamne, oare chiar nu ne putem schimba????
CRISSTINICA scrie:claudia, nu te speria, pentru toate este tratament. dar ai dreptate ca-i inconstienta sa aduci copilul la scoala in asa o
COSTINA scrie:Tu, ce faci?Eu sunt cand pe forum, dar in primul rand ma fatai prin casa dupa printisorul meu. Vai,ce ma bucur ca a revenit la vioiciunea lui!!!![]()
hai sa-ti spun ce facem noi zilnic, adica ce face el?ceamuzant!
Victor a descoperit de ceva vreme sertarele, iar eu am descoperit ca tot ce se gasea prin sertare e acum pe sub pat. Puiucul meu imi face ordine si arunca pe jos tot ce gaseste in sertar, apoi le baga sub pat. Dupa ceva timp, muta dintr-un sertar in altul si cand am si eu nevoie de ceva:nu gasesc.![]()
a, la bucatarie e alta poveste. Ia tacamurile si le arunca pe jos.Eu le spal de zeci de mii de ori, dar mai conteaza?el e asa vesel si mandru ca fura cate o lingura si se uita la mine usor vinovat,dar si cu o privire smechera, ca si cum:uite am luat,dar ma lasi?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 37 vizitatori