adiem scrie:si mie! Pe-aici imi erai, hai ca am stat si eu mai mult azi dar e cam liber la ora asta...apoi mai e putin si incepe Teo...
carmen scrie:adiem scrie:si mie! Pe-aici imi erai, hai ca am stat si eu mai mult azi dar e cam liber la ora asta...apoi mai e putin si incepe Teo...
Buna adiem. Cine 'pe aici era'i? eu sau costina? Sa stiu daca ma bucur sau nu :-17
adiem scrie:cam mananc la tv ca sa fac doua lucruri deodata , sa nu pierd timpul cu mancatul ...separat ! Azi o sa ingurgitez ...fistic ca ma simt cam fistichie, sa nu mai spun ca ma fastacesc rau de tot, nu ma pot aduna de pe forum si colac peste pupaza mai vorbesc si singura :-2
carmen scrie:adiem scrie:vad ca e fly nu Costina...cine e Costina?
Costina este sarbatorita noastra de astazi. Hana79. Si este si ziua printisorului ei, implineste 6 LUNI.
HAI SA FIM TREI .... :19 .... MERGE DUPA O BERE LA HALBA ....!!! :15carmen scrie:florina surioara, iar am ramas singure. Hai sa ciocnim noi doua pentru reusita prietenei noastre si in sanatatea printisorului
adiem scrie:carmen scrie:adiem scrie:vad ca e fly nu Costina...cine e Costina?
Costina este sarbatorita noastra de astazi. Hana79. Si este si ziua printisorului ei, implineste 6 LUNI.
Wow! Hana sa traiesti, multi ani regina-mama, printisorul .wow, si printisorul deodata ?Multa sanatate si de toate !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori