Adina scrie:gabrielle scrie:buna ziua bucurosii mei sclipiciosii![]()
Buna, Gabita ! Ce mai faci, frumoasa bucuroasa ? Uite o poza![]()
care mi-e tare draga ! Ce frumos a fost !
CRISSTINICA scrie:pai fugi si-ncarca niste saci cu nisip! ia calculatorul la spinare si evacueaza-te spre zone mai inalte: clubul bucuriei, teoviziunea, cinema, lecturi placute, etc. etc.
carmen scrie:Adina scrie:Maine va trimit pe voi la raport in Primarieca eu imi iau concediu pe caz de forumeala
![]()
![]()
la primarie? ma duc maine pe acolo si rezolv tot
CRISSTINICA scrie:bravo, bravo! sa deviem inundatia de probleme prin valea bucuriei si sa-i punem in cale stavilarul veseliei!
CRISSTINICA scrie: mai e zapada frumoasa la arieseni? am fost acolo intr-o tabara in clasa a saptea. ne-au dus pe jos pana la ghetarul de la scarisoara si am crezut ca nu mai ajungem inapoi. cred ca am trecut vreo 4 dealuri..
CRISSTINICA scrie:tot atunci am fost la gorunul lui horea si la muzeul aurului. intr-o mseara ne-au pus muzica sa dansam si eu n-am vrut sa ies ca nici habar n-aveam sa dnasez, dar n-am scapat de gura fetelor si mi-a fost o rusine...
CRISSTINICA scrie:ce spui ca l-am pierdut pe petrica? eu cred ca si-a accidentat calculatorul cumva, ca dadea el un semn..
CRISSTINICA scrie:acum realizez ca ieri am uitat de tema! nu pot decat sa zic ca mai bine ca nu m-am aventurat sa presupun ceva, precis dadeam cu batu-n balta. azi insa hai sa mai pun pariu odata. 1000 depe adina.
gabrielle scrie:cred ca i sa stricat lui saimir calculatoruca nici sora lui nu a mai intrat pe mess
Adina scrie:CRISSTINICA scrie:acum realizez ca ieri am uitat de tema! nu pot decat sa zic ca mai bine ca nu m-am aventurat sa presupun ceva, precis dadeam cu batu-n balta. azi insa hai sa mai pun pariu odata. 1000 depe adina.
Nu ti-e teama totusi ca-ti frigi degetutele ?Sau vrei sa atingi nivelul optim de tepe ?
Raman la Costina sau chiar Gabita, de ce nu ?
Chia, unde-o fi disparut Gabrielle?Sau poate stie ea mai multe despre bucurosul din poza si n-a vrut sa se dea de gol ?
Adina scrie:gabrielle scrie:cred ca i sa stricat lui saimir calculatoruca nici sora lui nu a mai intrat pe mess
Offf, asta nu-i bine ! Sa speram ca-i gaseste cat mai repede leacul !
Unde disparusesi, Gabito ?
CRISSTINICA scrie:dragele mele, va las sa povestiti, eu am plecat acasa. parca aveam ceva de facut, dar nu mai stiu bine.. n-as vrea sa ma apuce seara ca pe aici se lasa niste ceturi de nu vezi nici botul masinii. pe asa un fel de ceata am venit dimineata, dar era lumina. maine sunt tot aici, pe baricade si pe sacii cu nisip![]()
![]()
CRISSTINICA scrie:dragele mele, va las sa povestiti, eu am plecat acasa. parca aveam ceva de facut, dar nu mai stiu bine.. n-as vrea sa ma apuce seara ca pe aici se lasa niste ceturi de nu vezi nici botul masinii. pe asa un fel de ceata am venit dimineata, dar era lumina. maine sunt tot aici, pe baricade si pe sacii cu nisip![]()
![]()
Adina scrie:gabrielle scrie: si nu arunca pisica in curtea mea![]()
adina
Asa spunea si Florina cand a fost chiar ea in poza
Tu esti Gabito? Spune drept pana nu iau masuri
constructive
gabrielle scrie:![]()
constructive neconstructive eu cred ca esti tu
![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 37 vizitatori