carmen scrie:florinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pe unde surioara. Hai la ursulet ca doar ala a mai ramas
carmen scrie:Nu dar mi-ar fi placut sa-l vad.
fly scrie:adi-marie nu mi`ai spus cum vrei sa te strigam...ca doar vezi ca aici se striga "florinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" :-20 :-18
fly scrie:adiem scrie:lasati-l pe Adi mic sa-nvete ! strigati cum vreti , ziceti marie ca suntem din neam tot marii
sunt de acord cu cel mic....dar cu cel mare???? :-18 :-18 :-18
Catutza scrie:buna seara bucurosilor? cum ati inceput saptamana? macar voi sper ca bine ... eu tanjesc dupa un concediu prelungit dar slava cerului ca am antidotul pentru starile depresive si nu cred ca mai este cazul sa va spun despre ce este vorba :)
Catutza scrie:buna seara bucurosilor? cum ati inceput saptamana? macar voi sper ca bine ... eu tanjesc dupa un concediu prelungit dar slava cerului ca am antidotul pentru starile depresive si nu cred ca mai este cazul sa va spun despre ce este vorba :)
Catutza scrie:pai asa cum i-am spus si lui Adi in seara asta la intrebarea "ce fac?" raspunsul a fost "amestecate" pai ce numai de bine tot timpul?:)
pupici cu dor pentru Zana
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori