alfa scrie:Imi pare rau dar trebuie sa ma retrag,vadoresc un somn cat mai linistit si vise placute!Va sarut si va imbratisez cu drag pe toti!!!!Zana
adi scrie:Bucurosul din poza de ieri, este Geanina, din nou!
nynna scrie:VASILICA INACHE scrie:Ninuk zi-mi si me unde pleaca Ofelia?ori eu sunt in urma cu vestile?
draga mea ti-asraspunde cu mare drag dar nici eu nu stiu din pacate!!
Poate ne v-a rsapunde tot ea sau altcineva care stie!
ofelia scrie:nynna scrie:VASILICA INACHE scrie:Ninuk zi-mi si me unde pleaca Ofelia?ori eu sunt in urma cu vestile?
draga mea ti-asraspunde cu mare drag dar nici eu nu stiu din pacate!!
Poate ne v-a rsapunde tot ea sau altcineva care stie!
DRAGELE MELE , PT O INFORMARE CORECTA POT SA VA SPUN CA PLEC LA CHISINAU SI MA INTORC LA INCEPUTUL LUI DECEMBRIE O SA-MI FIE TARE DOR DE VOI
carmen scrie:ofelia scrie:OBSERV CA BUCUROSII S-AU RETRAS CARE INCOTRO ASA CA EU MA RETRAG PENTRU CATEVA ZILE BUNE DEOARECE N-O SA FIU ACASA SI NICI IN TARA , PANA LA INTOARCEREA MEA ACASA VA ZIC SA AVETI SANATATE , MULTE REALIZARI , BUCURII PANA LA INFINIT . VA PUPICESC PANA LA INFINIT
Bafta ofelia
VASILICA INACHE scrie:Zina si sa-ti spun altceva in legatura tot cu colegele mele de serviciu:o colega face naveta la tara(are ea si apartament in oras dar e nevoita sa stea momentan la tara deoarece trebuie s-o ingrijeasca pe mama-soacra) si era vorba de ninsoare si alt coleg ii zice ca daca o sa fie zapada mare si nu vine rata ea ce face?iar Nela zice:"Pai o sa-l rog pe taticu sa ia taliguta cu magaru si sa m-aduca la oras !
carmen scrie:ioana1986 scrie:Buna seara Bucurosilor.Acu de 2 minute s-a terminat emisiunea si am venit si eu la bucurie
Buna ioana In sfarsit on line amandoua. Da-mi repede pupicul promis pana nu grecesc
ioana1986 scrie:
Buna seara zana mea...ma grabesc cu pupicii sa nu cumva sa ramana la mine.Sper sa ajunga pana la Tg.Mures
carmen scrie:ioana1986 scrie:
Buna seara zana mea...ma grabesc cu pupicii sa nu cumva sa ramana la mine.Sper sa ajunga pana la Tg.Mures
au ajuns draga mea ca deschisei si fereastra . Raportul de seara. Ce-ai facut azi?
ioana1986 scrie:
Azi am fost mai mult pe acasa.Nu vreau sa mai aud de facultate.De vreo 2 saptamani ma duc mai mult degeaba decat cu folos la facultate.Asa ca prefer sa stau acasa sa ma joc cu Vera(catelusa mea).Pentru tine zana buna cum a trecut ziua de azi?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 44 vizitatori