nynna scrie:carmen scrie:fly scrie:nu pot posta :-28 imagini...ca va aratam.... :18
incearca sau
FLY ..vrei sa te ajut ..acum vin la tine ca si asa esti liliac...mai laes ca maine e weekend ..ce zici?? :-20 :-20 :-20 :-12
carmen scrie:Jokep scrie:Am cam pierdut siru .Vad ca aveti chef rau de vorba azi
normal
ofelia scrie:AM INTELES .....NUNTA FARA ... :14.... :14........ :14..........NU SE POATE.....D-APAI ...CINE SA INCINGA ...... :13 .....JOCUL....EU MA ANGAJE DE PE ACUM LA VIITOAREA NUNTA A MINORILOR .....BUCUROSI .....CHIAR DACA SE VA INTAMPLA PESTE 20 SI..... DE ANI ....! :-6 :-6 :-6 :-6 ...........MA ROG LUI DUMNEZEU SA MA TINA IN VIATA ......... :-1 :-1 :-1 :-1 :-1 :-1 :-1 .......CA ... DACA TRAIESC ...VIN SI IN BASTON ..... :6 ......SAU PE CADA DE MATURA ....... :4
carmen scrie:Gata dragelor, plec sa-mi odihnesc ochii. Maine este tot o zi lucratoare pentru mine. Sa fiti cuminti, sa nu deschideti usa la nimeni si sa va odihniti bine. Noapte buna bucurosilor
ODIHNA PLACUTA , ZANA MEA CEA BUNA ..! MAINE SA AI O ZI FARA PROBLEME ...TE IMBRATISEZ CU DRAG ...! SI NU UITA ....MAINE LA ORA 13 ,SA TE UITI LA TVRM ....LA EMISIUNEA ,, CU PILE , FARA PILE ,, TE PUPICI MULTI :15............. :15 ........... :15 .................... :4carmen scrie:Gata dragelor, plec sa-mi odihnesc ochii. Maine este tot o zi lucratoare pentru mine. Sa fiti cuminti, sa nu deschideti usa la nimeni si sa va odihniti bine. Noapte buna bucurosilor
TUTUNUL DAUNEAZA GRAV SANATATEA .....! HAI SA TRAIESTI CA NE TREBUIESTI ....! :-5 :-5 :-5 ............................... :4aetheia scrie:Ma duc sa trag o tzigara pe balcon si sa inchin un pahara de vin in cinstea voastra, bucurosii mei! :-6
ofelia scrie:ODIHNA PLACUTA , ZANA MEA CEA BUNA ..! MAINE SA AI O ZI FARA PROBLEME ...TE IMBRATISEZ CU DRAG ...! SI NU UITA ....MAINE LA ORA 13 ,SA TE UITI LA TVRM ....LA EMISIUNEA ,, CU PILE , FARA PILE ,, TE PUPICI MULTI :15............. :15 ........... :15 .................... :4carmen scrie:Gata dragelor, plec sa-mi odihnesc ochii. Maine este tot o zi lucratoare pentru mine. Sa fiti cuminti, sa nu deschideti usa la nimeni si sa va odihniti bine. Noapte buna bucurosilor
carmen scrie:Gata dragelor, plec sa-mi odihnesc ochii. Maine este tot o zi lucratoare pentru mine. Sa fiti cuminti, sa nu deschideti usa la nimeni si sa va odihniti bine. Noapte buna bucurosilor
nynna scrie::-5 :-5 Dragilor BUCUROSI ..va sarut cu mare drag ..va doresc un somnik PUFOS ..si maine sper sa reusesc sa gasesc cal liber ..ca sa fiu cu voi ..ca nu rezist!
Sa-mi iau doza de cafeluta ..micul dejun copios preparat cu atata dragoste de ZANA ..sa va citesc ... :-5 :-5 :-5 :-21 :-21 :-21
fly scrie:pai nu mai vrea cum...voia...dar ma fac eu mare...multumesc oricum de intentie :-5
si amalia multumesc pentru aprecieri...poate te sun maine....prieteni stiu de ce :-39
:-5 :-5 :-5fly scrie:pai nu mai vrea cum...voia...dar ma fac eu mare...multumesc oricum de intentie :-5
si amalia multumesc pentru aprecieri...poate te sun maine....prieteni stiu de ce :-39
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori