• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde ofelia » Mie Apr 18, 2007 9:35 pm

PE UNDE V-ATI RATACIT , MAI FRATILOR ......! :-23 :-23 :-23 ........ :-22 .... :-22 ...... :-22 .... :-8
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde aetheia miha » Mie Apr 18, 2007 9:38 pm

Am citit cate ceva, cam lenesi astazi :-20
Care-mi toarna`n ceasca niste cafea ca mi se scurg ochii`n gura de somn?
....ma duc sa-mi trantesc un dush pana ma serveste careva :-20
Imagine
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde ofelia » Mie Apr 18, 2007 9:38 pm

EXACT CE VA SPUNEAM .....ATI DISPARUT CU TOTII ........ :-22 :-22 :-22 :-22 :-22 :-22 :-22 ......... :-31 :-31 ............. :-29
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Mie Apr 18, 2007 9:43 pm

fly scrie:parca as bea o cafea...de`a iubitei zane Imagine

doamne eu is ca nelumea... :-13 :-13 :-13 dar cred ca mi`e dor de carmencita :-28
AETHEIA ,DRAGA , AM SA O ROG PE FLY SA-TI OFERE O GURA DE CAFEA DIN CESCUTA EI ......ESTE O FATA BUNA SI , SIGUR , NU SE VA SUPARA ...... EU AM DECAT CEAI ...... :4
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde aetheia miha » Mie Apr 18, 2007 9:47 pm

ofelia scrie:

doamne eu is ca nelumea... :-13 :-13 :-13 dar cred ca mi`e dor de carmencita :-28
AETHEIA ,DRAGA , AM SA O ROG PE FLY SA-TI OFERE O GURA DE CAFEA DIN CESCUTA EI ......ESTE O FATA BUNA SI , SIGUR , NU SE VA SUPARA ...... EU AM DECAT CEAI ...... :4

.....ai mare dreptate Ofelia.....am sa ma servesc de la Floare, mi se facu` dor de gustul cafelei facute de ea:)))
Ptiu, am luat o gura, sper sa-si faca efectul in cateva minute, altfel o sa-mi pice capu` pe tastatura :-20
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde ofelia » Mie Apr 18, 2007 10:00 pm

SIGUR O SA-SI FACA EFECTUL ..... :-5 :-5 :-5 ......DEPINDE CAT DE OBOSITA ESTI ... :-8 :-8 :-8 ....SI DACA MAI AI CU CINE SA TE ANTRENEZI LA DISCUTII ...... :-11 :-11 :-11 ....... :-37 ....EU BAT IN RETRAGERE ...... :6 .....MAINE AM O ZI DESTUL DE INCARCATA ..... :-1 :-1 :-1 SA-MI FAC RUGACIUNEA SI APOI SA MA ASEZ IN PAT ..... :-11 :-11 :-11 ... NOAPTE BUNA ...SI PE CURAND ... :15
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde aetheia miha » Mie Apr 18, 2007 10:13 pm

ofelia scrie:SIGUR O SA-SI FACA EFECTUL ..... :-5 :-5 :-5 ......DEPINDE CAT DE OBOSITA ESTI ... :-8 :-8 :-8 ....SI DACA MAI AI CU CINE SA TE ANTRENEZI LA DISCUTII ...... :-11 :-11 :-11 ....... :-37 ....EU BAT IN RETRAGERE ...... :6 .....MAINE AM O ZI DESTUL DE INCARCATA ..... :-1 :-1 :-1 SA-MI FAC RUGACIUNEA SI APOI SA MA ASEZ IN PAT ..... :-11 :-11 :-11 ... NOAPTE BUNA ...SI PE CURAND ... :15

Noapte buna, draga mea! Sa ai un somn linistit!
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde aetheia miha » Mie Apr 18, 2007 10:35 pm

Ma duc sa bag cornu`n perna!
Va doresc o noapte linistita!
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde fly » Mie Apr 18, 2007 10:37 pm

somn ushor mih...pupa miruna
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Apr 19, 2007 4:49 am

