gabrielle scrie:pentru ca lui al meo sot i sa umflat o masea si trebuie sa ii dau antibiotic :-23 deh daca nu a gandit cand si a luat prima pastila :-10
offf...sananate!!
Buna dimineata. Scularea. Azi e luni dar, este si mare sarbatoare. Sun convinsa ca fiecare dintre noi are cel putin un sarbatorit, asa ca vom petrece pentru un gheorghe, georgeta sau georgiana. Asa ca trebuie sa bem o cafeluta ca sa ne invioram.
este pe foc asa ca prima lingurita este cu inviorare. Sa adaug veselie, chef, buna dispozitie, ganduri bune. Mai pun un strop de magie si visare, dor de viata, frumusete si lumina, caldura sufleteasca, iubire, prietenie, blandete, bunavointa, voiosie. Si iar veselie, chef .... pana aproape umplu ibricelul. Normal ca las loc si pentru dorintele voastre de astazi.
.

,
si
, chiar si o
, apoi
, stropita cu
, merg si niste
. Semaforul
iar pentru toti sarbatoritii zilei de astazi

DA ,IUBIRE ...PE 26 MAI O SA FIU LA CUMPANA LA INVITATIA D-NEI PRIMAR MARIANA GAJU ......TE PUPILICI ..... :15 :4nynna scrie:ofelia scrie::15 :15 :7 MULTUMESC FLY STIU CA TU ESTI SINGURA DINTRE BUCUROSI CARE MA CUNOSTI DE CAND AM FOST INVITATA DE PRIMARITA VOASTRA,IN RECITAL ALATURI DE ION SI IONUT DOLANESCCU ,DE MARIA CIOBANU , DE VALERIA PETER PREDESCU ETC........EMISIUNEA A FOST REUSITA ...NUMAI CA EU SUNT F.F.F. EXIGENTA CU MINE INSAMI ......SA AI O SEARA PLACUTA ... :4 P.S. ---NU MAI AM ACCES LA CALCULATOR ....ASA CA II SALUT PE TOTI BUCUROSII SI LE DORESC O SEARA PLACUTA :15
abia astept sa vii la cumpana si sa te reascult ...din nou! :-5 :-5 :-10 :-10 :-10 :-10 :4 :7 :14

:-9 PAI....SE ZICE ....CATINEL.....CATINEL .... :-8 SAU HOPA - HOPA , HOPA - HOPA ....C-AM INTRAT IN EUROPA ......CAND PE DEAL , CAND PE CARARE ...PE LA POARTA DUMITALE ......... :-7 HAI CA AM INCEPUT SA VORBESC IN VERSURI .... :15 :15 :15 TE PUPICI MULTI ... :4adi scrie:clatinatu se obtine de la multa bere si vin
HOP HOP

BUNA S-ATI FIE INIMA PRECUM ITI ESTE SUFLETUL ....DA...AM AVUT UN WEEKEND....CU PROBLEME DE ... ,,.ARTA DISCUTATA ,,( sedinta) IMPANATA CU INTALNIRE LA TV- FAVORIT CU FLY.... A FOST EXTRAORDINAR ....... :4Adina scrie:Buna ziua , bucurosilor ! Desi se pare ca sunt doar eu pe aici ! Da' stiu ca tare v-ati mai distrat voi in weekendul ce tocmai a trecut !

HAI ...TE PUPICI F.F.F MULTI .... :15 :15 :15 ....SI UN CANTEC ITI DARUIESC ..... :14 ....CU TOT DRAGUL.... :12 .....CE FACI ? ESTI LA SERVICI > :-8 :-8 :-8Adina scrie:Heeeei ! Buna, Ofelia ! Ma bucur tare mult ca te-ai intalnit cu Florina ! Si mie mi-e tare dor de ea si de ceilalti bucurosi !

BINE AI FACUT ..... :-6 :-6 :-6 :-6 - MAI AI MULT DE TREABA ? EU AM SOSIT ACASA MAI DEVREME ...AM INTRAT PE FORUM...CA DUPA ACEEA ...ACCESUL MEU LA CALCULATOR INCETEAZA LA ORELE 16 .....IMI SOSESTE BAIATUL ACASA SI.....ADIO .....FORUM.... :-28 :-28 :-28 .............. :-22 :-22 :-22 ........................TE IMBRATISEZ CU DRAG SI SA AI O ZI REUSITA SI IMPLINITA ...... :15 ......... :4Adina scrie:Da, da, pe la serviciu , si abia acum am reusit sa intru si eu ! Am avut o zi aglomerata si acum mi-am luat o pauza de respiro ! :-20

ofelia scrie: BINE AI FACUT ..... :-6 :-6 :-6 :-6 - MAI AI MULT DE TREABA ? EU AM SOSIT ACASA MAI DEVREME ...AM INTRAT PE FORUM...CA DUPA ACEEA ...ACCESUL MEU LA CALCULATOR INCETEAZA LA ORELE 16 .....IMI SOSESTE BAIATUL ACASA SI.....ADIO .....FORUM.... :-28 :-28 :-28 .............. :-22 :-22 :-22 ........................TE IMBRATISEZ CU DRAG SI SA AI O ZI REUSITA SI IMPLINITA ...... :15 ......... :4

adiem scrie:SALUT Adina bine ca am cui sa-i spun :SUNT BUCUROS!!!!!!!
Abia acum am observat ! Ha , ha, m-am repezit in topicul cel mai solicitat ca sa dau vestea cea mare !
! In sfarsit a avut timp dragul de Adi sa te avanseze ! 

adiem scrie:Adi si Hana la plimbare ? Da, da, te pomenesti ca de-aia mi-a disparut mie sloganul de la mesaje...i-am scris sa mi-l puna la loc ! Cand pisica nu-i acasa....

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Baidu [Spider], CommonCrawl [Bot] şi 35 vizitatori