carmen scrie:Pai sa spuna mihaela. A gasit pretext ca citeste ca sa nu ne invite.
Pai voi ce credetzi ca facem nunta fara probe?....nici vorba de asa ceva.....stati linistite ca nunta fara bucurosi nu se poate.
carmen scrie:Pai sa spuna mihaela. A gasit pretext ca citeste ca sa nu ne invite.
SUNTEM MAJORITATEA PE AICI ... :4........... :15aetheia scrie:carmen scrie:aetheia scrie: :-20 :-20 :-20 :-20 ....am cicit atatea si-s tare nerabdatoare sa ajung la ultima pagina....de vorbesc singura cu monitorul :-20
Cum cu monitorul? Noi ce suntem?
:-20 :-20 .....am ajuns la mal cu cititul !....ufaaaa......
......care mai e pe`aici?....mana sus sa va vad! :-20
carmen scrie:aetheia scrie: :-20 :-20 .....am ajuns la mal cu cititul !....ufaaaa......
......care mai e pe`aici?....mana sus sa va vad! :-20A scuza-ma
fly scrie:sa ridic???? :-24 sa nu ridic :-24 ....ba da :-36
CE...NUNTA......CARE NUNTA .....? TREBUIE SA MA ANUNTAI DIN TIMP .....AM AGENDA FFF INCARCATA ......! SI-APOI TREBUIE SA MAI FAC CEVA VOCALIZE .... :14 ..... CA VREAU SA FIE TOTUL ...OK.....!...... :5carmen scrie:aetheia scrie: Pai voi ce credetzi ca facem nunta fara probe?....nici vorba de asa ceva.....stati linistite ca nunta fara bucurosi nu se poate.
bine zis, bine gandit.dar cu darul cum va fi?
Jokep scrie:Ce nunta?Pe mine nu ma invitati ? :-17 Cam mult ati vorbi de nu mai reusesc sa citesc ce ati scris.
Jokep scrie:Ce nunta?Pe mine nu ma invitati ? :-17 Cam mult ati vorbi de nu mai reusesc sa citesc ce ati scris.
ofelia scrie:CE...NUNTA......CARE NUNTA .....? TREBUIE SA MA ANUNTAI DIN TIMP .....AM AGENDA FFF INCARCATA ......! SI-APOI TREBUIE SA MAI FAC CEVA VOCALIZE .... :14 ..... CA VREAU SA FIE TOTUL ...OK.....!...... :5carmen scrie:aetheia scrie: Pai voi ce credetzi ca facem nunta fara probe?....nici vorba de asa ceva.....stati linistite ca nunta fara bucurosi nu se poate.
bine zis, bine gandit.dar cu darul cum va fi?
aetheia scrie:Jokep scrie:Ce nunta?Pe mine nu ma invitati ? :-17 Cam mult ati vorbi de nu mai reusesc sa citesc ce ati scris.
Nu-i vorba de nici o nunta, nici imperechere....nici probe....ca insuratzeii sunt minori...... :-22 :-22
nynna scrie:Jokep scrie:Ce nunta?Pe mine nu ma invitati ? :-17 Cam mult ati vorbi de nu mai reusesc sa citesc ce ati scris.
S-a scris si se v-a scrie ..asa ca...!fii pe faza...si prezenta ... :-22 :-21 :-21
BUNA ,NINNUTZA .....CARE MAI ESTE VIATA TA ....? AM INTELES CA TE HAULESTI ...IN PROBLEMA DE SERVICI .....! :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 ........... :-8 :-8 :-8 :-8 ............ :4nynna scrie::-5 :-5 :-5
OOOOo ce de lume e in seara asta.... :-10 :-10 :-6 :-6 :-6 :-1 :-1 :-1
carmen scrie:fly scrie:sa ridic???? :-24 sa nu ridic :-24 ....ba da :-36
ridica surioara ca pleaca singura la actiunea biberonul sau ... (fara alcool)
ofelia scrie:BUNA ,NINNUTZA .....CARE MAI ESTE VIATA TA ....? AM INTELES CA TE HAULESTI ...IN PROBLEMA DE SERVICI .....! :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 ........... :-8 :-8 :-8 :-8 ............ :4nynna scrie::-5 :-5 :-5
OOOOo ce de lume e in seara asta.... :-10 :-10 :-6 :-6 :-6 :-1 :-1 :-1
carmen scrie:fly scrie:nu pot posta :-28 imagini...ca va aratam.... :18
incearcasau
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori