Adina scrie:Buna ziua , bucurosilor ! Desi se pare ca sunt doar eu pe aici ! Da' stiu ca tare v-ati mai distrat voi in weekendul ce tocmai a trecut !
chiar vroiam sa spun:ce mai veselie.Parca s-au mai dezlegat limbi pe aici.
Adina scrie:Buna ziua , bucurosilor ! Desi se pare ca sunt doar eu pe aici ! Da' stiu ca tare v-ati mai distrat voi in weekendul ce tocmai a trecut !
malimai scrie:Adina scrie:Buna ziua , bucurosilor ! Desi se pare ca sunt doar eu pe aici ! Da' stiu ca tare v-ati mai distrat voi in weekendul ce tocmai a trecut !
chiar vroiam sa spun:ce mai veselie.Parca s-au mai dezlegat limbi pe aici.
adiem scrie:am lecturat plimbarica lor dar ...Adi era cam bolnavior oare e mai bine ?
Adina scrie:malimai scrie:Adina,ce mai face Adi?nu s-a plictisit de scoala?
Adi se pregateste pentru teze , dragul de el ! Si in rest calculeaza cat mai este pana la vacanta de vara ! :-20
adiem scrie:
pai acum ca nu ma mai initiez ...atata...am si eu dreptul sa intru in vorba cu bucurosi ca voi
:-20 ........BINE-AR FI SA FIE ASA ..... EL ARE ,DE MULTE ORI .DISCUTII PE ACEASTA TEMA CU SOTIA LUI .....SI N-AVEM CE SA-I FACEM ...IN REST E BAIAT F. BUN ...NU BEA , NU FUMEAZA , NU BEA CAFEA....SINGURUL DEFECT....CALCULATORUL .....MAI ARE CATECEVA DE LUCRU PE CALCULATOR SI ATUNCI TREBUIE SA-I FACEM ,,PARTE ,,..... :-5 :-5 :-5Adina scrie:ofelia scrie: BINE AI FACUT ..... :-6 :-6 :-6 :-6 - MAI AI MULT DE TREABA ? EU AM SOSIT ACASA MAI DEVREME ...AM INTRAT PE FORUM...CA DUPA ACEEA ...ACCESUL MEU LA CALCULATOR INCETEAZA LA ORELE 16 .....IMI SOSESTE BAIATUL ACASA SI.....ADIO .....FORUM.... :-28 :-28 :-28 .............. :-22 :-22 :-22 ........................TE IMBRATISEZ CU DRAG SI SA AI O ZI REUSITA SI IMPLINITA ...... :15 ......... :4
Pai ce-ar fi sa-i dai cate ceva de lucru fiului tau , poate are de facut ceva cumparaturi , sa mai dea cu aspiratorul , sa traga concluziile zilei de azi , sa se mai relaxeze c-o fi si el obosit , iar calculatorul nu ii este recomandat dupa o zi istovitoare :-20 ...si uite asa ai rezolvat macar pentru un timp cu accesul ! :-37
malimai scrie:
Asa trebuie .Spor la invatatura si bucurii multe.
va sarut,trebuie sa plec.
Adina scrie:adiem scrie:
pai acum ca nu ma mai initiez ...atata...am si eu dreptul sa intru in vorba cu bucurosi ca voi
Vai , ce mi-e dat sa citesc ? :-4 :-4 Intotdeauna ai avut acest drept, draga noastra ! Nu era necesar sa treci de initiere ! Prietenii lui Teo sunt prietenii bucuriei ! Asa ca spor la discutii !
BUNA DRAGA MEA ...CITESTE CU SPOR CA AI CE CITI .....! :-5 :-5 :-5 EU FAC MANCARE SI PRINTRE PICATURI SANT CU VOI PE FORUM PANA SOSESTE ,,ZMEUL,,(fiul meu )ACASA CA APOI....ADIO ...DISTRACTIE PE FORUM.... :-5 :-5 :-5malimai scrie:BUNA ZIUA<dragi prieteni.
Ce mai faceti?Am plecat sa va citesc
ofelia scrie: :-20 ........BINE-AR FI SA FIE ASA ..... EL ARE ,DE MULTE ORI .DISCUTII PE ACEASTA TEMA CU SOTIA LUI .....SI N-AVEM CE SA-I FACEM ...IN REST E BAIAT F. BUN ...NU BEA , NU FUMEAZA , NU BEA CAFEA....SINGURUL DEFECT....CALCULATORUL .....MAI ARE CATECEVA DE LUCRU PE CALCULATOR SI ATUNCI TREBUIE SA-I FACEM ,,PARTE ,,..... :-5 :-5 :-5
BAFTAAAAAAAAAAAAAAA ! :-1 :-1 :-1 :-1 :-1Adina scrie:malimai scrie:
Asa trebuie .Spor la invatatura si bucurii multe.
va sarut,trebuie sa plec.
Multumesc , draga Amalia ! Si nu uita , maine la test sa te gandesti putin si la noi si totul va fi foarte bine ! Ai sa vezi ! Cand isi pun in minte bucurosii ceva , e musai sa iasa perfect !
adiem scrie:iti zic si eu succes la test ...nu prea stiu eu bine ce si cum dar important e sa-l iei ...ca presupun ca de aia il dai !
adiem scrie:stiu draga mea dar inca mi se pare lucru mare ca scrie acolo bucuros...acum si cand o sa fiu trista ma voi gandi ca de fapt sunt ...bucuroasa !
MULTUMESC ! SI TU SA AI COPII BUNI CUM II AM EU ....! PE BUNE!........ :4Adina scrie:ofelia scrie: :-20 ........BINE-AR FI SA FIE ASA ..... EL ARE ,DE MULTE ORI .DISCUTII PE ACEASTA TEMA CU SOTIA LUI .....SI N-AVEM CE SA-I FACEM ...IN REST E BAIAT F. BUN ...NU BEA , NU FUMEAZA , NU BEA CAFEA....SINGURUL DEFECT....CALCULATORUL .....MAI ARE CATECEVA DE LUCRU PE CALCULATOR SI ATUNCI TREBUIE SA-I FACEM ,,PARTE ,,..... :-5 :-5 :-5
Eeei, uite ca ai reusit sa mai furi cateva minutele si pentru tine ! :-20 Ma bucur ca ai asa baiat bun ! Felicitari , sa fie sanatos si fericit alaturi de sotie si familie !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 10 vizitatori