AETHEIA ,DRAGA , AM SA O ROG PE FLY SA-TI OFERE O GURA DE CAFEA DIN CESCUTA EI ......ESTE O FATA BUNA SI , SIGUR , NU SE VA SUPARA ...... EU AM DECAT CEAI ...... :4fly scrie:parca as bea o cafea...de`a iubitei zane
doamne eu is ca nelumea... :-13 :-13 :-13 dar cred ca mi`e dor de carmencita :-28
ofelia scrie:AETHEIA ,DRAGA , AM SA O ROG PE FLY SA-TI OFERE O GURA DE CAFEA DIN CESCUTA EI ......ESTE O FATA BUNA SI , SIGUR , NU SE VA SUPARA ...... EU AM DECAT CEAI ...... :4fly scrie:parca as bea o cafea...de`a iubitei zane
doamne eu is ca nelumea... :-13 :-13 :-13 dar cred ca mi`e dor de carmencita :-28
ofelia scrie:SIGUR O SA-SI FACA EFECTUL ..... :-5 :-5 :-5 ......DEPINDE CAT DE OBOSITA ESTI ... :-8 :-8 :-8 ....SI DACA MAI AI CU CINE SA TE ANTRENEZI LA DISCUTII ...... :-11 :-11 :-11 ....... :-37 ....EU BAT IN RETRAGERE ...... :6 .....MAINE AM O ZI DESTUL DE INCARCATA ..... :-1 :-1 :-1 SA-MI FAC RUGACIUNEA SI APOI SA MA ASEZ IN PAT ..... :-11 :-11 :-11 ... NOAPTE BUNA ...SI PE CURAND ... :15
Adina scrie:Mai, mai , ce sa spun ! Dupa ce m-ai pus in garda ca vistieria este goala , iti da mana sa mai pomenesti de nota de plata , nu-i asa ? Eh, oricum nu am inghitit eu galusca aia cu "bani falsi" ! Neeeee :-4 Asa ca fii pe faza , stai pe acasa si nu mai umbla hai-hui pe la prietene , ca trebuie sa soseasca nota de plata prin curier ! Vezi ca trebuie sa lasi ceva bacsis !
!
fly scrie:parca as bea o cafea...de`a iubitei zane
carmen scrie: Apa deja fierbe, iar borcasele ma asteapta cu capacelele ridicate. Am sa-i dau atentie mai intai celui cu minune. Apoi adaug cateva lingurite bune cu vise, magie, frumusete, mult suflet, iubire, prietenie, insufletire, amintiri, uitare, ganduri, un strop de pacat si multa iertare, un praf de necaz si multa mangaiere, un pic de tristete si multa bucurie, putina minciuna pe care o acopar cu adevar, un strop de neimpliniri dar un borcanas intreg de realizari, chiar si un pic de destin iar peste toate, multa credinta. Ce ar lipsi? VIATA.
![]()
Sa aveti o viata plina de impliniri.
carmen scrie:Draga mea adinuta, multumesc ca m-ai anuntat. Astept cu mare nerabdare curierul tau cu nota de plata. Stau cupe vizor si deja am pus pe usa
adi scrie:Sunt sigur ca Hana a avut mare succes, ca doar ne-am gandit mult la ea.
Malimai Felicitari pentru noul loc de munca.
Am profitat de faptul ca ieri am fost absent, si am papat si ce era pentru ieri si pentru azi, am baut cafeluta, foarte bun tot.
ofelia scrie::18 BUNA ZIUA , BUCUROSILOR .......! AM SOSIT ACUM DE LA GRADINITA DE COPII UNDE-MI PETREC O PARTE DIN ZI SI IATA-MA SPUNAND PREZENT .....PE FORUM ..... SUNTETI PE AICI SAU ......... VORBESC IAR DE UNA SINGURA ......! :-40
takata scrie:Mai exista si pt.mine o gura de cafeluta ceva????Pana acum nu am avut timp ,,l-am pregatit pe al micu'(stiti care ,nu?) de scoala ......
Adina scrie:takata scrie:Mai exista si pt.mine o gura de cafeluta ceva????Pana acum nu am avut timp ,,l-am pregatit pe al micu'(stiti care ,nu?) de scoala ......
Sigur ca da , mai este cafeluta ! Te invit sa o savurezi
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori