carmen scrie:Nina gai sa povestim noi doua ca fetele au plecat la agatat idei. Cum esti?
buna draga mea..!
azi am fost la tirgul joburilor..si am plecat cu gust amar...nu vor persoane peste 48 de ani .. nu conteaza experienta... :-20 :-8 :-23
carmen scrie:Nina gai sa povestim noi doua ca fetele au plecat la agatat idei. Cum esti?
nynna scrie:carmen scrie:malimai scrie:Buna seara dragii mei si bine v-am gasit.
sev pare ca ne cautam unii pe altii,dar cu cate sunt de citit nu mai apucam sa ne si povestim
Eu zic sa incepi cu povestea si pe urma citesti :-1 :-1 :-1
Sunt si eu pe aici ..nu ma vedeti?? :-13 :-20 :-22 :-17 :-20 :-20 :-20
nynna scrie:carmen scrie:Nina gai sa povestim noi doua ca fetele au plecat la agatat idei. Cum esti?
buna draga mea..!
azi am fost la tirgul joburilor..si am plecat cu gust amar...nu vor persoane peste 48 de ani .. nu conteaza experienta... :-20 :-8 :-23
malimai scrie:carmen scrie:malimai scrie:Buna seara dragii mei si bine v-am gasit.
sev pare ca ne cautam unii pe altii,dar cu cate sunt de citit nu mai apucam sa ne si povestim
Eu zic sa incepi cu povestea si pe urma citesti :-1 :-1 :-1
va zic asa: e o munca plictisitoare la un moment data,dar pt ca toata viata am muncit(prea mult,zic eu) cred ca merit ocazia asta.Stau cu ochii in calc.si verific corectitudinea retetelor gratuite si compens. din Italia.
Sunt foarte multe greseli,care pana la urma se platesc...
imi place si sunt sigura ca ,macar o vreme nu am de ce sa ma plang.Cand voi incepe sa ma plictisesc,mai vedem.
asa vorbesc de parca as fi angajata.am dat primul test si vreau sa ma laud ca am rezolvat corect 96.6% din el.marti dau al doilea test.
nynna scrie:carmen scrie:Nina gai sa povestim noi doua ca fetele au plecat la agatat idei. Cum esti?
buna draga mea..!
ofelia scrie:...oooooof ...! in sfarsit ....sunteti si voi acasa ...! bna draga mea zana , buna daga mea ninnutza .....am aflat ca este si fly pe-aici ... si malimai .....ce bucuroasa sunt ...nici nu ganditi ..... :12
fly scrie:costina te astept si pe tine la "aerosoli" daca soarele iti face rau...si cu victoras... are cu cine se juca ... o avem pe miruna mihaelei...
carmen scrie:Felicitari amalia. SIGUR o sa fie bine. Internet n-ai?
carmen scrie:nynna scrie:carmen scrie:Nina gai sa povestim noi doua ca fetele au plecat la agatat idei. Cum esti?
buna draga mea..!
Nu fi trista. O sa iasa soarele si pe strada ta. Chestia cu varsta este valabila in toate domeniile :-22
ofelia scrie:...oooooof ...! in sfarsit ....sunteti si voi acasa ...! bna draga mea zana , buna daga mea ninnutza .....am aflat ca este si fly pe-aici ... si malimai .....ce bucuroasa sunt ...nici nu ganditi ..... :12
aetheia scrie:fly scrie:costina te astept si pe tine la "aerosoli" daca soarele iti face rau...si cu victoras... are cu cine se juca ... o avem pe miruna mihaelei...
Deabea astept....si cine stie poate ne incuscrim....e la moda ca fata sa fie mai mare decat baiatul:)))
aetheia scrie:Deabea astept....si cine stie poate ne incuscrim....e la moda ca fata sa fie mai mare decat baiatul:)))
fly scrie::-13 m`am tampit..... BUNA FETELOR...BUCUROASE
carmen scrie:ofelia scrie:...oooooof ...! in sfarsit ....sunteti si voi acasa ...! bna draga mea zana , buna daga mea ninnutza .....am aflat ca este si fly pe-aici ... si malimai .....ce bucuroasa sunt ...nici nu ganditi ..... :12
Se vede bucuroaso
nynna scrie:carmen scrie:nynna scrie:carmen scrie:Nina gai sa povestim noi doua ca fetele au plecat la agatat idei. Cum esti?
buna draga mea..!
Nu fi trista. O sa iasa soarele si pe strada ta. Chestia cu varsta este valabila in toate domeniile :-22
sper draga mea..ptr ca am nevoie ...de un job..mai ales daca fata mea MIRBELA intra la BUC .la facultate ..trebuie sa o ajut ..financiar ..s-o sprijin ca sa o poata face!
carmen scrie:aetheia scrie:Deabea astept....si cine stie poate ne incuscrim....e la moda ca fata sa fie mai mare decat baiatul:)))
Mai fetelor. Sa inteleg ca va fi o nunta? Sa strang bani sau nu sunt invitata? :-4
carmen scrie:aetheia scrie: :-20 :-20 :-20 :-20 ....am cicit atatea si-s tare nerabdatoare sa ajung la ultima pagina....de vorbesc singura cu monitorul :-20
Cum cu monitorul? Noi ce suntem?
carmen scrie:aetheia scrie: :-20 :-20 :-20 :-20 ....am cicit atatea si-s tare nerabdatoare sa ajung la ultima pagina....de vorbesc singura cu monitorul :-20
Cum cu monitorul? Noi ce suntem?
malimai scrie:nynna scrie:carmen scrie:nynna scrie:carmen scrie:Nina gai sa povestim noi doua ca fetele au plecat la agatat idei. Cum esti?
buna draga mea..!
sper draga mea..ptr ca am nevoie ...de un job..mai ales daca fata mea MIRBELA intra la BUC .la facultate ..trebuie sa o ajut ..financiar ..s-o sprijin ca sa o poata face!
incearca pe internet la "neogen",la "ejobs" si mai sunt firme care se ocupa cu angajari.incearca in permanenta,chiar daca crezi ca nu ai nicio sansa.la fel am crezut si eu si la prima cerere de angajare am si fost solicitata.am avut noroc chior
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot], Google [Bot] şi 44 vizitatori