CLAUDIA scrie:vine surioara gabrielle ,s-a auzit usa la taraba
buna sury doar v ati invatat cu mine
CLAUDIA scrie:vine surioara gabrielle ,s-a auzit usa la taraba
CLAUDIA scrie:salutare dragele mele,saru'mana tushica draga,aproappe am terminat macarica si am sunat la un laborator pentru exsudatul faringian lui vali si ne-am programat maine dimineata ,sper din tot sufletul sa nu fie nimic.
CLAUDIA scrie:asa e tushi ,totusi nu pot sa nu mor de dracii ca o mamaica isi aduce copilul la scoala in conditiile in care fratiorul lui de acasa are scarlatina,ce o fi fost in mintea ei ?
CLAUDIA scrie:90.000 de lei primeste daune morale mama fetitei larisa chelaru ,fetita ucisa de vecinul sadic robert ciobanu in urma cu 2 ani ''no coment''
CLAUDIA scrie:mii de scuze dar ascult stirile si simt nevoia sa comentez cu cineva ca sunt de-a dreptul ingrozita
CLAUDIA scrie:mersi sury pentru pupicii pentru vali,ii merita mititelul ca tare mai e cuminte si bun (na ,ca ma gasit lauadatul acum )
CLAUDIA scrie:vad ca tushi si crisstinica ne-au parasit
CLAUDIA scrie:ma duc sa il vizonez pe mirea radu ca aseara nu am vazut ca nu-i place lui cristi ,raman cu un ochi la voi
florina scrie:CLAUDIA scrie:vad ca tushi si crisstinica ne-au parasit
mai dau cate un ochi dar sunt in timpul serviciului de stat
va pupa tushi pe amandoua
CLAUDIA scrie:90.000 de lei primeste daune morale mama fetitei larisa chelaru ,fetita ucisa de vecinul sadic robert ciobanu in urma cu 2 ani ''no coment''
buna draga mea,cand fac rost de ser iti fac cu draga inima ca doar nu vrem sa te imbolnavesti,nu?CRISSTINICA scrie:alfa, dar ce bine arati azi! ne faci vaccin antigripal?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 45 vizitatori