ofelia scrie: MULTUMESC ! SITU SA AI COPII BUNI CUM II AM EU ....! PE BUNE!........ :4
Multumesc , draga Ofelia ! Eu am doar un baietel , Adi , de 12 anisori , cu care ma mandresc tare, tare mult !
ofelia scrie: MULTUMESC ! SITU SA AI COPII BUNI CUM II AM EU ....! PE BUNE!........ :4
adiem scrie:vezi, deja m-am descurcat singura, mi-a aparut ...dand OK la "adauga semnatura"
SA FII FERICITA LANGA EL ....SA TE BUCURI DE SUCCESELE LUI ASA CU MA BUCUR EU ACUM DE BAIETII MEI ....(cel mare este ing. informatician, dir. de programe ...cel mic tehnician la tv prin cablu ) :15 .... :12Adina scrie:ofelia scrie: MULTUMESC ! SITU SA AI COPII BUNI CUM II AM EU ....! PE BUNE!........ :4
Multumesc , draga Ofelia ! Eu am doar un baietel , Adi , de 12 anisori , cu care ma mandresc tare, tare mult !
BUNA FLY ....TE ASTEPTAM .....MI-E DOR DE TINE ....NU TE-AM VAZUT DE O ZI .....OFFF! ABIA ASTEPT SA SE FACA 26 MAI SA NE REVEDEM ....PUPICI F.F.F.F.F.MULTI :15 .........:4fly scrie:Buna ziua bucurosilor!
ce de lume , ce ma bucur :-5 :-5
adiem scrie:Adina, sa-ti traiasca baietelul, ce de adi pe forumul asta...si tie Ofelia, si mie ...si eu sunt foarte mandra de ei, si draga Ofelia daca e bataie pe calculator ar mai fi o solutie ...inca un calculator ! Eu imi doresc un leptop numai al meu dar nu prea cred !
Deocamdata, ca si tine, vanez cand e liber calculiciul !
Adina scrie:adiem scrie:Adina, sa-ti traiasca baietelul, ce de adi pe forumul asta...si tie Ofelia, si mie ...si eu sunt foarte mandra de ei, si draga Ofelia daca e bataie pe calculator ar mai fi o solutie ...inca un calculator ! Eu imi doresc un leptop numai al meu dar nu prea cred !
Multumesc, draga adiem ( oare am inteles eu bine , te cheama , de fapt, mihaela ? ) ! Asemenea iti doresc si eu !
FUGUTA....FUGUTA ....POATE AI BAFTA S-O MAI GASESTI.... :-1 :-1 :-1fly scrie:se pare ca trebuie sa "fug" mai repede de la munca sa o mai prind pe adina :-4
adiem scrie:Adina tu esti la Alba? Eu copilaream la Vintul de Jos la bunici, au murit, erau niste sfinti !
fly scrie:of, of, sper sa ne mai intalnim si dupa Teo....ce mult a trecut de vineri chiar mi`e dor si de ea ...ca si de voi
Adina scrie:adiem scrie:Adina tu esti la Alba? Eu copilaream la Vintul de Jos la bunici, au murit, erau niste sfinti !
Da, sunt din Alba Iulia si aici locuiesc in continuare ! Este orasul meu natal si tare mi-e drag !
Imi pare rau pentru bunicii tai ! Mi-a venit acum in gand " Enigmatici si cuminti ..." - intotdeauna ma emotioneaza !
fly scrie:se pare ca trebuie sa "fug" mai repede de la munca sa o mai prind pe adina :-4
adiem scrie:Adina scrie:adiem scrie:Adina, sa-ti traiasca baietelul, ce de adi pe forumul asta...si tie Ofelia, si mie ...si eu sunt foarte mandra de ei, si draga Ofelia daca e bataie pe calculator ar mai fi o solutie ...inca un calculator ! Eu imi doresc un leptop numai al meu dar nu prea cred !
Multumesc, draga adiem ( oare am inteles eu bine , te cheama , de fapt, mihaela ? ) ! Asemenea iti doresc si eu !
Nu, sunt tot adi dar era deja unul(doi) si am pus M de la Maria ca sunt si marie
AVEM DEJA 2 CALCULATOARE .....TREBUIE SA FAC UN SACRIFICIU ....SA VEDEM CUM .....CA SA AM ,, LUCRUL MEU ,, OOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFF! BANII BATA-I VINA ........adiem scrie:Adina, sa-ti traiasca baietelul, ce de adi pe forumul asta...si tie Ofelia, si mie ...si eu sunt foarte mandra de ei, si draga Ofelia daca e bataie pe calculator ar mai fi o solutie ...inca un calculator ! Eu imi doresc un leptop numai al meu dar nu prea cred !
Adina scrie:fly scrie:se pare ca trebuie sa "fug" mai repede de la munca sa o mai prind pe adina :-4Heeeeeei ! Buna, Florina ! Eu ma cam grabeam sa plec , imi pierdusem speranta sa va mai prind dar cumva mi s-au lipit degetele de tastatura ! Te sarut cu mare drag ! Poate maine "fugi" mai tare sa mai vorbim si noi ! Te pup cu mare drag si dooor
, ca si pe toti bucurosii !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori