carmen scrie:Bine costina, pana sorbiti voi o gura de cafea,dau o fuga pe net si aduc ceva de baut
saru'mana :4
FLY ARE DREPTATE ........PETRECEREA TREBUIE PREGATITA CU F MARE ATENTIE ....VIN PRIETENI DE SEAMA :12 .... :4.... :5..... EU MA ANGAJEZ SA-TI ASIGUR ANTRENUL ... :14 .... ZANA O SA SE OCUPE DE PREGATITUL BUNURILOR CULINARE .... :19 ..... CINE SE MAI OFERA LA DAT O MANA DE AJUTOR ....? :-8 :-8 :-8 :-8 :-8 :-8fly scrie:Mai Costina nu o mai da "cotita" ... evenimentele tale trebuiesc sarbatorite si "udate" :-20
Te :15 oricum!
LA TINE ESTE ,,BUBA,, .....CEVA NU FUNCTIONEAZA LA CALCULATORUL TAU ....!? :4HANA79 scrie:http://www.vedetepopulare.ro/artist.php?id=10008
Ofelia, eu sunt aici, dar cand dau clic pe o melodie...nu se aude nimic..oi avea eu probleme cu boxele..nu credca in rest e ok
SALUT ,ZANA MEA CEA BUNA , MI-AI FACUT POFTA DE BERE ....CHIAR MERGE BEREA DUPA FRIPTURA REALA PE CARE O PREGATESC CHIAR ACUM ....SPER SA NU SE ARDA .....DAU O FUGA PANA IN BUCATARIE SI MA INTORC ....carmen scrie:Am gasit bere proaspata. E bine?
ofelia scrie: SALUT ,ZANA MEA CEA BUNA , MI-AI FACUT POFTA DE BERE ....CHIAR MERGE BEREA DUPA FRIPTURA REALA PE CARE O PREGATESC CHIAR ACUM ....SPER SA NU SE ARDA .....DAU O FUGA PANA IN BUCATARIE SI MA INTORC ....
HAI CA DAU SI ..... :14 ...MUZICA PT ..... :13 ....... :15 PT PRIETENII BUCURIEI .... :12 ........ :5 ............... :4 ...........SI MAI ALES PT STUDENTA NOASTRA ...... :-6 :-6 :-6 :-6 ................ :15carmen scrie:ofelia scrie: SALUT ,ZANA MEA CEA BUNA , MI-AI FACUT POFTA DE BERE ....CHIAR MERGE BEREA DUPA FRIPTURA REALA PE CARE O PREGATESC CHIAR ACUM ....SPER SA NU SE ARDA .....DAU O FUGA PANA IN BUCATARIE SI MA INTORC ....
Buna cuculetul meu drag. Eu bere tu friptura. Astept.
carmen scrie:Cat asteptam, nu povestesti tu cam cum a fost la bucuresti?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori