HANA79 scrie:m-a luat somnu' si pe mine..bat din tastatura singura pe-aici :-20
Noapte bunaaaa :-5
HANA79 scrie:Nynna, nu ai de ce sa disperi, si eu te sfatuiesc acelasi lucru ca si Amalia –sper sa nu gresesc – si sa aplici pe net. Daca vrei sa te ajut cu cv-ul sau sa-ti dau sfaturi pt interviu o fac cu mare drag..am fost pusa in situatia de a tine interviuri pt 2 firme si mai stiu cate ceva. Si, inca ceva, UN OM ASA TALENTAT, CU ATATEA RESURSE NU ARE DREPTUL SA SE-MPIEDICE DE-O PIETRICICA!
T e imbratisez cu mare drag
:-40
adi scrie:HANA79 scrie:Acum te-am zarit, Adi:)
Bine, va citesc!
cafea...pai mai vrei sa dormi?
eu nu am somn delocccccccccccccccc
nici eu nu am somn sunt un mare degustator de cafea beau foarte multa// :-20
malimai scrie:HANA79 scrie:Hello..e 12.20 noaptea…nu am somn…dar din fericire, am net.. Azi, am avut o zi minunata, pentru prima data de cand am nascut, m-a cuprins o pereche de pantaloni pe care-i aveam inainte de sarcina!!! In rest, ne-am plimbat mult, am fost scosi la un restaurant super select de niste prieteni, ne-am simtit super!!! Am avut o zi suuuuper! Cred ca meritam dupa atatea luni cat am stat in casa… Ma grabesc sa va citesc ca poate asa imi vine cheful si de somn, nu ca m-ar adormi cele scrise, dar asa..ca preambul pentru un somnic bun:)
da,asta da eveniment...adica ,chestia cu pantalonii.
vreau si eu!!!!!!!!!!
adi scrie:Buna malimai felicitari!!!
Hana si tie felicitari eu cred ca perechea de pantoloni era suparata pe tine nu altceva.
Eu sunt bine tusesc o data la 3 secunde, daca intrebarea era pentru mine cica am Bronsita.. :-20
malimai scrie:HANA79 scrie:malimai scrie:Draga HANA,ce de mesaje ai scris!
Felicitari.Ti-am zis eu ca ma intreci curand?
acum am vazut si eu cate :-13
nu-mi vine sa cred:) ca m-ati suportat atat :-20
Te-ai uitat la profil?
Esti taaare! 22,7 mes/zi!!
HANA79 scrie:adi scrie:hana ai fost harnica!
cum a fost la bucuresti? poate ca ai zis si eu nu am apucat sa citesc...
pai, a fost bine am luat si ultimul examne..adica nu am inca rezultatul, dar stiu ce am facut
si acum astept raspuns de la prof sa vad daca ma mai primeste sa-mi dau dizertatia in vara asta, daca nu..in februarie. Mai bine atunci decat sa ma duc la alt prof si sa-mi aleg o lucrare care sa nu ma ajute pe viitor. Eu vreau sa-mi iau despre comunicarea organizationala
HANA79 scrie:adi scrie:euuu ? :-17 :-17 :-17 :-17 :-17 :-17 :-17 :-17 :-17
sa zicem ca merg pe clasa a XI-a :-20
sunt in clasa a X-a :-9 dar ma fac eu mare!!!!!!!!
Felicitari!!! eu nu credeam ca un tanar poate face asa multe cate ai facut tu!
O sa ajungi MARE!!!
si cand o sa fim noi babe sa spui de noi la tv:))
adi scrie:Multumesc foarte mult!
Care babe draga? VOI niciodata! sunteti si veti fi mereu tinere vorba mea
"Timpul se duce dar eu NU ma duc cu el"
sper sa ajung la tv. ma mandresc ca "fac parte macar cu sufletul acolo"
:-17 :-39 :-37 :-37 :-37 ce haios mai est Ady!1!!!!! :-20 :-5 :-6 :-6adi scrie:a stai ca nu e nimic
tanti Rozi de la 2 da cu oala de sarmale dupa sot ca a stat prea mult la pescuit
"ai stai 9 minute si te-am lasat doar 7"
am inva si coregrafia la manele
e doua clatinaturi la dreapta 3 la stinga o pirueta de se rastoarna paharele + multe batai din palam si rotirea "sa moara dusmanii"
carmen scrie:Mai sa fie! Unii n-au avut somn. Au facut
. Ce-aveti fratilor cu manelele. Este frumoase de nu-i adevarat. Si are cuvinte cu simtire. De ex 'se marita curva mea'. Pai unde mai gasiti voi cuvinte cu atata profunzime?. Lume rea. Dar mai bine sa pregatesc cafeluta. Atat va trebuie sa nu beti
. Pentru ca este duminica iau un ibricel mai mare
. Am sa incep chiar cu muzica
pentru toate gusturile
![]()
si voie buna
, apoi un pic de magie
, un strop de intelegere
si ajutor
, un praf de inutilitati dragute
, grija pentru cei dragi
, comunicare
, frumusete
, eleganta
, un strop de cochetarie
, dependenta
, imaginatie
, rabdare
, iertare
si multa prietenie
. Iar indulcitorul RELAXARE
Cafeluta este gata. V-am pregatit un coltisor unde sa va beti cafeluta
si va las, pentru fiecare cate o
O zi plina de evenimente placute.
Astept recompensa
gabrielle scrie:pentru ca lui al meo sot i sa umflat o masea si trebuie sa ii dau antibiotic :-23 deh daca nu a gandit cand si a luat prima pastila :-10
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 33 vizitatori