pleaseeeeeeee...mai trag eu cu ochiul la voi

Adina scrie:COSTINA scrie: Tecu asa drag!Iti multumesc din inima pentru tot, surioara!
Eu dejade fericire ! Stii cum mi-a tresaltat inimioara ca mi-ai spus surioara ? O lacramuta o sterg iute si-ti spun ca tare te mai iubesc, surioara mea iubita!
COSTINA scrie: daaaaaaaa, trec de majorat! Ce bine ca spui ca-i majorat! ca tot am inceput cu lacrimi de dimineata dupa un mesaj primit ca:daca tot am imbatranit, macar sa fiu bucuroasa ca sunt mai fericita
Adina scrie:COSTINA scrie: daaaaaaaa, trec de majorat! Ce bine ca spui ca-i majorat! ca tot am inceput cu lacrimi de dimineata dupa un mesaj primit ca:daca tot am imbatranit, macar sa fiu bucuroasa ca sunt mai fericita
Pai sigur ca numai ce treci de majorat . Cine a putut sa-ti trimita asa un mesaj? Eu cred ca si-a incurcat notitele !
![]()
Tu intineresti , frumoasa noastra bucuroasa ! Si-apoi la 19 anisori abia incepe fericirea !
myha c scrie:Va pup si fug la bucatarie,dati-mi buzz cand incepe petrecerea![]()
pleaseeeeeeee...mai trag eu cu ochiul la voi,sa nu credeti ca nu vin ?
Adina scrie:
Bucurie mai mare nici nu puteai sa-mi faci , Claudia !Sa stii ca s-a notat si nu accept abatere de la traseul asta , da ? Daca trebuie ma echipez si ca
numai sa veniti !
mirelutz@ scrie:va dau un pop enorm, va doresc un week-end cat mai placut si mai frumos. va pupacesc multtttt
![]()
![]()
![]()
CLAUDIA scrie: numai vremea sa fie buna ,ce de nu, mergem cu trenul si atunci adio escala,iti fac cu mana din tren dar poate pui tu o vb. buna sa fie drumurile dezapezite in caz ca ninge
CLAUDIA scrie:simt ,cum sa nu simt ,simte si vali care acum cateva minute a varsat pe jos un castron plin cu seminte si eu nici nu am ridicat ochii la el
COSTINA scrie:Surioara bine ca ai inceput sa tocmesti orchestra ca eu ma straduiesc sa gatesc bunatati, sa fie totul din belsug:)Voi stiti ca eu sunt catastrofa la bucatarie. Asa ca, nu dati cu rosiiluati din cele gatate pentru voi, prietenii mei de suflet si faceti-mi si voi complimente ca sunt gustoase
am picurat in fiecare platou IUBIREA ce v-o port, asa ca, trebuie sa fie pe plac, ca e din inima.
![]()
fiecare sa serveasca cu drag si bucurie
COSTINA scrie:dragii mei, va pup si VA IUBESC MULT DE TOT!!!
ma retrag ca am primit un telefon, colegii de la serviciu vor sa ne vedem
MULTUMESC ENORM PENTRU TOT!!!
COSTINA scrie:Buna Bucurosi dragi! M-au emotionat mult de tot mesajele voastre!VA IUBESC MULT DE TOT, PRIETENI DRAGI!Sunt FERICITA ca DOMNUL mi-a umplut existenta cu prezenta unor oameni asa minunati in viata mea:VOI
COSTINA scrie:dragii mei, va pup si VA IUBESC MULT DE TOT!!!
ma retrag ca am primit un telefon, colegii de la serviciu vor sa ne vedem
MULTUMESC ENORM PENTRU TOT!!!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori