CRISSTINICA scrie:ATI PIERIT CU TOTII? BINE, ATUNCI MA DUC SI EU ACASA. VA PUP SI PE MAINE!
CLAUDIA scrie:de bine ce am intrat ,plec.a venit cristi si profit cat pot de prezenta lui ,mergem putin la cumparaturi si apoi la scoala dupa vali.va pup si nu stiu daca mai vb . azi ca vine in vizita un coleg de scoala la vali asa ca calculatorul va fi ocupat.
pa, pa la toti
ioana1986 scrie:Acum trebuie sa plec.Ai mei parinti trebuie sa soseasca asa ca eu va imbratisez cu drag si ne auzim mai tarziu.V-am pupat
Adina scrie:Imi iau cafeluta ca mare nevoie am de ea si mai rastorn din borcanasul cu speranta si din cel cu bafta ! Dintr-un ibric asa mare lasat de zana va ajunge cafeluta pentru toti bucurosii !
Sa aveti o zi cu mult soare in suflet !
COSTINA scrie:Buna dimineata, Bucurie!
Sunt mai vesela astazi pentru ca in timpul noptii i-a spart o parte din furunculul din nasucul lui Victor si acum e mai bine, nu a mai facut nici febra. Sper sa mai coaca si azi ca sa isi revina in cateva zile.
Oricum, maine mergem cu el la medic, avem programare. Dra, puiucul e vioi si asta e foarte bine.
Va pupic pe toti
Azi, o sa revin mai des
CRISSTINICA scrie: ma bucur daca va plac cele ce va povestesc. nu pot sa le pastrez doar pentru mine.
alfa scrie:Buna Adita!adi scrie:Buna ziua doamnelor si domnilor!
adi scrie:carmen scrie:florina scrie:Cafeluta surioarei m`a pus pe picioare ca tare eram intepenita
De ce surioara ramasei intepenita?
da, m-a pus pe mine sa o pup, ca cica am rol de fastum gel
CLAUDIA scrie:salutare dragele mele,saru'mana tushica draga,aproappe am terminat macarica si am sunat la un laborator pentru exsudatul faringian lui vali si ne-am programat maine dimineata ,sper din tot sufletul sa nu fie nimic.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 46 vizitatori