Imagine Buna dimineata bucurosilor oriunde v-ati afla. Incep si eu sa fiu bucuroasa cu cat ma apropii mai mult de ziua de vineri. V-am spus ca este ziua mea preferata, alaturi de sambata. Nu va mai spun ce-am facut aseara ca iar mi-o aud asa ca trec repede la bucatarie poate mai inchideti si voi un ochi la escapadele mele. :-22 . Apa deja fierbe Imagine , iar borcasele ma asteapta cu capacelele ridicate. Am sa-i dau atentie mai intai celui cu minune. Apoi adaug cateva lingurite bune cu vise, magie, frumusete, mult suflet, iubire, prietenie, insufletire, amintiri, uitare, ganduri, un strop de pacat si multa iertare, un praf de necaz si multa mangaiere, un pic de tristete si multa bucurie, putina minciuna pe care o acopar cu adevar, un strop de neimpliniri dar un borcanas intreg de realizari, chiar si un pic de destin iar peste toate, multa credinta. Ce ar lipsi? VIATA.
Imagine ImagineImagine

Sa aveti o viata plina de impliniri.

Imagine
Ultima oară modificat de carmen pe Dum Iul 29, 2007 9:12 am, modificat 1 dată în total.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Apr 19, 2007 5:01 am

Este cam tarziu pentru bucatarit dar incerc sa pregatesc ceva repede. Cateva felii de Imagine sau Imagine, un pic de Imagine, cateva Imagine, una, doua Imagine si Imagine.
Am comandat pentru fiecare cate o felie de Imagine iar pentru adina, special una mare Imagine. Imagine. Desertul Imagine si sa nu uitati pachetelul Imagine
Pofta buna si o zi Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Apr 19, 2007 5:06 am

Adina scrie:Mai, mai , ce sa spun ! Dupa ce m-ai pus in garda ca vistieria este goala , iti da mana sa mai pomenesti de nota de plata , nu-i asa ? Eh, oricum nu am inghitit eu galusca aia cu "bani falsi" ! Neeeee :-4 Asa ca fii pe faza , stai pe acasa si nu mai umbla hai-hui pe la prietene , ca trebuie sa soseasca nota de plata prin curier ! Vezi ca trebuie sa lasi ceva bacsis !
!

Draga mea adinuta, multumesc ca m-ai anuntat. Astept cu mare nerabdare curierul tau cu nota de plata. Stau cu Imagine pe vizor si deja am pus pe usa ImagineImagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Apr 19, 2007 5:07 am

Stai surioara ca apar si eu (sper) astazi. Nu scapi tu de mine. :-5
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Apr 19, 2007 5:10 am

nynna scrie:Daca aducem scutire ...se pune...?
Imagine.si nu se mai scade nota la purtare??.ca sa motivez va arta poza cu coperta cartii care trbuie s-o primesc zilele acestea!

Asa scutire mai zic si eu. Dar trebuie insotita de amanunte. Cand, Cum si poza in original. :-1 :-20
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Apr 19, 2007 5:12 am

Oare costina ne mai fierbe mult? Ce o fi facut? :-22 Asteptam vesti si cat mai repede. :-5
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Apr 19, 2007 7:04 am

Imagine Buna dimineata , bucurosilor ! Care pe unde sunteti ? Mai stau putin sa-mi savurez cafeluta si apoi plec la treaba !

Oare ce face Costina ? Asteptam vesti ! Nici Amalia nu a mai trecut pe aici , cred ca e tare ocupata acum ! Va asteptam fetelor sa ne povestiti ce faceti si cum va este !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Apr 19, 2007 8:01 am

carmen scrie: Apa deja fierbe Imagine , iar borcasele ma asteapta cu capacelele ridicate. Am sa-i dau atentie mai intai celui cu minune. Apoi adaug cateva lingurite bune cu vise, magie, frumusete, mult suflet, iubire, prietenie, insufletire, amintiri, uitare, ganduri, un strop de pacat si multa iertare, un praf de necaz si multa mangaiere, un pic de tristete si multa bucurie, putina minciuna pe care o acopar cu adevar, un strop de neimpliniri dar un borcanas intreg de realizari, chiar si un pic de destin iar peste toate, multa credinta. Ce ar lipsi? VIATA.
Imagine Imagine
Sa aveti o viata plina de impliniri.

Imi savurez in liniste cafeluta , care imi mai transmite si altceva :-8 franturi din viata , un puzzle pe care il construim si reconstruim in fiecare zi !

Multumim, draga Carmen , pentru cafeluta !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Apr 19, 2007 8:05 am

Si acum , pentru ca tot vorbesc singura ... :-22 si oricum ma asteapta munca , am zburat si eu Imagine ...tot in reluare !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Apr 19, 2007 8:52 am

carmen scrie:Am comandat pentru fiecare cate o felie de Imagine iar pentru adina, special una mare Imagine. Imagine.

Asadar tot cu dedicatie , da ? Uite aici o dedicatie Imagine Iti place , nu ? Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Apr 19, 2007 8:56 am

carmen scrie:Draga mea adinuta, multumesc ca m-ai anuntat. Astept cu mare nerabdare curierul tau cu nota de plata. Stau cu Imagine pe vizor si deja am pus pe usa ImagineImagine

Hmmm, dupa cum mi-am dat eu seama , la fel ai facut si aseara , ai plecat hai-hui cine stie pe unde , asa ca nu stiu al cui vizor il pazesti ! Sa-mi dai cateva adrese in plus ca sa nu umble curierul de nebun prin Targu Mures Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Apr 19, 2007 9:12 am

adi scrie:Sunt sigur ca Hana a avut mare succes, ca doar ne-am gandit mult la ea.
Malimai Felicitari pentru noul loc de munca.
Am profitat de faptul ca ieri am fost absent, si am papat si ce era pentru ieri si pentru azi, am baut cafeluta, foarte bun tot.

Adi,pt mine forumul acesta este hrana sufletului meu.Mi-ati dat incredere si curaj in mine si mai mult devatat,prietenia de care aveam nevoie.
Iti multumesc din nou. :-40
malimai
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Apr 19, 2007 9:14 am

ofelia scrie::18 BUNA ZIUA , BUCUROSILOR .......! AM SOSIT ACUM DE LA GRADINITA DE COPII UNDE-MI PETREC O PARTE DIN ZI SI IATA-MA SPUNAND PREZENT .....PE FORUM ..... SUNTETI PE AICI SAU ......... VORBESC IAR DE UNA SINGURA ......! :-40

noi suntem mereu aici,draga Ofelia chiar daca nu ne vezi.Pupici
malimai
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Joi Apr 19, 2007 11:31 am

Mai exista si pt.mine o gura de cafeluta ceva????Pana acum nu am avut timp ,,l-am pregatit pe al micu'(stiti care ,nu?) de scoala ......
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Apr 19, 2007 11:40 am

takata scrie:Mai exista si pt.mine o gura de cafeluta ceva????Pana acum nu am avut timp ,,l-am pregatit pe al micu'(stiti care ,nu?) de scoala ......

Sigur ca da , mai este cafeluta ! Te invit sa o savurezi Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Apr 19, 2007 11:46 am

Adina scrie:
takata scrie:Mai exista si pt.mine o gura de cafeluta ceva????Pana acum nu am avut timp ,,l-am pregatit pe al micu'(stiti care ,nu?) de scoala ......

Sigur ca da , mai este cafeluta ! Te invit sa o savurezi Imagine

buna fetelor ..am trecut repede peaici sa beau si eu o gurita de cafea sa va citesc ca nu rezist o zi fara voi...BUCUROSILOR!!!Cred ca am devenit dependenta de voi de cafeluta magnifica a ZANEI..de imaginile simtpatice pline de umor a lui ROMY..de barfulita noastra de zi cu zi... ..de toti! :-5 :-5 :-5 :-10 :-10 :-20 :-21 :4 :4 :4 :5 :5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?