• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde CRISSTINICA » Joi Noi 22, 2007 2:44 pm

pai fugi si-ncarca niste saci cu nisip! ia calculatorul la spinare si evacueaza-te spre zone mai inalte: clubul bucuriei, teoviziunea, cinema, lecturi placute, etc. etc. ?colgate!
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde gabrielle » Joi Noi 22, 2007 2:45 pm

Adina scrie:
gabrielle scrie:buna ziua bucurosii mei sclipiciosii ?pupasca! ?pupasca!

Buna, Gabita ! Ce mai faci, frumoasa bucuroasa ? Uite o poza Imagine
care mi-e tare draga ! Ce frumos a fost !

ce frumos ?pupasca! ?pupasca! pup adina ?pupasca! ?pupasca!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 22, 2007 2:57 pm

CRISSTINICA scrie:pai fugi si-ncarca niste saci cu nisip! ia calculatorul la spinare si evacueaza-te spre zone mai inalte: clubul bucuriei, teoviziunea, cinema, lecturi placute, etc. etc. ?colgate!

Cu sacii de nisip am dat ordin ?ceamuzant! , calculatorul in siguranta Imagine eu stau la prins ?HAHA! iar evacuarea am si pus-o in aplicare, ma aflu in plin proces de bucureala aici cu voi !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 22, 2007 2:59 pm

gabrielle scrie: ce frumos ?pupasca! ?pupasca! pup adina ?pupasca! ?pupasca!

Te pup si eu, Gabita ! ?pupasca! Chiar frumos a mai fost, parca doar ieri se-ntampla ! ?pupasca!
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Noi 22, 2007 3:02 pm

asa e adina ?pupasca!

buna cristina ?pupasca!
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Joi Noi 22, 2007 3:04 pm

bravo, bravo! sa deviem inundatia de probleme prin valea bucuriei si sa-i punem in cale stavilarul veseliei! mai e zapada frumoasa la arieseni? am fost acolo intr-o tabara in clasa a saptea. ne-au dus pe jos pana la ghetarul de la scarisoara si am crezut ca nu mai ajungem inapoi. cred ca am trecut vreo 4 dealuri..
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 22, 2007 3:06 pm

carmen scrie:
Adina scrie:Maine va trimit pe voi la raport in Primarie ?HAHA! ca eu imi iau concediu pe caz de forumeala ?ceamuzant! ?HAHA! ?HAHA!

la primarie? ma duc maine pe acolo si rezolv tot ?ceamuzant!

Unde-ai fost surioara ? Ca la primarie stiu ca nu :P Daca ai spus ca rezolvi tot ce cautai aci Imagine ? Aud ? N-am nici o nadejde , ai ? :P ?HAHA!

Iar incurcasi borcanele ? ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 22, 2007 3:12 pm

CRISSTINICA scrie:bravo, bravo! sa deviem inundatia de probleme prin valea bucuriei si sa-i punem in cale stavilarul veseliei!

Ca bine spui ! Imagine Imagine

CRISSTINICA scrie: mai e zapada frumoasa la arieseni? am fost acolo intr-o tabara in clasa a saptea. ne-au dus pe jos pana la ghetarul de la scarisoara si am crezut ca nu mai ajungem inapoi. cred ca am trecut vreo 4 dealuri..

Da, mai este zapada
Imagine si atat de frumos poate fi pe-acolo, parca am fi intr-un basm !

Da' stiu ca ati avut tare mult de mers pe jos, cum de nu v-au dus cu vreun autocar, ceva ? ?hm!
Adina
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Joi Noi 22, 2007 3:17 pm

nu mai stiu de ce s-au hotarat sa ne duca pe jos, nu stiu exact care ar fi traseul pe sosea, oricum pana langa el trebuie mers pe jos ca-i intre dealuri si nu e drum.tu ai fost acolo? mi-aduc aminte insa ca erau niste pasuni superbe si am mancat la afine si fragute pana ne-am albastrit toti pe limba si pe degete.
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 22, 2007 3:26 pm

Am fost si eu la Pestera de la Scarisoara, insa tare de mult . Oricum este un punct turistic demn de admirat si de vizitat ! ?toast!
Adina
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Joi Noi 22, 2007 3:33 pm

tot atunci am fost la gorunul lui horea si la muzeul aurului. intr-o mseara ne-au pus muzica sa dansam si eu n-am vrut sa ies ca nici habar n-aveam sa dnasez, dar n-am scapat de gura fetelor si mi-a fost o rusine...
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 22, 2007 3:39 pm

CRISSTINICA scrie:tot atunci am fost la gorunul lui horea si la muzeul aurului. intr-o mseara ne-au pus muzica sa dansam si eu n-am vrut sa ies ca nici habar n-aveam sa dnasez, dar n-am scapat de gura fetelor si mi-a fost o rusine...

Frumoase calatorii ai facut ! Despre partea cu dansul te-nteleg prea bine, si-apoi la varsta aia cine stia sa danseze ? Poate cine avea inclinatii sau practica dansul . Oricum si bataiala tine loc de dans ?ceamuzant!
Adina
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Joi Noi 22, 2007 3:47 pm

ce spui ca l-am pierdut pe petrica? eu cred ca si-a accidentat calculatorul cumva, ca dadea el un semn..
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 22, 2007 3:52 pm

CRISSTINICA scrie:ce spui ca l-am pierdut pe petrica? eu cred ca si-a accidentat calculatorul cumva, ca dadea el un semn..

?hm! Da, toti ne-ntrebam ce-o fi cu Petrica ! S-ar putea sa ai dreptate si atunci sper sa-si resusciteze calculatorul cat mai repede ! Noi il asteptam cu portile deschise Imagine
stie el unde este casuta !
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Noi 22, 2007 3:53 pm

cred ca i sa stricat lui saimir calculatoru ?hm! ca nici sora lui nu a mai intrat pe mess ?hm!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 22, 2007 3:56 pm

CRISSTINICA scrie:acum realizez ca ieri am uitat de tema! nu pot decat sa zic ca mai bine ca nu m-am aventurat sa presupun ceva, precis dadeam cu batu-n balta. azi insa hai sa mai pun pariu odata. 1000 de ?pupasca! pe adina.

Nu ti-e teama totusi ca-ti frigi degetutele ? ?HAHA! Sau vrei sa atingi nivelul optim de tepe ? ?HAHA! Raman la Costina sau chiar Gabita, de ce nu ?

Chia, unde-o fi disparut Gabrielle? ?hm! Sau poate stie ea mai multe despre bucurosul din poza si n-a vrut sa se dea de gol ? ?ceamuzant!
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 22, 2007 3:58 pm

gabrielle scrie:cred ca i sa stricat lui saimir calculatoru ?hm! ca nici sora lui nu a mai intrat pe mess ?hm!

?hm! Offf, asta nu-i bine ! Sa speram ca-i gaseste cat mai repede leacul !

Unde disparusesi, Gabito ?
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Noi 22, 2007 4:00 pm

Adina scrie:
CRISSTINICA scrie:acum realizez ca ieri am uitat de tema! nu pot decat sa zic ca mai bine ca nu m-am aventurat sa presupun ceva, precis dadeam cu batu-n balta. azi insa hai sa mai pun pariu odata. 1000 de ?pupasca! pe adina.

Nu ti-e teama totusi ca-ti frigi degetutele ? ?HAHA! Sau vrei sa atingi nivelul optim de tepe ? ?HAHA! Raman la Costina sau chiar Gabita, de ce nu ?

Chia, unde-o fi disparut Gabrielle? ?hm! Sau poate stie ea mai multe despre bucurosul din poza si n-a vrut sa se dea de gol ? ?ceamuzant!

nu am disparut sunt pe aici ?ceamuzant! doar ca vorbeam pe mess cu o verisoara si nu arunca pisica in curtea mea ?HAHA! ?HAHA! adina
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Noi 22, 2007 4:00 pm

Adina scrie:
gabrielle scrie:cred ca i sa stricat lui saimir calculatoru ?hm! ca nici sora lui nu a mai intrat pe mess ?hm!

?hm! Offf, asta nu-i bine ! Sa speram ca-i gaseste cat mai repede leacul !

Unde disparusesi, Gabito ?

nicaieri ?ceamuzant! ?ceamuzant!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Joi Noi 22, 2007 4:05 pm

dragele mele, va las sa povestiti, eu am plecat acasa. parca aveam ceva de facut, dar nu mai stiu bine.. n-as vrea sa ma apuce seara ca pe aici se lasa niste ceturi de nu vezi nici botul masinii. pe asa un fel de ceata am venit dimineata, dar era lumina. maine sunt tot aici, pe baricade si pe sacii cu nisip ;) ?larevedre! ?pupasca!
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Noi 22, 2007 4:08 pm

CRISSTINICA scrie:dragele mele, va las sa povestiti, eu am plecat acasa. parca aveam ceva de facut, dar nu mai stiu bine.. n-as vrea sa ma apuce seara ca pe aici se lasa niste ceturi de nu vezi nici botul masinii. pe asa un fel de ceata am venit dimineata, dar era lumina. maine sunt tot aici, pe baricade si pe sacii cu nisip ;) ?larevedre! ?pupasca!

pa pa ?pupasca!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 22, 2007 4:18 pm

CRISSTINICA scrie:dragele mele, va las sa povestiti, eu am plecat acasa. parca aveam ceva de facut, dar nu mai stiu bine.. n-as vrea sa ma apuce seara ca pe aici se lasa niste ceturi de nu vezi nici botul masinii. pe asa un fel de ceata am venit dimineata, dar era lumina. maine sunt tot aici, pe baricade si pe sacii cu nisip ;) ?larevedre! ?pupasca!

Poate iti amintesti ce aveai de facut mai tarziu cand n-o mai fi necesar ?HAHA! Maine ne adunam din nou fortele, stam pe baricade cu tot cu sacii cu nisip ?ceamuzant!

Sa ai o seara frumoasa, Cristinica ! ?larevedre! ?pupasca!
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 22, 2007 4:21 pm

gabrielle scrie: si nu arunca pisica in curtea mea ?HAHA! ?HAHA! adina

?hm! Asa spunea si Florina cand a fost chiar ea in poza :P Tu esti Gabito? Spune drept pana nu iau masuri Imagine constructive ?HAHA!
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Noi 22, 2007 4:23 pm

Adina scrie:
gabrielle scrie: si nu arunca pisica in curtea mea ?HAHA! ?HAHA! adina

?hm! Asa spunea si Florina cand a fost chiar ea in poza :P Tu esti Gabito? Spune drept pana nu iau masuri Imagine constructive ?HAHA!

?HAHA! ?HAHA! constructive neconstructive eu cred ca esti tu ?HAHA! ?HAHA!
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Noi 22, 2007 4:28 pm

gabrielle scrie: ?HAHA! ?HAHA! constructive neconstructive eu cred ca esti tu ?HAHA! ?HAHA!

:P Parerea ta, dar stiu ca tare ne-am mai obisnuit cu tepele ?HAHA! Costina pe unde umbla ? Ea sa fie in poza si nu vrea sa se dea de gol ? ?hm! Eu asa zic !
Adina
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?