aetheia scrie:Vise placute celor ce s-au dus la somnik!
Somn usor celor ce li se`nchid ochisorii si vor perna cat mai aproape!
Va sarut de noapte buna pe fiecare in parte....ma duc la somnik, maine ma asteapta o alta zi de stat la cratita:) :-20
Noapte buna, Bucurie!
Sa dormim bine, dragilor! :-20 :-20
ofelia scrie::18 ....BUNA DIMINEATA , BUCUROASELOR .......SA AVETI O ZI PLINA DE SOARE .........IMI CAR SCUZE PT ASEARA ......AM PLECAT BRUSC DEOARECE M-A LASAT NETUL ......SI-A REVENIA ABIA ACUM .......DRAGELE MELE .....DRAGII MEI ......NU UITATI ..... :3 ......ANUNT IMPORTANT .........ASTAZI , 21 - 04 - 2007 LA ORA 13 .....FIX .......LA TVRM .......URMARITI EMISIUNEA .....,, CU PILE .....FARA PILE....... AM ZIS ! .....SA NU ZICETI CA NU V-AM ANUNTAT.......SA N-AVEM VORBE LA ,, PROCEST ,,....PUPICI MULTI :15 ..... :4
:4 NINNUTZA DRAGA .......SA TRAIESTI S-MBATRANESTI ......SA FII FERICITA LANGA CEI DRAGI TIE ..... :-5 :-5 :-5 :-5 :15 :12 :4nynna scrie:ofelia scrie::18 ....BUNA DIMINEATA , BUCUROASELOR .......SA AVETI O ZI PLINA DE SOARE .........IMI CER SCUZE PT ASEARA ......AM PLECAT BRUSC DEOARECE M-A LASAT NETUL ......SI-A REVENIA ABIA ACUM .......DRAGELE MELE .....DRAGII MEI ......NU UITATI ..... :3 ......ANUNT IMPORTANT .........ASTAZI , 21 - 04 - 2007 LA ORA 13 .....FIX .......LA TVRM .......URMARITI EMISIUNEA .....,, CU PILE .....FARA PILE....... AM ZIS ! .....SA NU ZICETI CA NU V-AM ANUNTAT.......SA N-AVEM VORBE LA ,, PROCEST ,,....PUPICI MULTI :15 ..... :4
Cu siguranta ne vom uita...si iti multumim ca ne-ai anuntat!
Buna BUCUROSILOR..am trecut repede sa va salut ..sa va citesc..si sa va pupicesc!Sa aveti o sambata cit ai frumoasa cu mult soare ..si multe bucurii! :-5 :-5 :-5 :-5
SI DIN PARTEA MEA SA AI ZILE INSORITE , DRAGA MALIMAI , SA TE BUCURI DE SOARELE VIETII TALE , PRUNCUSORUL IUBIRII TALE ..... :4malimai scrie:Si din partea mea un weekend minunat :13
DESPRE MINE ESTE VORBA ....? :-8 .........DACA ...DA...ITI MULTUMESC DE COMPLIMENT ! :15malimai scrie:Esti minunata.Iti multumesc.
Sanatate si toate cele bune!
TE ASTEPTAM CU DRAG ! SA AI ZILE FERICITE ...... :18 ........... :4steff scrie:observ ca seara vine cheful de vorba,paginile se scriu,tastaturile se inrosesc..din nefericire pt mine, diferenta de un perete dintre televizor si calculator ma pune in fata unei decizii: ori sau?
de aceea cand intru eu...pe aici cam bate vantul [desi stiu ca sunteti tot aici :-10 ]
poate diseara voi fi si eu la 'schimb de ..barfe'..daca nu voi pleca in misiune :-11
pana una alta, un week'end placut [sa fie soare in suflete :-20 ]
:12 ITI MULTUMESC DE APRECIERI :-5 :-5 :-5 .....ESTI DRAGUTA :7 :7 :7 ......MIE NU PREA MI-A PLACUT CUM M-AU FILMAT :-22 ............M-AU FACUT F.F.F. GRASA ,CEEA CE NU ESTE REAL .... :9 , DE FAPT CEI DE LA TVRM AU CAMERAMANI INCEPATORI ASTFEL CA SE EXPLICA INADVERTENTELE ... :1 .....DAR ....PER ANSAMBLU A FOST BINE :-9 ..... :4 ... TE PUPICI MULTI ..... :15 :15 :15nynna scrie:Buna Ofelia.te-am urmarit la emisiunea "cu pile fara pile'Frumoasa emisiune....era-i numai zimbet!Mi-au placut concurentii si mai ales mi-a placut minunatul tau cintec care l-ai interpretat cu atita suflet si bucurie!Ai o voce foarte placuta!Te-am vazut mai calr ..si erai numai zambet si mandra de concurentii tai!
Sincere felicitari sa ma bucur imens ca am avut onorea sa te intilnesc aici la BUCUROSI..si cu siguranta ne vom intalni la Cumpana!
Ma bucur ca exista emisiune care promoveaza tinere talente atat in muzica usoara si populara!
Inca odata felicitari si succese pe mai departe!!! :-5 :-5 :-5 :4 :4 :16 :14 :14 :14
ofelia scrie: ......MIE NU PREA MI-A PLACUT CUM M-AU FILMAT :-22 ............M-AU FACUT F.F.F. GRASA ,CEEA CE NU ESTE REAL .... :9 , DE FAPT CEI DE LA TVRM AU CAMERAMANI INCEPATORI ASTFEL CA SE EXPLICA INADVERTENTELE ... :1 .....DAR ....PER ANSAMBLU A FOST BINE :-9 ..... :4 ... TE PUPICI MULTI ..... :15 :15 :15
carmen scrie:[img]
“Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet. Este darul pe care-l oferiti aproapelui, este darul pe care-l oferiti intregului Univers” Octavian Paller
ofelia scrie::15 :15 :7 MULTUMESC FLY STIU CA TU ESTI SINGURA DINTRE BUCUROSI CARE MA CUNOSTI DE CAND AM FOST INVITATA DE PRIMARITA VOASTRA,IN RECITAL ALATURI DE ION SI IONUT DOLANESCCU ,DE MARIA CIOBANU , DE VALERIA PETER PREDESCU ETC........EMISIUNEA A FOST REUSITA ...NUMAI CA EU SUNT F.F.F. EXIGENTA CU MINE INSAMI ......SA AI O SEARA PLACUTA ... :4 P.S. ---NU MAI AM ACCES LA CALCULATOR ....ASA CA II SALUT PE TOTI BUCUROSII SI LE DORESC O SEARA PLACUTA :15
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot], Google [Bot] şi 43 vizitatori