..... :-22 si eu ..vin cu mare drag...acum .....ma primiti???Jokep scrie:Si eu ii tin pumni si daca vrea vin si sa o ajut.
ofelia scrie:MULTUMIM DE URARE .....! SI TU SA AI UN WEEKEND PLIN DE :18 ......,,, DE ... :14 .......SI VOIE BUNA .., :13 ..... :15 ............ :4 ............. :5 .............. :4 .......... :5 ................. :4 ............................... :12 .................... :4 ...Adina scrie:Va doresc tuturor sa aveti un weekend magnific , plin de bucurie si iubire !
Si un mic cadou
HANA79 scrie:Noi, bine
Adi, sa-ti faci radiografie si analize, cu sanatatea nu e de joaca.
Ai grija de tine!
Pupici
Adina scrie::-8 Hmmm, ce sa mai zic ? Bineinteles ca au disparut cu totii ...sau poate si-ar dori alti parteneri de discutii
malimai scrie:Buna seara dragii mei si bine v-am gasit.
sev pare ca ne cautam unii pe altii,dar cu cate sunt de citit nu mai apucam sa ne si povestim
carmen scrie:malimai scrie:Buna seara dragii mei si bine v-am gasit.
sev pare ca ne cautam unii pe altii,dar cu cate sunt de citit nu mai apucam sa ne si povestim
Eu zic sa incepi cu povestea si pe urma citesti :-1 :-1 :-1
HANA79 scrie:carmen scrie:sa bem si pentru Luca care adunat 53 de ORE de viata
Traiasca berea!
Stii ca am vb pe mess cu iubi al meu si i-am spus sa ia in drum pizza si bere ca mi s-a facut pofta.
nynna scrie:ofelia scrie:ofelia scrie:Buna ziua draga mea ADINA :-40 .... NU FI TRISTA.....N-AI FII SINGURA CARE SE ,,PLIMBA ,, PE FORUM DE UNA SINGURA....!EU M-AM RESEMNAT ...! :18 ..........SA AI O ZI PLINA DE SATISFACTII ....Adina scrie::-8 Hmmm, ce sa mai zic ? Bineinteles ca au disparut cu totii ...sau poate si-ar dori alti parteneri de discutii
Si eu m-am plimbat ..pe ici ..colo si nu m-a bagat nimeni in seama! :-13 :-8 :-8 :-8 :-20 :-20 :-22
aetheia scrie:
Il prefer pe tac`su lui Luca in schimbul pizzei si a berii de la voi!:)))
:-20 ...ce zsicetzi...se poate?
(mai am cateva pagini pana ajung cu bucurie la voi....) :-20
carmen scrie:malimai scrie:Buna seara dragii mei si bine v-am gasit.
Eu zic sa incepi cu povestea si pe urma citesti :-1 :-1 :-1
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] şi 43 vizitatori