costina te asteptam sa revii sa petrecem impreuna aceasta zi minunata!

nynna scrie:buna bucurosilor sclipiciosi!
mi-am luat cafeluta si ma duc la adunat cuvinte!![]()
Adina scrie:ioana1986 scrie:Buna dimineata bucurie
Buna dimineata si tie, bucuroaso !
ioana1986 scrie: Buna dimineata surioaraClaudia mi-a zis ca am trecut testul de fidelitate si pot fi si eu suroara bucurosilor
![]()
![]()
alfa scrie:Va pupacesc repede pe toate si fug iar la treaba,mai trag cu ochiul cand pot.Sa inteleg ca azi e petrecere mare asa ca hai sa-i dau bataie ca sa termin mai repede![]()
![]()
Adina scrie:ioana1986 scrie: Buna dimineata surioaraClaudia mi-a zis ca am trecut testul de fidelitate si pot fi si eu suroara bucurosilor
![]()
![]()
Sigur, Ioana , aici suntem o familie mare si frumoasa ! Iertare ca am disparut asa subit, insa mai am si alte "munci" de facut
carmen scrie:sa rada despre gratia mea. Adica ce? Daca-s grabita cum brei sa vin? Vin cu
pana nu pleaca net-ul si raman cu copitele-n aer
CRISSTINICA scrie:hop si eu, fantoma de la opera! azi m-am ocupat cu niste creme de fata, de-aia sunt asa speedy gonzales. mai nasol e ca nu mai stiu ce voiam sa pun la butic...
nynna scrie:Pana atunci va doresc din tot sufletul o zi plina de soare ,cer senin si multe bucurii si impliniri!
Un un weekend minunat tuturor oriunde va aflati!Va pupik cu mare drag si avesti grija de voi!![]()
CRISSTINICA scrie:am ramas iar fara caldura acasa, a pocnit o teava la subsol. sper sa si repare, ca m-am saturat de frig. dar zicea marius aseara:"astia toata vara nu puteau sa verifice instalatiile, numai iarna i-apuca?"
COSTINA scrie:gabrielle scrie:si deoarece avem o sarbatorita las o orchestra![]()
Cum stii tu sister sa ma inveselesti
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori