carmen scrie:nu tace doar ca fui si eu ... treaba mea unde. Sa ne pregatim sa o botezam pe florina on live
marie, fly (a se citi fli) s-a transformat precum omida intr-un frumos fluture pe nume florina
adi scrie:aaaaaaaaapropo de dor si duca!
maine ma asculta la fizica si electrotehnica rog eu pe voi sa-mi tineti pumnii! :-20
carmen scrie:adi scrie:aaaaaaaaapropo de dor si duca!
maine ma asculta la fizica si electrotehnica rog eu pe voi sa-mi tineti pumnii! :-20
auzi domn' admin, pumnii ti-i tinem dar sa ne spui cat ai invatat. Sa te ascultam zic dara.
adi scrie:aaaaaaaaapropo de dor si duca!
adiem scrie:vad eu dar am remuscari...du-te Adi si te culca ca daca te asculta macar odihnit sa fii ! acum serios e tarziu frate !
adi scrie:Sunt la profil informatic.
dar electrotehnica tine de profilul tehnic la care sunt eu...
(procesare text-imagine)
nu intelegem nimic mai ales eu sunt paralel!
florina scrie:carmen scrie:adi scrie:aaaaaaaaapropo de dor si duca!
auzi domn' admin, pumnii ti-i tinem dar sa ne spui cat ai invatat. Sa te ascultam zic dara.
acum pe loc.... ce ai avut de pregatit????
cred ca nu stie...el s-a antrenat azi noapte la alte materii :13 ...ca asa-i in tenis :-20
adi scrie:florina scrie:carmen scrie:adi scrie:aaaaaaaaapropo de dor si duca!
acum pe loc.... ce ai avut de pregatit????
cred ca nu stie...el s-a antrenat azi noapte la alte materii :13 ...ca asa-i in tenis :-20
despre curenti la ambele materii
carmen scrie:florina scrie:adiem scrie:zana, nu te astamperi ?pai acum cine mai poate sa doarma cu ingerasi din astia ?
cum au noroc cate unii :-10 :-10 :-10
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori