malimai scrie:Afla,draga Carmen,ca nu-mi mai place cafeaua mea.Nu are nici spuma ,nici biscuitii pe care-i lasi tu langa cafeluta,nu are acelasi aspect frumos ca al cafelelor pe care ni le oferi tu in fiecare dimineata,nu are ingredientele necesare.Ce ma fac? :(
Adina scrie:Daca ar fi ca acesta sa fie Motto-ul clubului nostru, cu siguranta este nevoie sa fie insotit de toate ingredientele pe care le folosesti cand ne pregatesti cafeluta copilarie, candoare, vise, magie, iubire, dorinte, sinceritate, credinta, speranta, incredere, intelepciune, multa dragoste, toate acestea impletite intr-un buchet imens RIETENIA !
carmenstelutac scrie:TEO este "cuvantul cheie" pentru ca ea ne uneste si scoate din noi toate aceste sentimente minunate: copilarie, candoare, vise, magie, iubire, dorinte, sinceritate, credinta, speranta, incredere, intelepciune, multa dragoste, toate acestea impletite intr-un buchet imens RIETENIA
Ai dreptate Adina. Priveste cat de adevarat si frumos este Motto-ul nostru.
Romy scrie:Ciufulitu meu se simte mai bine Azi am fost cu el la doctor si mi-a spus sa continui sa-i dau siropul care i l-am "prescris" eu Asa ca de cite ori ma " vedeti "sa i-mi spuneti sa traiti domn doctor si sa ridicati palaria
Cind ma fac "mare" ma fac doctor
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 35 vizitatori