de hana » Joi Apr 19, 2007 2:24 pm
Hello, dragii mei prieteni!
acum am intrat, o sa-mi ia ceva timp sa va citesc, ca nu vreau sa pierd nimic:)
Mai intai, vreau sa va spun ca v-am simtit alaturi de mine. Sincer! Exact in ziua examenului, pe drum..mi-a fost foarte rau, nu mai eram in stare de nimic, dar cand am intrat in sala de examen, am simtit ca..imi revin, dintr-o data. Vorbisem la telefon cu sotul meu si apoi, m-am gandit si la voi, pentru ca eu CRED in prietenie si in prietenia noastra. Desi nu sunt de mult timp pe forum, ma simt aici in largul meu:) Si va multumesc mult pentru tot ce suntem impreuna! Bucurosi!!!
Ce sa spun, sunt multumita de cum m-am descurcat la examen si sunt sigura ca am luat examenul. Mereu m-am evaluat bine, mi-am dat mai putin, ca sa am o surpriza placuta. De-acum o sa ma apuc de dizertatie, sper sa ma mai primeasca vreun profesor:) Daca nu, o dau in februarie..vedem.
Si, mai vreau sa impartasesc cu voi o bucurie:) Azi, Victor face 6 luni!
Stiu ca nu aici vorbim despre copii, asa ca imi cer scuze, am vrut doar sa impartasesc cu voi mai multe:) (o sa scriu si la topicul despre copii:))
Va imbratisez cu mare drag si bucurie si..pana se trezeste Victor, ma grabesc sa va citesc:)
:-40