florina scrie:ce-i asta Ninus ??? ai uitat ca esti sora cu mine si cu zana si cu adina si cu ofelia ??? Doamne !!! vrei ginkobiloba???
hai ca asta chiar m-a veselit la maxim

florina scrie:ce-i asta Ninus ??? ai uitat ca esti sora cu mine si cu zana si cu adina si cu ofelia ??? Doamne !!! vrei ginkobiloba???
CLAUDIA scrie:florina scrie:ce-i asta Ninus ??? ai uitat ca esti sora cu mine si cu zana si cu adina si cu ofelia ??? Doamne !!! vrei ginkobiloba???
hai ca asta chiar m-a veselit la maxim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nynna scrie:?HAHA!![]()
e mai bine sa fii nepotica ca primesti multe pupikuri ,rasfat si dulciuri
![]()
![]()
![]()
CLAUDIA scrie:nynna scrie:?HAHA!![]()
![]()
![]()
![]()
da, da , eu vreau sa fiu nepotica pana la adanci batraneti ,decicaut cat mai mute tushici sa ma rasfete
COSTINA scrie:Buna prieteni dragi!
sa va![]()
si eu si sa va spun somnic dulce, plin de vise minunate!O s aintru, dar cred ca muuult mai tarziu. Puiucul meu inca nu doarme, asa ca a fatai si eu cu el, pe-aici.
![]()
![]()
![]()
la toata lumea
CLAUDIA scrie:nynna scrie:?HAHA!![]()
![]()
![]()
![]()
da, da , eu vreau sa fiu nepotica pana la adanci batraneti ,decicaut cat mai mute tushici sa ma rasfete
sa va![]()
si eu si sa va spun somnic dulce, plin de vise minunate!O s aintru, dar cred ca muuult mai tarziu. Puiucul meu inca nu doarme, asa ca a fatai si eu cu el, pe-aici.
![]()
![]()
![]()
la toata lumea
florina scrie:
nu degeaba esti fata soru`mi aveti voi un stil sa va bagati pe sub pielea omului![]()
doamne cat va iubesc
![]()
![]()
sa va![]()
![]()
![]()
![]()
la toata lumea
carmen scrie:iubitelor, iertati-ma dar sunt un pachet de nervi cand ma uit pe national. Claudia, fata care o imbraca pe TEO, este cu un nepotel al ei in durere.
carmen scrie:iubitelor, iertati-ma dar sunt un pachet de nervi cand ma uit pe national. Claudia, fata care o imbraca pe TEO, este cu un nepotel al ei in durere.
CLAUDIA scrie:carmen scrie:iubitelor, iertati-ma dar sunt un pachet de nervi cand ma uit pe national. Claudia, fata care o imbraca pe TEO, este cu un nepotel al ei in durere.
te cred zanica,din pacate acum nu am acces la tv dar stiu povestea si intr-un fel e mai bine ca nu o mai revad ca tare ma doare
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori