carmen scrie:Plec si eu la culcare. O noapte linistita si vise minunate
Somnik pufos tuturor..maine sa aveti o zi minunata si va sarut cu mare drag! :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5
carmen scrie:Plec si eu la culcare. O noapte linistita si vise minunate
HANA79 scrie:
Adina scrie:carmen scrie:Draga mea adinuta, multumesc ca m-ai anuntat. Astept cu mare nerabdare curierul tau cu nota de plata. Stau cupe vizor si deja am pus pe usa
Hmmm, dupa cum mi-am dat eu seama , la fel ai facut si aseara , ai plecat hai-hui cine stie pe unde , asa ca nu stiu al cui vizor il pazesti ! Sa-mi dai cateva adrese in plus ca sa nu umble curierul de nebun prin Targu Mures
carmen scrie:In sfarsit e vineri. Parca nu mai sunt atat de obosita. De fapt nu obosita, somnoroasa. Dar maine dorm muuuuuuuuuuuult, cam pana la... 5. Mama lui de ceas biologic. In sfarsit apa fierbe in
iar prima aroma de astazi este prietenie. Peste prietenie presar dor de viata, dragoste, frumusete, devotament, caldura sufleteasca, blandete si tandrete, bunavointa, rabdare, intelepciune, voiosie. Sa mai adaug liniste, credinta, speranta, uitare, chef, visare, magie, amintiri. Indulcitorul de astazi este ZAMBET.
![]()
“Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet. Este darul pe care-l oferiti aproapelui, este darul pe care-l oferiti intregului Univers” Octavian Paller
fly scrie:carmen scrie:In sfarsit e vineri. Parca nu mai sunt atat de obosita. De fapt nu obosita, somnoroasa. Dar maine dorm muuuuuuuuuuuult, cam pana la... 5. Mama lui de ceas biologic. In sfarsit apa fierbe in
iar prima aroma de astazi este prietenie. Peste prietenie presar dor de viata, dragoste, frumusete, devotament, caldura sufleteasca, blandete si tandrete, bunavointa, rabdare, intelepciune, voiosie. Sa mai adaug liniste, credinta, speranta, uitare, chef, visare, magie, amintiri. Indulcitorul de astazi este ZAMBET.
![]()
“Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet. Este darul pe care-l oferiti aproapelui, este darul pe care-l oferiti intregului Univers” Octavian Paller
[/qu
e perfecta cafeaua! are aroma mea preferata , de prietenie adevarata !
O zi deosebita tuturor!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori