Adina scrie:malimai scrie:
Asa trebuie .Spor la invatatura si bucurii multe.
va sarut,trebuie sa plec.
Multumesc , draga Amalia ! Si nu uita , maine la test sa te gandesti putin si la noi si totul va fi foarte bine ! Ai sa vezi ! Cand isi pun in minte bucurosii ceva , e musai sa iasa perfect !
totdeauna BUCUROSII au adus noroc.Nici nu se poate altfel.
asa va fi adiem. :-6 :-6

La multi ani pisicuta!!!
Mai sa fie! Unii n-au avut somn. Au facut
. Ce-aveti fratilor cu manelele. Este frumoase de nu-i adevarat. Si are cuvinte cu simtire. De ex 'se marita curva mea'. Pai unde mai gasiti voi cuvinte cu atata profunzime?. Lume rea. Dar mai bine sa pregatesc cafeluta. Atat va trebuie sa nu beti
. Pentru ca este duminica iau un ibricel mai mare
. Am sa incep chiar cu muzica
pentru toate gusturile
si voie buna 
, apoi un pic de magie
, un strop de intelegere
si ajutor 
, un praf de inutilitati dragute
, grija pentru cei dragi
, comunicare
, frumusete
, eleganta
, un strop de cochetarie
, dependenta
, imaginatie
, rabdare
, iertare
si multa prietenie
. Iar indulcitorul RELAXARE 
. V-am pregatit un coltisor unde sa va beti cafeluta
si va las, pentru fiecare cate o 

Buna dimineata. Scularea. Azi e luni dar, este si mare sarbatoare. Sun convinsa ca fiecare dintre noi are cel putin un sarbatorit, asa ca vom petrece pentru un gheorghe, georgeta sau georgiana. Asa ca trebuie sa bem o cafeluta ca sa ne invioram.
este pe foc asa ca prima lingurita este cu inviorare. Sa adaug veselie, chef, buna dispozitie, ganduri bune. Mai pun un strop de magie si visare, dor de viata, frumusete si lumina, caldura sufleteasca, iubire, prietenie, blandete, bunavointa, voiosie. Si iar veselie, chef .... pana aproape umplu ibricelul. Normal ca las loc si pentru dorintele voastre de astazi.
. 

Buna ziua , bucurosilor ! Desi se pare ca sunt doar eu pe aici ! Da' stiu ca tare v-ati mai distrat voi in weekendul ce tocmai a trecut !