malimai scrie:Va multumesc tuturo pt gandurile voastre bune.Sunteti minunati si ...va iubesc
adi scrie:Adina scrie:Adi , chiulesti de la scoala ? :-20
Daaaaaa pe motive de sanatate :-20
Spor la munca
SALUT,TAKATA ...CU INTARZIERE PT CA AM FOST PLECATA PANA LA PLOIESTI CU TREBURI NEPREVAZUTE DE ACEEA AM :6 ....FUGIT DE PE FORUM ....SA STII DRAGA MEA CA DACA ITI IUBESTI MESERIA NIMIC NU TI SE PARE GREU . AM AVUT O ZI F. GREA ....CU ACTIVITATI MATEMATICE ...CU ANTRENAMENT GRAFIC ...CU POEZII SI CANTECE ....CU PROBLEME MANAGERIALE ...(asa-mi trebuie daca-mi vad de treaba.....) SI AM LA GRUPA 30 DE PRESCOLARI CU VARSTE CUPRINSE INTRE 3,5 ANI SI 6 ANI .....CAND VIN ACASA MANANC IUTE SI....TIUSTI PE FORUM .....VOI , PRIETENI MEI BUCUROSI MA RELAXATI , MA INCARCATI CU ENERGIE POZITIVA ....IMI FACE PLACERE SA FIU CU VOI... :4takata scrie:buna OFELIA ,cum a fost azi la gradi?nu esti obosita cu atatia copii ca eu am zis ca imi bubuie capul la ziua lu VALI si nu erau decat 14.....
Buna seara ,BUCUROSILOR .... BUNA SEARA ,FLY ... toata lumea LIPSA LA APEL ..... :-22fly scrie:Buna seara, buna seara!...absentilor... mai ADMIN.... ia mai striga tu catalogul ala...bucurosii cam chiulesc...
AI DREPTATE , FLY .....S-AU SPERIAT RAU ....SE PARE CA NU AU SCUTIRE .....DE MOTIVATIE ..... :-8fly scrie:se pare ca v`ati speriat :-20 de nemotivate:)))
BUCUROSULE , STII CE SE POATE INTAMPLA DACA SE ACUMULEAZA MAI MULTE ABSENTE ? :-8 .... SCADEREA NOTEI LA ....PURTARE ....! :-28 :-28 :-28 :...- :-40 ...Jokep scrie:fly scrie:Buna seara, buna seara!...absentilor... mai ADMIN.... ia mai striga tu catalogul ala...bucurosii cam chiulesc...
Sa imi puna absenta ca am dat cu chiulu
NU NUMAI TIE TI-E DORRR! TU ,FLY , ITI BEI CAFELUTA DAR MIE ...NIMENI NU MI-A FACUT UN CEAI ..... ! :-22fly scrie:parca as bea o cafea...de`a iubitei zane
doamne eu is ca nelumea... :-13 :-13 :-13 dar cred ca mi`e dor de carmencita :-28
ofelia scrie:BUCUROSULE , STII CE SE POATE INTAMPLA DACA SE ACUULEAZA MAI MULTE ABSENTE ? :-8 .... SCADEREA NOTEI LA ....PURTARE ....! :-28 :-28 :-28 :...- :-40 ...Jokep scrie:fly scrie:Buna seara, buna seara!...absentilor... mai ADMIN.... ia mai striga tu catalogul ala...bucurosii cam chiulesc...
SALUT ,NINNUTZA . DACA MOTIVATIILE SUNT INTEMEIATE ...ATUNCI TOTUL ESTE OK ! :-20 FELICITARI ...! ASTEPT LANSAREA ....TE PUPICI MULTI ..... :15 ...... :12nynna scrie:ofelia scrie:BUCUROSULE , STII CE SE POATE INTAMPLA DACA SE ACUULEAZA MAI MULTE ABSENTE ? :-8 .... SCADEREA NOTEI LA ....PURTARE ....! :-28 :-28 :-28 :...- :-40 ...Jokep scrie:fly scrie:Buna seara, buna seara!...absentilor... mai ADMIN.... ia mai striga tu catalogul ala...bucurosii cam chiulesc...
Daca aducem scutire ...se pune...?
.si nu se mai scade nota la purtare??.ca sa motivez va arta poza cu coperta cartii care trbuie s-o primesc zilele acestea!
Nu e destul de clara .. asa mi-au trimis-o ...sunt asa de curioasa si nerabdatoare sa o primesc si sa o rasfoiesc!!!! :-1 :-1 :-1
fly scrie:
asa scutire e VALABILA :-5 :-5 :-5 .....si noi asteptam cartea :-5
ofelia scrie: TU ,FLY , ITI BEI CAFELUTA DAR MIE ...NIMENI NU MI-A FACUT UN CEAI ..... ! :-22
SCUZEEEEEEEEEEEEEEEE !........ n-am trecut pe la bucatarie din lipsa de timp ......... uite acus ma duc sa-mi iau ceaiul ....e bun si la temperatura camerei .... :-5 :-5 :-5 .... :4fly scrie:ofelia scrie: TU ,FLY , ITI BEI CAFELUTA DAR MIE ...NIMENI NU MI-A FACUT UN CEAI ..... ! :-22
mai vrei sa te cert????? zana iti face ceai in fiecare dimineata ... fugi de ia o cescuta de azi dimineata... a ramas cald si bun exact ca si inima zanei
BUNA SEARA ,IUBITO , FUGUTA , FUGUTA LA CITIT SI-APOI O SA VEZI DACA MAI ESTE CINEVA PE-AICI ..... :12aetheia scrie:Iote ca se insera de multisor......seara buna fratilor.....alerg fugutza la citit......cand ma voi intoarce sa va gasesc aici pe metereze. :-20
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori